Başlığınızda belirttiğiniz şeyi bu yazınızla sizde yapmış olmuyor musunuz?sizde ÇETE ÜYESİ diye nitelendirdiğiniz o kişileri ötekileştirmiyor musunuz?onlar üzerinden bir linç psikolojisi yaratmıyor musunuz?farkında olmadan kızdığınız şeyi yapıyorsunuz aslında..dediğiniz bazı durumlara katılıyorum,özellikle bazı konularda gerçekten konu sahibi perişan ediliyor ve iki kat dertli olarak ayrılıyor derdim var bölümünden.daha yapıcı olunabilir.
Ayrıca bahsettiğiniz bu çeye üyesi arkadaşlarımız canım,cicim diye hitap etmiyor,konu sahibini pohpohlamıyor,gerçekçi davranıyor diye mi böyle eleştiriler alıyorlar?birde bu ikinci üyeliğiniz sanırım,yeni üye olup da bu konuyu açmak ilginç olmuş.bende mi çete üyesi oldum şimdi ?:)
Hayır ikinci üyeliğim değil, nerden böyle bir kanıya kapıldınız?
Site üye olunmadan da, dışarıdan takip edilebiliyor, herkesin bildiği üzre.
Ayrıca yeni üye olanların açabileceği konular ayrı mı oluyor?
Ne demeye çalıştığınızı hiç anlayamadım açıkçası. Sanırım beni biraz daha aydınlatmalısınız.
Gerçekçi olmaktan karşıdakini ezmeyi anlamıyoruz ikimiz de, değil mi?
Hemfikir olduğumuzu düşünerek daha fazla yazmaya gerek duymuyorum.
Çete üyesi olup olmadığınızı sormuşsunuz;
bu soruyu bana değil kendinize sormalısınız.
Sizi henüz tanımıyorum zira, kendinizi benden iyi tanırsınız.
ötekileştirmenin alasını yapıp sonrada devik cümlelerle,kavram karmaşasıyla milleti zan altında bırakarak farklılışma çabası içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.ifade gücünüz kadar,gözlem yeteneğinizde iyi olsaydı keşke.
çete üyeleri kim bilemem, kimi kastettiğinizi de. neyse üstüme de alınmıyorum
emme bu sitenin bi sahibi var, bi de sağ kolu yağmurluk :18: birazdan gelir tanışırlar senle
yok yok bence sen herkesi cok iyi taniyorsun canim... tartisacaksan saygi duyulmak istiyorsan her cesaret edemedigin konu icin yeni hesap acma...
bu arada madem sen insanlari cetelikle sucluyorsun ben de sana sunu diyeyim:
gunlerdir actigin fake konular aciga cikiyor insanlar yalan-dolan konu aciyorsun diye hakli olarak sana yukleniyor diye bir de avukat hesap acmak cok mantiksizca kendini ele veriyorsun.
ya valla ben ip yoklamasi istiyorum boyle sacma konular uyeler icin ayni ip ile girilmesin tekrar tekrar uye olunmasin.
Evet, ben de tam bunu soracaktım,
ama bu başlığın altına yazmamın ne derece doğru olacağını bilemedim.
Birkaç konunun kilitlendiğini görmüştüm, sanırım 2.üyelikten dolayıydı.
"Yönetim anlayamıyor mu" diye soracaktım ki, ıp yoklaması yapılabildiğini okudum.
Eeee, bu kadar vaveyladan sonra;
hesabımın fake olmadığı, henüz çiçeği burnunda üye olduğum ortaya çıkınca,
bir özür beklerim artık.
su cete uyelerinin isimlerini alamadik henuz bi cevap verirsen sana zahmet
:44:
ben isin sanat yonundeyim tirsarim oyle savcilik mavcilik bak beni derse sanatinda kadin de tamam mi ben de seni koruycam olmadi bi hesap acip dinamik ip.mle konu acarim aklarim
:44:
ben isin sanat yonundeyim tirsarim oyle savcilik mavcilik bak beni derse sanatinda kadin de tamam mi ben de seni koruycam olmadi bi hesap acip dinamik ip.mle konu acarim aklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?