bence siz arkadaşın yorumunu daraltmışsınız, bazı etik değerler vardır ve bunlar uluslararası alanda genel geçerdir.
burda öyle konular açılıyoki, subjektif ahlaki değerlerle bakıp değerlendirmeye gerek yok, ne kadar berbat şeyler konuşulduğunu farkedebilmek için..
ayrıca burda konulara yorum yaparken "lütfen objektif değerlendirin" diye bi kuralda yok..
elbette herkes kendi bakış açısına, kendi kriterlerine ve sizin deyiminizle kendi "namus kriterlerine" göre değerlendirip yorum yazacaktır..
saygı sınırları aşılmadığı sürece bunda sorun yoktur diye düşünüyorum..
bırakın insanlar özgürce konuşabilsin demişsiniz, bu da bizim özgürlüğümüz değil mi...
Kk,da racon böyle!!!!
Bende ilk başta yadırgamıştım ama alışıyor insan :))
Dikkat ederseniz belli kişiler vardır gerçekten yardımcı olmak isteyen,kadroludur onlar.Yazım tarzlarından bile belli olur önemser çünkü.
İşin aslı kk da bir sıkıntını paylaşmak deli cesareti istiyor:)
Yazı da tamamen kendini haklı göstermezsen ki bir konu da insan tamamen haklı olamaz bu mümkün değildir.
Her türlü eleştiriye açık olman gerek...
Ya konu sahiplerine ne demeli doğruyu duymak istemiyorlar bazen de ,bağırsak beyinli olduğumu bile duydum :))
bir cete üyesi daha
evet konu sahibini pohpohlamayınca çete oluyoruz
herkesin yaşam koşulları farklıdır.değerleri farklıdır.anladığım kadarıyla siz çok dar görüşlü yetiştirilmişsiniz.ahlaki değerler ar namus değerleri tartışılacak şeyler değildir.namusluysan kendine değilsen bizene ama başkalarının namus kriterlerinden değerlerinden SANANE.gerçekten çıldırttı bu mesajın beni.başlığı gördüğünde 'namusuna geleneniğe göreneğine' uymadığını anladıysan okuma! yazma! gerçekten ahlaki sınırları zorlayıcı bir konuysa yöneticiler müdahale edeceklerdir duruma ! bırakın artık insanlar özgürce konuşabilsin ! başlık açıp sana sövmüyor ya sonuÇta.kendisini atıyor ortaya.daha medeni daha elit bir toplum olabilmek adına bakış açılarınızı birazcık olsun esnekleştirin.yapamıyorsanız yapanlara müdahale etmeyin.
anlamistim diger konuyla baglantili oldugunu ama simdi tam anladim tessekur ederimmm
çok haklısın canım
gelmiş buraya işte kocamı aldattım pişmanım... diyor ne yapalım yani ohhh ohh ne iyi ettin mi diyelim
ahlaksızlık basamak basamak insanlara empoze edilsin bizde şakşakçılığını mı yapalım
ben gayet rahat yetistirildim.. dar yetistirilmek sanirim sizin icin ahlaksizliga goz yummayanlarda oluyor..
aksine gayet cagdas demokrat kulturlu bir ailedeve cevrede yetistim.. bana bile ters geliyorsa biseyler asil o 'dar goruslu' diye tabir ettiginiz kisim kim bilir neler der...
dedigim gibi dari rahati genel gercekler vardir...
bence siz arkadaşın yorumunu daraltmışsınız, bazı etik değerler vardır ve bunlar uluslararası alanda genel geçerdir.
burda öyle konular açılıyoki, subjektif ahlaki değerlerle bakıp değerlendirmeye gerek yok, ne kadar berbat şeyler konuşulduğunu farkedebilmek için..
ayrıca burda konulara yorum yaparken "lütfen objektif değerlendirin" diye bi kuralda yok..
elbette herkes kendi bakış açısına, kendi kriterlerine ve sizin deyiminizle kendi "namus kriterlerine" göre değerlendirip yorum yazacaktır..
saygı sınırları aşılmadığı sürece bunda sorun yoktur diye düşünüyorum..
bırakın insanlar özgürce konuşabilsin demişsiniz, bu da bizim özgürlüğümüz değil mi...
Şimdi çeteleşme diye adlandırılması yanlış olmuş ama sadece adlandırılması. Yoksa gerçek hayatta da böyle degil midir ? Baskın birileri çıkar gelir bir şeyler söyler, 30 kişi de onaylar. Delinin biri bir şey söyler 30 kişi de sürdürür misali. Toplum psikolojisi işte.
Ama bunu kk ye mal etmek yanlış, çünkü maalesef gerçek hayatta da farklı yerlerde de çok fazla örneklerini görüyoruz.
işte sorun burada başlıyor.aldatmasına sebep olan etken neydi.bunun farkına varması için belki de kendisine bile itiraf edemediği şeyleri itiraf etsin diye yardımcı olunmalı.belirtilen 'ahlaki' değerlere sahip olmayan insan bu yaptığını pişmanlık olarak dile getirip burda sizin karşınıza çıkarma cesaretinde bulunmaz ki.başlık yardım çağrısı nasihat beklentisi niteliğindeyse cevap olarak ' iyi halt etmişsin bizden ne bekliyorsun' denilmez denilmemeli ! ahlaksızlık dediğin ise empoze yoluyla olmazdı.empoze kavramı işe yarasaydı empati kurmayı ve insanların sorunlarına tarafsızca yaklaşıp onların sorunlarını kendi koşullarında değerlendirmeyi öğrenirdiniz..en azından ben ve benim gibi olan arkadaşlardan...
hiç bir sebep aldatmayı haklı kılamaz benim nazarım da
empati kurmak demek ahlaksızlığa ortak olmak mı?
ben zaten iyi halt etmişsin gibi seviyesiz bi cümle kurmam sadece aldatmayı hiç bir nedenin haklı kılamayacağını yazarım
siz zaten bu cümlelerle ne kadar empati kurabildiğinizi göstermişiniz fazla söze ne hacet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?