çeteleşme-ötekileştirme-linç

ya arkadaşlar isteyen istedği yorumu yapsın ya banada densiz dedi elamanın biri ne yapayım yani?savaş mı açıcam ona kötü söz sahibine aittir.verirsin cevabını oturursun yani.bu tarz konulara ne gerek var.beni isteyen ötekileştirsin banane ki yani.bu benim hayatım ve benim doğrularım .yani okadar takılmamak lazım burda yazılanlara vakit geçiriyoruz hepimiz nette eğlence oluyor .

Kk,da racon böyle!!!!
Bende ilk başta yadırgamıştım ama alışıyor insan :))
Dikkat ederseniz belli kişiler vardır gerçekten yardımcı olmak isteyen,kadroludur onlar.Yazım tarzlarından bile belli olur önemser çünkü.
İşin aslı kk da bir sıkıntını paylaşmak deli cesareti istiyor:)
Yazı da tamamen kendini haklı göstermezsen ki bir konu da insan tamamen haklı olamaz bu mümkün değildir.
Her türlü eleştiriye açık olman gerek...
Ya konu sahiplerine ne demeli doğruyu duymak istemiyorlar bazen de ,bağırsak beyinli olduğumu bile duydum :))

çok haklısın canım
gelmiş buraya işte kocamı aldattım pişmanım... diyor ne yapalım yani ohhh ohh ne iyi ettin mi diyelim
ahlaksızlık basamak basamak insanlara empoze edilsin bizde şakşakçılığını mı yapalım

Son düzenleme:

bağırsak beynlimi ?ay hiç güleceğim yoktu yani.ne yaratıcı o vatandaş .allahım ya sen akıl fikir ver.

walla konusuna gore yorum yapiyoruz nabza gore serbet gibi,
mantikli konuya mantikli cevap mantiksiza mantiksiz cevap suc bizdemi yani:44:
evet konu sahibini pohpohlamayınca çete oluyoruz

sonuçta sanal ortam ve pc de yaşamıyoruz bukadar ciddiye almamak gerek bazı şeyleri, ötekileştirme derken buyrun bir dünya dönüyor.. eşcinsel olduğu için kadeş elinden öldürülenler var ötekileştirme derseniz burnumuzun dibinde hergün yaşanan birçok olay var... bende başlığa aldanıp baktım fos...

ben gayet rahat yetistirildim.. dar yetistirilmek sanirim sizin icin ahlaksizliga goz yummayanlarda oluyor..

aksine gayet cagdas demokrat kulturlu bir ailedeve cevrede yetistim.. bana bile ters geliyorsa biseyler asil o 'dar goruslu' diye tabir ettiginiz kisim kim bilir neler der...

dedigim gibi dari rahati genel gercekler vardir...

konu sahipleri duymak istediklerini duymayınca biz çete olduk görüyonmu :) insanları eleştirmiceksin bacım yoksa yandın valla...baksana bağırsak beyinli bile diyolarmış :) gerçekten çok yaratıcıymış...

Şimdi çeteleşme diye adlandırılması yanlış olmuş ama sadece adlandırılması. Yoksa gerçek hayatta da böyle degil midir ? Baskın birileri çıkar gelir bir şeyler söyler, 30 kişi de onaylar. Delinin biri bir şey söyler 30 kişi de sürdürür misali. Toplum psikolojisi işte.

Ama bunu kk ye mal etmek yanlış, çünkü maalesef gerçek hayatta da farklı yerlerde de çok fazla örneklerini görüyoruz.

işte sorun burada başlıyor.aldatmasına sebep olan etken neydi.bunun farkına varması için belki de kendisine bile itiraf edemediği şeyleri itiraf etsin diye yardımcı olunmalı.belirtilen 'ahlaki' değerlere sahip olmayan insan bu yaptığını pişmanlık olarak dile getirip burda sizin karşınıza çıkarma cesaretinde bulunmaz ki.başlık yardım çağrısı nasihat beklentisi niteliğindeyse cevap olarak ' iyi halt etmişsin bizden ne bekliyorsun' denilmez denilmemeli ! ahlaksızlık dediğin ise empoze yoluyla olmazdı.empoze kavramı işe yarasaydı empati kurmayı ve insanların sorunlarına tarafsızca yaklaşıp onların sorunlarını kendi koşullarında değerlendirmeyi öğrenirdiniz..en azından ben ve benim gibi olan arkadaşlardan...

arkadaşım namus olaylarına girmeyin çıkamayız .rtük gibisin valla.ahlak-namus olayları göreceli kavramlar .zaten senin dedğin ahlaka ayrkırı birşey paylaşılırsa site yönetimi el koyuyor duruma .sen sana karşı yanlış gelen şeyleri söylersin o kadar .geçen bekaret konusunda birşeyler dedim diye yani arkadaşlar maşşalah bir svunmalar bir savunmalar .yani benim düşüncem bu sana göre ahlaksız olabilir bana göre değil.ne şimdi bu.hayır cevap veriyoruz sonra uyarı alıyoruz yani birşey değil.

özgürlüğün o insanın duygularını sömürüyorsa ikinizden biri çoktan özgürlüğünü kaybetti demektir.

evet gerçek hayatta sürü psikolojisi vardır ama burada biraz farklı durum
kimsenin kimseden çekineceği fikirlerini saklaması gerektiği bir ortam değil adı üstünde sanal yani işine gelmedi mi kapatır sayfayı çıkar bağlayan bir şey yok
o yüzden isteyen istediğine hak verir. Fikri bana hitap eden insanı desteklerim aaa herkes böyle demiş bende böyle diyeyim gibi bi durum olmaz bence

evden kaçmak isteyene zaten kimse çok iyi yaparsın hadi koş demez...

ama yatağını yapmadan evden çıktığını söylediği için bir konu sahibine çok saldıranlar oldu...

başka bir konuda da yağlama ballama diye bir sözcük geçti.. ne ahlaksızlığımız kaldı ne terbiyesizliğimiz...çünkü birisi yanlış okudu o mesajı, ortaya bir laf attı... sonra konuya girenlerin hepsi sadece son mesajı okuyarak yorum yapmaya başlayınca ortalık acayip karıştı...

sanırım çoğunluk deşarj olmak için girdiği için böyle oluyor...

hiç bir sebep aldatmayı haklı kılamaz benim nazarım da
empati kurmak demek ahlaksızlığa ortak olmak mı?
ben zaten iyi halt etmişsin gibi seviyesiz bi cümle kurmam sadece aldatmayı hiç bir nedenin haklı kılamayacağını yazarım
siz zaten bu cümlelerle ne kadar empati kurabildiğinizi göstermişiniz fazla söze ne hacet

ben karşımdakine saygısızlık yapmadığım sürece, istediğim bakış açısıyla yorum yapma hakkına sahibim.
madem herkese göre ahlak kavramı farklı; bu konu sahibi bana göre çok ahlaksızlık yapmış, o zaman en iyisi ben gidip daha "ahlaklı" sorunlara yorum yapayım dememiz mi bekleniyo anlamadım??
tekrar söylüyorum, saygı sınırlarını aşmadığımı müddetçe, ki özgürlüğün sınırı da budur, istediğim konuya istediğim yorumu yaparım.
ya da rica edelim KAZENden, sitedeki konuları ahlaki derecelerine göre sınırlandırsın, herkes kaçıncı derecede ahlaki bakış açısına sahip olduğunu düşünüyosa oraya girip paylaşımda bulunsun??

çok güzel bi yorum bence... aynen katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…