- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Konuyu okuyarak bu yorumu yazdımBen kesinlikle kadin ve erkegin arkadaş olmasi gerektigini düşünüyorum heterojen gruplarda ortamin seviyesi yükseliyor. Ama konudaki saçmalik tamamen. Karisi isteyince öğretmeyen adam, "karisinin hoşlanmadıği"/bir genç kıza arabasi dahi olmadığı halde öğretmeyi teklif ediyor. Muhtemelen aralarinda en az 5 yaş var. İşle ilgili bir sey konusacaksan arar konusursun. Arkadaşlık edeceksen birebir değil de grupla arkadaşlık yaparsin,is disi saçma muhabbet etmez,mesajlaşmazsın. Adam bana hic iyi niyetli gelmedi.
Bakin ilk baştan sorun etmedim ama neden mesajları siliyo hemde her yazdıktan sonraKonuyu okuyarak bu yorumu yazdım
Kanıt olmadan sadece böyle bir mesaja dayanak sinirlenmek alev almayı saçma buluyorum
Elinden gelse eşini fanusa koyup saklacak kadınlar var
Bir dur sakin ol olayı anlamaya çalış aklınla hareket et
Kötü niyeti bile olsa bu tepkilerle ne kazanacak
Neyi ispat edecek kişi
Evet bende böyle düşünüyorum.teskkur ederimOkurken bile gerildim, hamile karısı evde beklesin. O da elalemin kızına araba öğretme derdine düşsün. Yaptıkları yazışması madem normal neden siliyor? Çünkü biliyor ki sen öğrensen kızarsın,kızla mesajlaşmasının yanlış olduğunun farkında.
Öfkene yenilip sakın web yüklediğini söyleme, takip et. Hatta birkaç gün gerekirse bir hafta bekle. Çünkü işin rengini tam öğrenmeden ortaya çıkarırsan eşin bir sürü yalanla seni ikna eder üste çıkar. Sende bebeğim olacak deyip içinde kalan şüpheyle devam edersin ki buda seni ömür boyu huzursuz eder. Kesin delil bulana kadar bekle o ve ekran görüntüsü al. Baktın ki hep laubali konuşmaları var ama fiilen görüşmeyip mesajlaşmaya devam ediyorlar o zaman söylersin bildiğini.
Burada sakin olup iradenize hakim olmalıBakin ilk baştan sorun etmedim ama neden mesajları siliyo hemde her yazdıktan sonra
Evet mantıklı hareket etcem inşallah.yine iyi tuttum kendimiBurada sakin olup iradenize hakim olmalı
Bunun anlamını anlamaya çalışmalısınız belki hiç kötü niyet yoktur
Belkide birşeyler vardır
Her iki durumdada kıskançlık krizi size kaybettirir
Tepkiniz tamanen duygusal
aldır kuzum taa karşı yakadan bir şey işte zor bulunanan bir şey gitsin alsın ve suçluluk hissediyormuş whatsap a biraz daha girsin daha neler hissedecek haberi yok ,sen sıkma canını üzülmek çözüm değil serin kanlı ol takipte kal ve bebegini düşün ayrıca sinirlenince ağlamakta zayıflık olarak görülüyor başına gelenler için ama oyle bir şey yook rahatlama o ,Inşallah daha ileri gitmez yoksa bu süreçte bebeğimde etkilenir.cunku çok hassasımdır asla güçlü bir kişiliğim yok malesef.bide gelince telefonuma bakıp uygulamalara baktı tek tek ben caktirmadim.kotu niyetliydiki yada yaptığını yanlış buldu ki eve geldi geleli sürekli benle ilgileniyo,opuyo,şunu alayimmi canin bisey cekiyomu falan,sucluluk duygusu hissediyorum.
Maalesef yinede yapamam uykusundan kaldırıp keşke yapabilsem.keske bu şekilde rahatlamak yerine bağırıp çağırsam, konuşamıyorum cunku derdimi anlatamıyorum karşı taraf üste cikiyo bu sefer.aldır kuzum taa karşı yakadan bir şey işte zor bulunanan bir şey gitsin alsın ve suçluluk hissediyormuş whatsap a biraz daha girsin daha neler hissedecek haberi yok ,sen sıkma canını üzülmek çözüm değil serin kanlı ol takipte kal ve bebegini düşün ayrıca sinirlenince ağlamakta zayıflık olarak görülüyor başına gelenler için ama oyle bir şey yook rahatlama o ,
Demi ama insan eşinin nasıl biri olduğunu bilir ona göre davranır.o kadar zaman oldu benim 1 yanlışım olmadi ama onun böyle ufak ufak hep yanlışına denk geldimValla ben kıskancım lüzumsuz herşeyin de hesabını sorarım başta pek sallamıyodu ama artık çok iyi tanıyor yanlış bişey olmayacağından emin olduğum kişilerle bile lüzumsuz samimiyetini yakalarsam burnundan getireceğimi bilir böyle bişeye denk gelirsem de nerden gördüğümü bildiğimi soracak kadar da fırsatı olmaz cinneti sağlam geçiriyorum sanırım
üste çıkıyor ama iş çirkinleşmiyor kimse sevmez öyle şeyleri kendine yüklenme sen o an tepki vermesende haksızda görülsen işin sonrası açıklarsın bunlara takılmaMaalesef yinede yapamam uykusundan kaldırıp keşke yapabilsem.keske bu şekilde rahatlamak yerine bağırıp çağırsam, konuşamıyorum cunku derdimi anlatamıyorum karşı taraf üste cikiyo bu sefer.
Vicdan yapmış işte, ya da senin bir şeyler bildiğini anlamış; bir anda bu kadar üstüne düşmeler falan normal değil.Inşallah daha ileri gitmez yoksa bu süreçte bebeğimde etkilenir.cunku çok hassasımdır asla güçlü bir kişiliğim yok malesef.bide gelince telefonuma bakıp uygulamalara baktı tek tek ben caktirmadim.kotu niyetliydiki yada yaptığını yanlış buldu ki eve geldi geleli sürekli benle ilgileniyo,opuyo,şunu alayimmi canin bisey cekiyomu falan,sucluluk duygusu hissediyorum.
Hayır geçmediBaşka bir yazışma geçti mi aralarında sonrasında ?
InşallahLütfen üzülme ama sen kendin de farkındasın. Siliyorsa aralarında birşey yoksa bile birşey var. O yüzden bekle şimdilik. Umarım yaptığı hatayı erkenden anlar ve o eşikten atlamaz.
Sordu mu canım sana neden sinirlendin telefonda diye..Inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?