Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlamıyorum körükleyenleri. Zaten konu sahibi hamile, hassas. Ayrıca belki sakinleşince ona da önemsiz gelecek. Ya da yanlış olduğunu düşünmeye devam ederse kendi tarzlarında masaya yatıracaklar bu konuyu. Herkes abartmış gibi geliyor bana.

Şimdi bana gaza getiriyorsun falan diyecekler ama dayanamayacağım çocuğun yoksa niye çekiyorsun bu herifi ?

Çok yanls buldum bence yüzyüze gldiklernde 2 cümle kurmaları dışında özel telefondan herhangi br sebeple iletişimde olmaları hiç doğru degl bu arada konsmalar bayağı ahbap konuşması gbu bayağı samimiler sanki

Ben diyecem. Yapmayın. Ya da kaçırdığım bir olay mı var benim mesajlarda?
Sanırım forum böyle "kaçamak yazışmaları" görmezden gelenler ve affetmeyenler olarak ikiye ayrılıyor.Kaçırdığınız bir olay var mı bilmiyorum.Bayram mesajı yazmamış sonuçta

Sanırım forum böyle "kaçamak yazışmaları" görmezden gelenler ve affetmeyenler olarak ikiye ayrılıyor.Kaçırdığınız bir olay var mı bilmiyorum.Bayram mesajı yazmamış sonuçta
Anladım evet ben karşı taraftan olabilirim. Şöyle düşünüyorum. (Kişisel almayın lütfen.) Bu konuda şöyle yap böyle yap asıp kesenler aynı şekilde çok da lüzumlu olmayan bir konuşma/mesajlaşma yaşasalar, eşleri görmeden silerler. Yani burdaki adam gibi davranırlar.

Kime ne iyilik yapıyorlar bende anlamıyorum tamamen ego tatmini
Yıkarım dökerim cinnet geçiririm ya bune amaç ne
Yani hamile bir kadının cinneti mi amaçladığınız
Ki olay belli bile değil
Bakın 20 yıllık evlliyim çok evlilik gördüm insanlarla ilişkilerinde iyidir
Değerler konusunda çok dikkat ederim
Benim gözlemim dünya tecrübem eğer biri aldatmak isterse siz 24 saat peşinde olun o birşekilde yapar
Sadece daha dikkatli davranmasını öğretirsiniz
Hem güvenmediğiniz cinnet geçireceğiniz adamla/kadınla evli olmanın manası nedir
Bekleyin gözlemleyin akıllı davranın şüpelerinizde haklıysanız
Ya boşanır yada boyun eğersiniz

Bence İnsan eşine gösteremeyeceği bir konuşma içerisine girmemeli,eğer giriyorsa dürüstçe söylemeli.Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum.Herkesin ilişki dinamiği farklı olabilir.

Aynen öyle yapmak istese bin tane yolu var. Burda yapılanlar külhanbeyliği bir nevi. Sanal ortam işte herkes hayali performanslarını sıralıyor..

Bence İnsan eşine gösteremeyeceği bir konuşma içerisine girmemeli,eğer giriyorsa dürüstçe söylemeli.Sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum.Herkesin ilişki dinamiği farklı olabilir.
Tamamen katılıyorum buna. Olayları farklı yorumluyoruz sadece.

Teşekkür ederim önerileriniz için.tecrubeli olmanız fikirleriniz benim için önemli.simdilik hiç bişey yapmadım. Sadce insanı duyguların verdiği tavirla biraz kendimi tutamayıp sınırlı davrandım.onun haricinde beklemeyi tercih ettim.sakinlesince biraz daha mantıklı düşünmeye başladım.bide kafama takmayı bırakırsam iyi olcak.cunku hemen migdeme vuruyor ve acillik oluyorum.

Hiç bir şey yapmamanıza sevindim. Sakinleşin inşallah önce.

Ben gerçekten konu sahibi üzülmesin diye çok birşey yazmak istemiyorum ama yine de başına gelme ihtimali yüksek olumsuz şeylere hazırlıklı olmalı bir plan yapmalı diye düşünüyorum özellikle hamile olduğu için. Burda olması gereken eşine "komşu kızının araba kullanmak konusunda yardımını istediğini söylemesi ve onun refakatinde böyle birşey yapabilir mi? " diye fikrini alması gerektiği kanaatindeyim. Yani silmesi bana dürüst bir eylem gibi gelmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…