- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.181
- 698
- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Hadi ya bu gece kesin girer çok bahsettik cunkuHareketli müzik acaip havaya sokuyor insanı trafikte:) ben de açarım sesi çok zevkli oluyor trafik o şekilde. Hevesli olmak çok iyi rüyanda da araba kullanıyorsan sen olmuşsun demektir derdi bi arkadaşım :)
Sayılır sayılır bakın rüyayı gördükten sonra ehliyete yazılmışsınız, bu gece de görürseniz bu iş tamam :)Hadi ya bu gece kesin girer çok bahsettik cunku
Ama araba ya hiç oturmadigim zamanlarda çok girerdi ruyema o sayılırsa :)
Bak ben gaza gelirim heee yarın memlekete de ben goturursem tamamdır bu iş :)Sayılır sayılır bakım rüyayı gördükten sonra ehliyete yazılmışsınız, bu gece de görürseniz bu iş tamam :)
Neden olmasın? Bir kadın isteyip kafaya koyduktan sonra yapamayacağı şey yokturBak ben gaza gelirim heee yarın memlekete de ben goturursem tamamdır bu iş :)
Vites e geçirmek için debriyaj tam basman lazım yavaş yavaş bırakacaksın ki debriyaji araba atan viteste yada düşürülen kendini bıraksınvites ve debriyaj sacmalinj bi çözebilsem
Müzik ??? Hangisi en çok gaza getiriyorBen ehliyetimi aldiktan snra ayni gunler otobana ciktim, 40 dk lik yola koyuldum.
Erkek gibi surerim.
Kaza yapicam diye korkmak manasiz. 1 senedir frlan ehliyetim var ve ilk gunler kaza olma ihtimalini aklimin ucundan gecirmedim. Kotu sursem bile 'artik ogrendim superim" kafasiyla surdum.
Hata yapinca karsi tarafin hatasiymis gibi davranip cool davrandim. Korkmadim hic.
Ve " tuh az once ben naptim yaa' demedim. Onume baktim. Cunku araba surerken hata hatayi dogurur.
Asla yaninda birisiyle surme arabayi. Tek basina sur. Ac son ses muzigi telefondan, tur at sokaklarda. Ozguvenin yerine gelsin.
Eğer eşim güvenip de geç derse yazarım size insNeden olmasın? Bir kadın isteyip kafaya koyduktan sonra yapamayacağı şey yoktur
Müzik ??? Hangisi en çok gaza getiriyor
Bı kere lunaparkta en korktuğum şeye bindigimde şarkıya eşlik etmiştim çok mantıklı :)Farketmez. Senin en sevdgin muzikler. Sarkiya eslik ede ede keyifle suruyorsun.
Bı kere lunaparkta en korktuğum şeye bindigimde şarkıya eşlik etmiştim çok mantıklı :)
Don duran'ın dediği gb; bas gaza aç sesi koy serdar ortaçı :))) şarkının devamını boşver tabiMüzik ??? Hangisi en çok gaza getiriyor
Daha da bı heves geldi yarın bı Türkiye turu yapmasam bariBende cok ise yariyor.
Tabi trafikte lunaparkta oldugu gibi gozlerin kapali bi sekilde katila katila eslik degilde. Etrafta olup bitene dikkatliyken, sarkiyla mirildanmak.
Daha da bı heves geldi yarın bı Türkiye turu yapmasam bari
Kendi arabam olsa daha rahat olurum sanırım.bende kasıyorum galiba.KıZkardeşiniz hazırlıksız yakalanmış :) Ama emin olun yanınızda arabasına bişey olacak diye ödü patlayıp hayt huyy olmadık şeylere bağıran bir adamdan iyidir :)) biz de arkadaşla ilk çıktığımızda tarlaya uçuyorduk nerdeyse :)) ama arkadaşım haddinden fazla soğuklanlıdır sağolsun, istersen birlikte giderken bir daha direksiyona geçmem dedim saçmalama sen ustalaşana kadar durmak yok devam edeceğiz dedi :)
Bı dalgalanan kısmı olmaz gerisini yapicam sözHava gunesli olsun sansina insallah. Havali bi gunes gozlugu tak, bide arabanin penceresini ac, saclarin efil efil dalgalansin ruzgarda. Sarkiyla mirildana mirildana.Acayip cool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?