çeteleşme-ötekileştirme-linç

ben valla içimden gelen ve deneyimlerim doğrultusunda yorum yapıyorum herkese .tarafsızım kesinlikle.
biri birşey diyecek diye sözmümü sakınmam .bana ters gelen şeyleri eleştiririm ama saygı çer.evesinde tabi.
burdaki bazı hanımlar kendi duymak istedikleri şeyleri duymak için konu açıyor farklı düşüncelere adeta savaş açıyor buda çok komik bence.

Hayır ikinci üyeliğim değil, nerden böyle bir kanıya kapıldınız?
Site üye olunmadan da, dışarıdan takip edilebiliyor, herkesin bildiği üzre.
Ayrıca yeni üye olanların açabileceği konular ayrı mı oluyor?
Ne demeye çalıştığınızı hiç anlayamadım açıkçası. Sanırım beni biraz daha aydınlatmalısınız.

Gerçekçi olmaktan karşıdakini ezmeyi anlamıyoruz ikimiz de, değil mi?
Hemfikir olduğumuzu düşünerek daha fazla yazmaya gerek duymuyorum.

Çete üyesi olup olmadığınızı sormuşsunuz;
bu soruyu bana değil kendinize sormalısınız.
Sizi henüz tanımıyorum zira, kendinizi benden iyi tanırsınız.

yok yok bence sen herkesi cok iyi taniyorsun canim... tartisacaksan saygi duyulmak istiyorsan her cesaret edemedigin konu icin yeni hesap acma...

bu arada madem sen insanlari cetelikle sucluyorsun ben de sana sunu diyeyim:

gunlerdir actigin fake konular aciga cikiyor insanlar yalan-dolan konu aciyorsun diye hakli olarak sana yukleniyor diye bir de avukat hesap acmak cok mantiksizca kendini ele veriyorsun.

ya valla ben ip yoklamasi istiyorum boyle sacma konular uyeler icin ayni ip ile girilmesin tekrar tekrar uye olunmasin.

Son düzenleme:
iyi edebiyat yapmaya çalışmışsın aaa ötekileştirdim kusura bakma.

saçmalamayın ya her insanın düşüncesi aynı değil elbet tez-antitez-sentez olarak yürüyecek. Çok sıktıysa okumazsınız olur biter.

imza: çete üyesi.

arkadas cete zede herhalde yoksa sirf disardan forumu takip edip bu konu icin uye olacagini sanmiyorum

ötekileştirmenin alasını yapıp sonrada devik cümlelerle,kavram karmaşasıyla milleti zan altında bırakarak farklılışma çabası içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.ifade gücünüz kadar,gözlem yeteneğinizde iyi olsaydı keşke.

çete üyeleri kim bilemem, kimi kastettiğinizi de. neyse üstüme de alınmıyorum

emme bu sitenin bi sahibi var, bi de sağ kolu yağmurluk :18: birazdan gelir tanışırlar senle

gozlem yetenegi resme disardan bakabilende olur.. gozlenende degil...

normal yani.

her yol var.. sacma sapan konular da.. o tutmayinca baska sacma sapan konular.. e o da tutmayinca edebiyat katli, avukatlik..vs..vs.. simdi birazdan bi yeni uye(!) daha gelir ilk mesajiyla "otekini" korur...

Kim kimi ötekileştirdi,berikileştirdi kim kimi linç etti? Tüh ben yetişemedim ya. Bu arada siz kimin fakesiniz merak ettim muhtemelen bugün konu açtınız. İstedğnz yanıtları alamadınız.

bi mani yazardim ama fazla sulu kacar.. su an tartisiyoruz..sonra hatirlatin

sanata ve sanatciya sahip cikalim

allah allah yaa çete kimmiş ki bende yeni üyeyim ama çete falan görmedim aksine iki konu açtım derdim vara ikisinde de öyle güzel yorumlar aldım ki kanım kaynadı burdaki insanlara doğru dürüst konular açılırsa insanlar ne kadar yapıcı yorumlar yapıyor hatta topiclerimden biri olan vicdanımla psikolojim arasında kalıyorum topiğimi lütfen okuyun ben hayatımda bu kadar akılcı bu kadar nazik bu kadar yardım sever insanlar görmedim kimse yargılamadı kimse yadırgamadı beni aksine öyle bir dokundular ki vicdanımın teline doğru kararlar almamı sağladılar allah hepsinden razı olsun siz de gerçekten derdiniiz varsa yazın ve gerçekten samimiyseniz aldığınız cevaplarla derdinizi ne kadar çabuk çözeceğinii görün umarım tek derdiniz budur sevgiyle kalın...

