• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetrotide iğneyi geç vuruldum

kosucukaplumbaga

Karbon tabanli yasam formu...
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
3.285
9.651
683
Merhabalar. Sorum tecrübeli arkadaşlara. Cetrotide iğneyi, yani yumurta çatlamasını önleyecek iğneyi bugün 3 saat kadar geç vuruldum. Normalde gonalf ve merional iğneyi vurduktan 1 saat sonra vurmam gerekirken 4 saat sonra vuruldum. Yumurtaların gelişimini etkiler mi acaba, istenenden erken çatlamaya sebep olabilir mi?
yarın kontrolüm var, doktora yazmaya da utanıyorum. Çok da heyecanlıydım, pazartesi toplama olacak diye. Bugün iğne saatinde toplantım vardı, ona daldım, unuttum. Umarım bilgisi ya da tecrübesi olan biri vardır :(

bencede kesinlıkle doktorunuza söyleyin. sorun saatler cok onemli bu iğnelerde. tedaviniz boşa gitmesin sonra. ben dakkalar öncesinden geri sayım yapıodum iğne için,, sizler nasıl unutuyorsunuz hayret..

Baska bi igne olsa birsey olmaz derdim de catlatma ignesi saati saatine vurulmali diye biliyorum. Doktoruna yaz mutlaka. Umarim sorun olmaz

bencede kesinlıkle doktorunuza söyleyin. sorun saatler cok onemli bu iğnelerde. tedaviniz boşa gitmesin sonra. ben dakkalar öncesinden geri sayım yapıodum iğne için,, sizler nasıl unutuyorsunuz hayret..
Bende son 10 dk son 5 dk ve son 1 dk olarak alarm kuruyordum iş yerimde olur ya biri gelir yoğunluk olur iğne yi onun yanında alamam vs diye hazır ol da beklerdim. Tam dakikasında da lavaboda vururdum çok önemli cidden tüm tedavi çöp olabilir

Baska bi igne olsa birsey olmaz derdim de catlatma ignesi saati saatine vurulmali diye biliyorum. Doktoruna yaz mutlaka. Umarim sorun olmaz
Çatlamaması için vurulan iğne bu. Alarm kurmuştum her gün tekrarlayacak şekilde, ama evden çalışıyorum ve görüntülü teams toplantısındaydım, çok da hararetli bi toplantı olunca saati susturup devam etmişim. Utanmasam ağlayacağım şimdi oturup. Doktorun hemşiresine yazayım, yarın da kontrolüm vardı sabahtan. İnşallah başa sarıyoruz demez :(

Merhabalar. Sorum tecrübeli arkadaşlara. Cetrotide iğneyi, yani yumurta çatlamasını önleyecek iğneyi bugün 3 saat kadar geç vuruldum. Normalde gonalf ve merional iğneyi vurduktan 1 saat sonra vurmam gerekirken 4 saat sonra vuruldum. Yumurtaların gelişimini etkiler mi acaba, istenenden erken çatlamaya sebep olabilir mi?
yarın kontrolüm var, doktora yazmaya da utanıyorum. Çok da heyecanlıydım, pazartesi toplama olacak diye. Bugün iğne saatinde toplantım vardı, ona daldım, unuttum. Umarım bilgisi ya da tecrübesi olan biri vardır :KK43:
ben merional i unutmuştum geç vurmuştum önemli değil dediler ama Cetrotide iğneyi bilmiyorum onu ısrarla saatinde diyrolardı doktorun karar verecektir canım belki bişi olmaz.

Size yazmasam utancımdan doktora yazamazdım. Az önce hemşiresine yazdım, 3 saat geç kullandım dedim, hiçbir şey olmaz dedi.
Buarada prospektüsü okudum, iğneyi almayı unutursanız aynı gün farklı bir saatte vurabilirsiniz yazıyor.
Ben bu korkuyla artık yarın iğne saatinde yolda olsam kenara çekilir iğnemi vurur devam ederim 🤣

Saati çok kritik olan çatlatma iğnesi bu arada, toplama işleminin yapılacağı saate göre ayarlanıyor. Sanırım onun için evdeki alarm kurulabilen her cihazdan alarm kuracağım 😃

Size yazmasam utancımdan doktora yazamazdım. Az önce hemşiresine yazdım, 3 saat geç kullandım dedim, hiçbir şey olmaz dedi.
Buarada prospektüsü okudum, iğneyi almayı unutursanız aynı gün farklı bir saatte vurabilirsiniz yazıyor.
Ben bu korkuyla artık yarın iğne saatinde yolda olsam kenara çekilir iğnemi vurur devam ederim 🤣

Saati çok kritik olan çatlatma iğnesi bu arada, toplama işleminin yapılacağı saate göre ayarlanıyor. Sanırım onun için evdeki alarm kurulabilen her cihazdan alarm kuracağım 😃
Bende tam size cevap yazıyordum. Bende şöyle olmuştu Gonal f i normal saatten 2,5 saat geç vurmuştum 1 saat sonrada cetrotideyi vurmuştum. Doktor sorun olmaz demişti ki olmadı güzel bir şekilde opu sürecini atlattım.

Sevindim 😊Aslında ceteodite saati kritik olan bir iğne Mesela benim 2 3 yumurtam oluyordu ve 1 tanesi hep çok büyüktü diğerlerini göre o yumurta catlamamasi için cetrodite tedavinin 4.gününde falan başlıyordum ki çatlamasın diye.Belki böyle bir hata yapsaydım çatlayabilirdi zaten Dig er yumurtalarım da pek ise yaramıyordu. Inşallah tedaviniz pozitifle sonuçlanır 😊😉

Sevindim 😊Aslında ceteodite saati kritik olan bir iğne Mesela benim 2 3 yumurtam oluyordu ve 1 tanesi hep çok büyüktü diğerlerini göre o yumurta catlamamasi için cetrodite tedavinin 4.gününde falan başlıyordum ki çatlamasın diye.Belki böyle bir hata yapsaydım çatlayabilirdi zaten Dig er yumurtalarım da pek ise yaramıyordu. Inşallah tedaviniz pozitifle sonuçlanır 😊😉
Teşekkür ederim. Pco’luyum, çok fazla yumurta var ama kaçı iyi kalite bilemiyorum. İyi kalitede olanların erken çatlayıp da boşa gitmesini istemem :(
Yarın muayeneden sonra tekrar yazarım buraya. Umarım birşey olmaz dedikleri gibi.

Kızlar bugün kontrole gittim, hiçbir sorun yok. Cetritide iğne için saat problemi pek yokmuş. 2-3 saat gecikme sorun olmuyor dedi doktorumuz 🙂
Bu gece çatlatma iğnemi vurulacağım, cumartesi toplama günü.

Back
X