Cesaretim Yok

Merhaba arkadaşlar bu konuyu sizden cesaret almak için yazdım. Bir çocukla bile ulaşım zor oluyor. Araba kullansam iyi olacak. Ayrıca ikinciyi yaparsam evden hiç çıkamam artık.
Bana cesaret verin şu araba işini çözeyim. Ehliyet 4 yıldır süs gibi duruyor cüzdanımda. Araba da beni bekliyor.:işsiz:
Bi gazlayan olsa keşke :deli:
araba sürmek gözünde büyütülecek bişi değil.çok basit bi püf noktası söleyim küçük bir araba her şeyi çözer mesela hundai i10 sürmekle sedan model bir araba sürmek arasında (acemi olanlar için) çok büyük fark var küçük araba kullanmak bisiklet sürmek gibi fiestada olabilir vızır vızır sürersin.tek elle o derece sür teşekkür edersin bana.

Olsun vitesli de olsa biraz daha ek pratik gerek o kadar. İlk zamanlar vitesli kullandım ben. Ben kullAndiysam herkes kullanır.:KK45:
Ama eşimle alıştırma yaparken daha çok gerildigimi farkedince kendim çıktım. Kendi basımın çaresine baktim. Birisi olunca sürekli yanında ogrenemiyorsun bence. Ama bu kadar ara vermissiniz bir hafta on gün kadar bir ders gerekir diye düşünüyorum.

Araba kapıda öylece duruyor mu? :ruh: :KK67:
Ben ki direksiyona daha 3-4 kere oturdum. Şimdi hazırda araba olsa bir de otomatikse en azından alışmak için gece veya sabahın köründe kalkar pratik yapar yine de öğrenirdim.

Eşimin arabası külüstür resmen, direksiyon hidrolik değil gücüm yetmiyor manevra yapmaya. Hep diyorum ona 'zamanımı öldürdün ben şimdiye kadar çözmüştüm' diye.

Yanında güvendiğin seni panik yaptırmayacak biriyle çık bir kaç kere. Sonra da tek çıkmaya zorla.

Benim ehliyetimde duruyor cuzdanimda. Babamla calistik bir kac kez ama cesaret vermedi yeterince.bence bir sekilde kontagi çalıştırıp yola koyulun. Kendi arabam oldugunda yapacağım inşallah bende.

Ablam ehliyetini beş altı sene önce almıştı ama sizin gibi cesareti yoktu. Ben de onu zorla oturttum koltuğa. Arabanın her yerine 'acemi şoför' yazısıyla çıktık yola. Ters yollara gire çıka öğrendi. Şimdi direksiyon hocası :KK5:

Benim ehliyette yaklaşık 10 senedir duruyor boş boş.
Çocuğu yanınıza almadan fırsat bulun ısınma turu yapın biraz bence sürdükçe açılacaksınız gerçekten.
Yani herkes öyle diyor :halay:

biraz özel ders alıp hemen akabinde hiç ara vermeden kendi arabanızla trafiğe çıkın.yayalara dikkat edin.trafikteki arabaların şeridini ihlal edip önlerine atlamadığınız sürece problem yaşamazsınız.
büyük rahatlık olduğunu aklınızdan çıkarmayın

Valla süpersiniz kizlar ben bu gazla aya çıkarım herhalde :halay:
Cesaretim bitince tekrar tekrar okurum bunlari :KK55:

Back
X