- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.232
- 698
- Konu Sahibi Elaaysefth
-
Zaten koca ve baba varsa yanınızda ya ter basıyor yada bı sure sonra yere hadi ben geçeyim artık diyorlarBabam kızkardeşimin yanına oturduğunda ayaklarını oynatıyormuş frene gaza basar gibi.kızkardeşim diyor ki;abla babam arabadan bir indi sırtı sırılsıklam olmuş kendini duşa zor attı
Tek elle direksiyon çevirip iki hamle ile mahallede araba park ederken ıslık çalmak istiyorum tek hayalim buAralık ayından beri eşim kafamın etini yiyor ehliyet al diye.ekim kursuna erteledim yapamam gibi geliyor.
Kadınların araba kullanmasına bayılıyorum ne güzel
Bende o cesaret varda ortam müsait değil 6 aylık bebek var arabayı alıp kacamiyorumcesaret doğuştan yani.kadınların araba olayı zor ya.nadir kadın cesur pratik.
Helal sana :)Bende o cesaret varda ortam müsait değil 6 aylık bebek var arabayı alıp kacamiyorum
Ciks hamleler yapmak istiyorum :)
Canım, ben; iş başa düşünce mecburiyetten öğrendim. İyi de oldu. Eşim de çok destek oldu sağolsun. Trafikten o kadar korkan ben, ani bir kararla direksiyon kursuna yazıldım. 2 hafta özel ders aldım. Toplam 15 saat yani. Ehliyetim zaten vardı. Bu 2 haftanın sonunda tek başıma trafiğe çıkmaya başladım(Maşallah diyelim). Ama mecbur kalmasaydım öğrenemezdim, biliyorum kendimi. Çok korkuyordum önceleri. Burada en önemli nokta sizin kendinize güvenmeniz ve size bu işi iyi bilen birinin öğretmesi. Bana eşim öğretemedi mesela, özel ders aldım. 650 tl özel derse gitti. Ama bu para sonuna kadar helal olsun diyorum her zaman... Darısı başınıza inşallah...Merhaba hanımlar
Başlıktan anlaşılacağı üzere sorunum araba kullanmak daha doğrusu kullanamamak. Ehliyet aldım zor olsa da. Ama gelin görün ki ehliyet cüzdanda yatıyor. Çok korkuyorum elim ayağım titriyor. Ama kullanmayı çok istiyorum. Kullanmam şart bebek olduktan sonra.
Bu korkusunu aşıp arabayı cesurca kullananlar ne gibi yöntemler kullandınız?
Bazen yanımızdan genç olduğu sürüsünden belli araçlar geçiyor bangır bangır müzik içinde diyorum erkek olsaydım bende böyle olurdum ruh gibisinHelal sana :)
Merhaba hanımlar
Başlıktan anlaşılacağı üzere sorunum araba kullanmak daha doğrusu kullanamamak. Ehliyet aldım zor olsa da. Ama gelin görün ki ehliyet cüzdanda yatıyor. Çok korkuyorum elim ayağım titriyor. Ama kullanmayı çok istiyorum. Kullanmam şart bebek olduktan sonra.
Bu korkusunu aşıp arabayı cesurca kullananlar ne gibi yöntemler kullandınız?
Ayy hadi inşallah yaparsın en kısa zamanda.konuda açarsınTek elle direksiyon çevirip iki hamle ile mahallede araba park ederken ıslık çalmak istiyorum tek hayalim bu
KıZkardeşiniz hazırlıksız yakalanmış :) Ama emin olun yanınızda arabasına bişey olacak diye ödü patlayıp hayt huyy olmadık şeylere bağıran bir adamdan iyidir :)) biz de arkadaşla ilk çıktığımızda tarlaya uçuyorduk nerdeyse :)) ama arkadaşım haddinden fazla soğuklanlıdır sağolsun, istersen birlikte giderken bir daha direksiyona geçmem dedim saçmalama sen ustalaşana kadar durmak yok devam edeceğiz dedi :)2 hafta önce kızkardeşim arabasıyla öğretmeye çalıştı.ilk defa sürdüm.öğretmen bide.
Artık nasıl kullandıysam sesi titriyordu başlarda.sonra bu baktım eli titriyor
Bi daha konusunu bile açmadı
Ayy ne güzel olur dimi yasa ins hepimiz amacımıza ulaşırızAyy hadi inşallah yaparsın en kısa zamanda.konuda açarsın
Hareketli müzik acaip havaya sokuyor insanı trafikte:) ben de açarım sesi çok zevkli oluyor trafik o şekilde. Hevesli olmak çok iyi rüyanda da araba kullanıyorsan sen olmuşsun demektir derdi bi arkadaşım :)Bazen yanımızdan genç olduğu sürüsünden belli araçlar geçiyor bangır bangır müzik içinde diyorum erkek olsaydım bende böyle olurdum ruh gibisin
Bende acayip bı heves var halbuki ehliyet almaya arkadaşlarımın ısrarı ile yazilmistim yoksa hevesim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?