- 19 Mayıs 2020
- 48.883
- 220.232
- 598
- Konu Sahibi atalente35
-
Benim de psikolojik rahatsızlığım var, fazla sinir stres üzüntü yaramıyor. Böylesi daha iyi ya. Sürekli cinnet halinin faydasını görmedim değil. Tepene çıkmaz hiç yoktan.Evet.reflu var e bide hamilelik olunca daha kötü oluyo yıllardır böyle üzülürsem yada stres yaparsam hemn anlasiliyo duramıyorum
Cok haklısınız. Onemseyip yazdınız icin cok teskkur ederim.Benim de psikolojik rahatsızlığım var, fazla sinir stres üzüntü yaramıyor. Böylesi daha iyi ya. Sürekli cinnet halinin faydasını görmedim değil. Tepene çıkmaz hiç yoktan.
Senin şansın varmış ki, eşin merhametli, insaf vicdan sahibi. Öyle olmasa suçluluk hissedip üstüne düşmez. Ne herifler var, alenen aldatıp, kızdı diye karısına karşı utanmadan zeytinyağı gibi üste çıkan, şiddet uygulayan. Ufak mesajlaşma deyip geçme ama görmezden de gelme. Kafanı birşeyler ile meşgul et, kitap oku, yavaş yavaş kendini yormadan temizlik falan yap, komikli yahut kafanı meşgul edecek şeyler izle. Ben böyle yapıyorum, düşündükçe kafam patlayacak gibi oluyor stres anında çünkü.
Bu kadar aldatılan kadın da eşlerine sonsuz güveniyorlardı biliyosunu dimi.. bunun güvenle alakası oldugunu düşünmüyorum ben de eşime güveniyorum ama erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyorlar ne yazık ki eşinden vazgecemiyor ama hatalara düsüncede saklama yoluna giriyorlar eş bulana kadar buluncada zaten bir anliktı hataydı bahaneleri başlıyor... hickimsenin bunu yaşamamasını diliyorum deneyimlemedikce anlayamayacağımız duygular bunlar...Güven sorunu yaşamışsın ki adamın mesajlarını okumak için program indirmissin
Oyle bi konuşuyosunuz ki sanki sizin başınıza hiç gelmicek gibi.ozguveninize hayran kaldım.yazik cunku her kadın sizin gibi dusunuyo ama böyle olsun istemiyo. Dilerim siz yasamazsiniz cunku ben sizin konuşmanizdan az çok anladim siziEee yanisi mesajları da sildigine göre şüphelerinde büyük ihtimalle haklisin tatlim
Ben sonsuz güveniyorum eşim yapmaz demiyorum ki ama böyle saçma sapan takipler gereksiz geliyor bana zaten o tarzda bir girişimi olsa anlarsın salak değiliz ya ilgisi azalır yada ufak bişeyde olsa çakarsın tabiki kimse yaşaması ama bu kadarıda bana çok abartı geliyorBu kadar aldatılan kadın da eşlerine sonsuz güveniyorlardı biliyosunu dimi.. bunun güvenle alakası oldugunu düşünmüyorum ben de eşime güveniyorum ama erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyorlar ne yazık ki eşinden vazgecemiyor ama hatalara düsüncede saklama yoluna giriyorlar eş bulana kadar buluncada zaten bir anliktı hataydı bahaneleri başlıyor... hickimsenin bunu yaşamamasını diliyorum deneyimlemedikce anlayamayacağımız duygular bunlar...
