- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Allah razı olsun.Keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa. Allah kaza vermesin
Çok gaza geldim msjinizla yarın uzun yola cikcaz acaba ben mi sursemDireksyonu ilk tuttuğumda sürüş dersindeydim, öncesinde hiç fırsatım olmamıştı. Ailemin arabası yoktu. Ehliyeti aldıktan sonra kendi arabamla başbaşa kaldım.
Benim araba kullanmam için yolda hiç araba olmamalı diye düşünüyordum. Yanımda biri varken daha tedirgin olduğumu daha baskı altında hissettiğimi farkedince yalnız çıkmaya başladım. Yakın yerlere gidip gelirken arabayı aldım. Geniş yerler bulup inatla düzgün park etmeye gayret ettim.
Bence park etmek trafikte gitmekten daha zor.
Kesinlikle pratik yaparak ve kendine güvenerek ilerlenilebilecek beceriler.
Ben 2012'den beri kullanıyorum. Benden daha iyi kullanan kadın tanımıyorum etrafımda(yanlış anlaşılmasın mutlaka var benim etrafımda yok demek istiyorum).
Etrafımdaki bir çok erkekten de daha iyi olduğumu söyleyebilirim.
Park ederken, dar yerlerden geçerken vs erkekler gördüğünde önce yüzlerinde muzip bir gülümseme oluyor (hah işte kadın şoför dercesine) sonrasında her şeyin düzgün gittiğini görünce o suratlarındaki şaşkınlığı görünce de ben aynı şekilde gülüyorum .
Benim arabam düz vites doblo tarzı.
Ben kullanıyorsam herkes kullanır. Kendinize güvenin. Ve bol bol pratik yapın. Bugüne kadar neler yapmadınız ki bunu mu yapamayacaksınız?
Hiç kullanmadıysanız önce yalnız pratik yapmanınızı öneririm.Çok gaza geldim msjinizla yarın uzun yola cikcaz acaba ben mi sursem
Yok yaklaşık 10-15 gündür ara sıra tenha trafiğe çıkıyorumHiç kullanmadıysanız önce yalnız pratik yapmanınızı öneririm.
yanınızda eşiniz olursa ister istemez eleştirecek ve iyi bildiğiniz şeylerde bile eliniz ayağınıza dolanacak
çocuklarınızla çıkardanız onlara bakayım derken panik yapabilirsiniz önünüze bakamayabilirsiniz.
istediğiniz yerde sağa rahatça çekebileceğiniz yerlere gidin.
uzun yola da çıkarsınız elbet ama dediklerimi de bir düşünün.
size güveniyorum yapabilirsiniz. çok hız yapmayın
yanınızda
2 hafta önce kızkardeşim arabasıyla öğretmeye çalıştı.ilk defa sürdüm.öğretmen bide.yanına araba kullanmayı iyi bilen sakin bir "kadın" arkadaşını ya da akrabamı almanı tavsiye ederim.
Esimde ilk sürüş e başladığım gün baktım bı eli yukarda tutunma yerinde diğer elide el freninde yavaş yavaş dedikçe bana daha sıkı tutuyor el frenini2 hafta önce kızkardeşim arabasıyla öğretmeye çalıştı.ilk defa sürdüm.öğretmen bide.
Artık nasıl kullandıysam sesi titriyordu başlarda.sonra bu baktım eli titriyor
Bi daha konusunu bile açmadı
Babam kızkardeşimin yanına oturduğunda ayaklarını oynatıyormuş frene gaza basar gibi.kızkardeşim diyor ki;abla babam arabadan bir indi sırtı sırılsıklam olmuş kendini duşa zor attıEsimde ilk sürüş e başladığım gün baktım bı eli yukarda tutunma yerinde diğer elide el freninde yavaş yavaş dedikçe bana daha sıkı tutuyor el frenini
İnşallah hepimizi ustalasinca yazalım burdan konu sahibi bu zevkli konu için teşekkürler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?