Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da gelmedi kötü bir niyet olabilir ama gereksiz bir panikle de silinebilir. Kapar kocanı yazan var yukarda.

Neyse ki asosyalim de üzerime alınmıyorum. Eşim çok sosyal bir insan aksine. Görüştüğü hanımlara dikkat ederim. Tabi ki en önce eşime dikkat ederim. Gözü kapalı beraber arabaya bindirebileceğim kadınlar var, birkaç tane de tuhaf tipler var tabi. Biz birbirimizi seviyoruz, çok iyi anlaşıyoruz. Bazı şeylerin önü erken alınmalı bence, sevgiyi saygıyı yitirmeden.

Ben eşimle 2006dan beri sevhilşyim 3 yıldır evliyim. Sevgin biterse gel söyle birbirimizi üzmeyelim yormayalım demiş insanım. Oldurmaya çalışma bu beni kandırmak olur diye tembihledim. Hayat bu başımıza her şey gelebilir.

Sakin ol ve bebeğini düşün canım şu hayatta hic bir erkek bebeğinden daha önemli değil.. Hepimizin başına gelebilir herşey insanlar için o yüzden sen sakinligini bozma sakın.. mesajları görmek istiyosan esinin telindeki whataapı sil sonra tekrar yukle yedekleme yapıyosa mesajlar geri gelir ama bununla suan yüzlesmek istiyomusun onun kararını ver çunkü hamilesin buradakileri okuyup sakın dolduruşa gelme.. Allah yardımcın olsun insallah yanlış anlaşılmadır

Bikere bildirim geldi kendi anlamdı ben önemsiz bişey dedim gecistirdim. 2.sindede engelledim bildirimleri sanırım ise yaradı dahada gelmedi,geldiyse de anlamdı cunku anlasa böyle bi olay var derdi
Ama telefonunun whatapp ayarlar kisimina girdiginde whatsappweb etkinligini görebilir bazen baska ayarlara giderken giriyorum yanlışlıkla da olsa görmüş olabilir

Şuan yapardım ama şifresini bilmiyorum normalde biliyodum aramizda geçen bi sakalasmadan sonra değiştirdi yarın öğrenip dediginizi yapicam bu aklıma gelmedi.teşekkür ederim

Ama telefonunun whatapp ayarlar kisimina girdiginde whatsappweb etkinligini görebilir bazen baska ayarlara giderken giriyorum yanlışlıkla da olsa görmüş olabilir
Dediğim gibi görmüş olsa yada anlasa illaki der noluyo falan diye benim.gordugumu anlamiyo anlasa kim izin verirdi yaklaşık 1 yıldır var cunku

Şuan yapardım ama şifresini bilmiyorum normalde biliyodum aramizda geçen bi sakalasmadan sonra değiştirdi yarın öğrenip dediginizi yapicam bu aklıma gelmedi.teşekkür ederim

midene nasıl vuruyor acillik oluyosun, bende normalde reflu var, şimdilerde stres yapınca mideme bıçak giriyo gibi oluyo da aynı şey mi dedim.
beklemede kalmak en mantıklısı katılıyorum.

Biz melek değiliz, hataya düşebiliriz. Bunun olmaması için uğraşıyoruz ikimiz beraber. Yok pusuya yat, yok bekle delil topla falan gerçekten bana göre değil. Bu da eşimin sayesinde tabi. Beni bir savaş ortasına sokmadığı, ilişkimiz için hesap kitap yapmak zorunda bırakmadığı için minnettarım ona.
Gerçekten bir şey gördüğümde oturup bekleyecek biri değilim. Deliririm ben öyle kız.

midene nasıl vuruyor acillik oluyosun, bende normalde reflu var, şimdilerde stres yapınca mideme bıçak giriyo gibi oluyo da aynı şey mi dedim.
beklemede kalmak en mantıklısı katılıyorum.
Evet.reflu var e bide hamilelik olunca daha kötü oluyo yıllardır böyle üzülürsem yada stres yaparsam hemn anlasiliyo duramıyorum

Allah delirtmesin. Ben de beceremem zaten.

Eşlerinizin size olan sevgisine yada biriniizn aşkına saygım sonsuz. Bunları dinlemek için değil,cahilce hatalar yapmamak adına fikir amacli konu açtım.canim öyle istedi ve yukledim,pişman değilim bu güne kadar böyle biseye denk gelmedim güven meselesi diyorsanız. Ne mutlu size ozaman.

Dediğim gibi görmüş olsa yada anlasa illaki der noluyo falan diye benim.gordugumu anlamiyo anlasa kim izin verirdi yaklaşık 1 yıldır var cunku

Demek ki cok kurcalamıyor benim eşim kurcalar ve bulur... bu uygulamayi da yapmışlığım var yani sen girince bile anliyorum demisti hatta

Güven sorunu yaşamışsın ki adamın mesajlarını okumak için program indirmissin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…