Evet, ben de tam bunu soracaktım,
ama bu başlığın altına yazmamın ne derece doğru olacağını bilemedim.

Birkaç konunun kilitlendiğini görmüştüm, sanırım 2.üyelikten dolayıydı.
"Yönetim anlayamıyor mu" diye soracaktım ki, ıp yoklaması yapılabildiğini okudum.

Eeee, bu kadar vaveyladan sonra;
hesabımın fake olmadığı, henüz çiçeği burnunda üye olduğum ortaya çıkınca,
bir özür beklerim artık.

oo super dinamik ip :)

ozurumu de borc bilirim bunu akil edemedim cunku :)

Son düzenleme:
su cete uyelerinin isimlerini alamadik henuz bi cevap verirsen sana zahmet

su cete uyelerinin isimlerini alamadik henuz bi cevap verirsen sana zahmet

:44:

ben isin sanat yonundeyim tirsarim oyle savcilik mavcilik bak beni derse sanatinda kadin de tamam mi ben de seni koruycam olmadi bi hesap acip dinamik ip.mle konu acarim aklarim

ben isin sanat yonundeyim tirsarim oyle savcilik mavcilik bak beni derse sanatinda kadin de tamam mi ben de seni koruycam olmadi bi hesap acip dinamik ip.mle konu acarim aklarim

ne sanati ne savciligi ne olmus bu kisi o kisimi ki :26:

arkadaşlar yeni üyeler var öyle şifreli konuşmayın yaaa anlamıyoruz zorumuza gidiyor bu arada çetedekiler sizseniz benide çeteye üye alırmısınız hahahaha:)))

Alzencim ben eski üyeyim ama son konuşulanları bende anlamadım,birşey kaçırdık galiba

her sey bir yana artik ciddi bisey,er yazmanin zamani geldi.. aslinda bu CİRKİN OTEKİ BERİKİ CETE cart curt kinusunu gorunce yazicaktim da tuttum kendimi..

simdi konuyu acan guzel kardesim ve daha onceki sacma konulari acan kardeslerim(!)

toplumda GENEL GERCEKLER vardir.. bunlar herkes tarafindan kabul gormus kabulu uygun akla mantiga ar'a namusa serefe sigan seylerdir...

acilan bazi konular insanlarin hayat tarzina ahlakina orf adetine gelenek gorenegine namusuna serefine ters geliyorsa nasil toplumda "otekilestirme" bir nevi kotuyu ayirt etme soyutlama var ise burada da oluyor.

dok icini rahatla da... o kadar da ahlaksiz seyler oluyorki mumkunse icini dokmesin ve rahatlamasin.. onun rahatlamasi insanlari yani toplumun genel gercekler kaidesinde yasayanlari rahatsiz ediyorsa rahatlamasin.

benim dusuncem bu..

ister otekilestirme de ister berikilestirme de.

gercek hayatta da sanalda da ahlaka uymayan bir durum varsa ben o insani kinarim. hele ki gercek hayatta boyle ignelemem direk agir konusurum. hatta ve hatta otekilestiririm ki etrafimda cevremde ahlaksiz normal disi abnormal hayati olan insan olmasin diye.

suc vardir cezasi vardir, nasilii bir insan suc isleyince cezasini cekip adam olup cikiyorsa ahlaki bir suc isleyen insan da sucunu PİSKİN PİSKİN ifade eder ustune bir de yok seksi yok bilmemne herkese dil pabuc laf yetistirirse o otede kalir beriye gecemez.. onu da bu " oteki" haliyle kimse istemez. toplumun yazisiz kuralidir bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…