Akıllı bir erkek böyle durumda daha çok ilgi gösterir daha abartı hareketlerde davranir çünkü eşinide kaybetmek istemiyodur yoksa kadının salak olup anlamamasıyla ilgisi yok cevremde gayet zeki kadınların bu tür aldatılma olaylarına tanık oldum... tabi çokta abartmamak lazım kendi psikolojimiz için yerinde tedbirli olmakta fayda varBen sonsuz güveniyorum eşim yapmaz demiyorum ki ama böyle saçma sapan takipler gereksiz geliyor bana zaten o tarzda bir girişimi olsa anlarsın salak değiliz ya ilgisi azalır yada ufak bişeyde olsa çakarsın tabiki kimse yaşaması ama bu kadarıda bana çok abartı geliyor
Sizin fikriniz saygi duyarımBu tedbir değil paranoyaklık arkadaşlar başına böyle bisey gelir boşanırsın yoluna bakarsin dünyanın sonumu allah başka dert vermesin ne diyeyim bence adam takip etmek yerine kendinize dönün kendinizi geliştirin aileniz için çocuklarınız için bir kişinin şahsi telefonunda mesajlasmalarini rızası dışında okumak hem etik değil hemde hastalik ne kadar eşinizde olsa
bence yapabileceğine inanıyorsan hemen parlamadan bekle. Kontrol et yine o whatsapı. Pek bir şey çıkacağa benzemiyor ama bu muhabbetin bir ön leveli de var gibiEşlerinizin size olan sevgisine yada biriniizn aşkına saygım sonsuz. Bunları dinlemek için değil,cahilce hatalar yapmamak adına fikir amacli konu açtım.canim öyle istedi ve yukledim,pişman değilim bu güne kadar böyle biseye denk gelmedim güven meselesi diyorsanız. Ne mutlu size ozaman.
Eşlerinizin size olan sevgisine yada biriniizn aşkına saygım sonsuz. Bunları dinlemek için değil,cahilce hatalar yapmamak adına fikir amacli konu açtım.canim öyle istedi ve yukledim,pişman değilim bu güne kadar böyle biseye denk gelmedim güven meselesi diyorsanız. Ne mutlu size ozaman.
Yengeç burcu musun? Ben de ağlamamak isterdim gençken. Şimdi ağlamıyorum. Maruz kaldığın olay hiç hoş değil. Seni anlıyorum. Program indirerek öğrendiğini söyleme de ufak ufak o kızla ilgili konu açarak öğrenmeye çalış derdini. Elin kızlarına show yapmasın.Ben okadar dedim beni takmadı.elin kızına mrabamiz olmadığı halde ders vereyim diye mesaj atıyor.abartiyosun diyen arkadaşlar sizce gerçekten hos bi davranismi?(defakrca uyardım bu kizi sevmiyorum pek tekin degil diye)Allah kahretsin bu sinirlenince ağlama huyumdan nefret ediyorum.neyse artık sürekli takip etcem yarın konuşmanın devamı gelirse uygulamayida soylicem ne olursa olsun artık.
Çok zavallıca bir yorumBakın bu K kelebek3558 , kelebek 8 senelik evli, kelebek kocişine aşırı güvenli, kelebek konuyla alakası olmayan yerlerde iliskisini överek alttan manevralarla karsi tarafa guven dersleri vermeye bayilir. Kelebek gibi olmayın
Çok zavallıca bir yorum
Kızlar şimdi bişey sorcam.esimin wp. Web uygulaması var bende öylesine yüklemiştim neyse bugün bi bakayım dedim.binkknusmaya denk geldim.mahalleden bi genç kiz var iş için numarası var telinde.onunla muhattap oluyo annesi babası varken kiz vermis telini.neyse tamam dedim olablir.Şimdikonuşmaya denk geldim öncesi silinmiş ama bişey olduğunu sanmiyorum.kiz, aynen bakalım artık demiş
Benimkide hayırlısı,senide görelim sahalarda ders vereyim sana demiş.belliki araba kullanma muhabbeti.kiz görmemiş daha bunun mesajını. Şuan delirdim çıldırdım.esimi aradım nerdesin diye görüyorum onu şuan ama sinirden birden aradım.bisey demedim ama sesimden anladı.bu uygulamanın bende olduğunu bilmiyo.biliyirum yanlis bişey ama yükledim işte.simdi eve gelcek nasıl tepki vercem bilmiyorum anlamadan nasıl mesajları yeni görmüş gibi yapcam sonrasında napmaliyim,sizce napayım çok sinirliyim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?