Önceki konuyu okudum şimdi. Şaka mısınız nesiniz anlamadım.
Hem "bakıcı gibi davranıyor, haftasonu bakmıyor" diye şikayet ediyorsunuz hem "bizden geçiniyor ama haftasonu geziyor" derdindesiniz. Bakıcı da değil köle sanıyorsunuz galiba kadını.
Memnun değilseniz kiraya çıkın ve bakıcı tutun. Kayınvalideniz de çalışıp emekli olsun. Hatta sizin boşalttığınız evi de kiraya verip rahat rahat gezer.
Siz de birikimi bile unutup taş kemirirsiniz artık.
Allah sabır versin kayınvalidenize.
Eski konunu okudum beğenmedim işaretledim
Kendini zorlama haksızsın
Kaynana na benden selam söyle derhal bedava bakıcılığı bıraksın eltim bakıcı arıyo hafta içi yarım günlüğüne isterse talibim
bir koşu tuzlu çekirdeğimi aldım sıradaki padişah fermanı uzunluğundaki kendi haklı gördüğü cevabını bekliyorum.şu an büyük ihtimalle köle pazarında satılık kölelerin diş kontrollerini yapıyordur.sonra gelip sıradaki entry'de hepimizi lanetliycek heraldeKiz yorulmaKadin zaten diger uyeler bunlari dedi diye yeni konu acti Anlamiyor bacım. Ne yoruyorsun kendini? Gul gec sen de bosver
Kiz yorulmaKadin zaten diger uyeler bunlari dedi diye yeni konu acti Anlamiyor bacım. Ne yoruyorsun kendini? Gul gec sen de bosver
bir koşu tuzlu çekirdeğimi aldım sıradaki padişah fermanı uzunluğundaki kendi haklı gördüğü cevabını bekliyorum.şu an büyük ihtimalle köle pazarında satılık kölelerin diş kontrollerini yapıyordur.sonra gelip sıradaki entry'de hepimizi lanetliycek heralde
Gece gece kahkaha attım ilahiİki gecedir bir pijamalı gelin bir pinti gelin yedi canımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?