Cevap veriyorum

Önceki konunuzu bilmiyorum. Buradan anladığım kadarıyla cevap vereyim.
Kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Bunu kabullenin ve huzura erin.

Annem çalışıyordu, anneannem bizimle yaşıyordu, yine de bakıcımız vardı. Anneannem "bakıcıya gerek yok" dediği halde annem sadece bakıcıyı kontrol etsin, ekstra yorulmasın istemiş. Çok zengin olduğumuzdan değil, annem annesine kıyamadığı için.
İnsanlar hem iyilik yapıp hem sizin nazınızı mı çekecekler? Beğenmiyorsanız bakıcı tutun.

Birde böyle herşeyi ben yaşadım,ben şöyle ben böyle diyorsunuzya , sanıyorsunuzki bu hayatı sadece siz yaşıyorsunuz , millet nelerle uğraşıyor ohoo ... ve ayrıca yazıp kaçtın madem dün herkese cevap yetiştiremedin sakın yarında basın açıklaması gibi yeni bir konu açma

Önceki konuyu okudum şimdi. Şaka mısınız nesiniz anlamadım.

Hem "bakıcı gibi davranıyor, haftasonu bakmıyor" diye şikayet ediyorsunuz hem "bizden geçiniyor ama haftasonu geziyor" derdindesiniz. Bakıcı da değil köle sanıyorsunuz galiba kadını.

Memnun değilseniz kiraya çıkın ve bakıcı tutun. Kayınvalideniz de çalışıp emekli olsun. Hatta sizin boşalttığınız evi de kiraya verip rahat rahat gezer.
Siz de birikimi bile unutup taş kemirirsiniz artık.
Allah sabır versin kayınvalidenize.

Amann Alirıza Bey tadımız kaçmasın diyorum içimden kendime ama yok olmuyor. Gereksiz basın açıklamanız için t.edemiyorum . Değil sayfalarca açıklama yapmak , roman yazsanız bile, uslubunuzun çirkinliği, bencilliğiniz, beklentilerinizin arşta oluşu, baskıcılığınız, hükmetmeleriniz taaaaa fizandan görünüyor.

Son düzenleme:

Kiz yorulma Kadin zaten diger uyeler bunlari dedi diye yeni konu acti Anlamiyor bacım. Ne yoruyorsun kendini? Gul gec sen de bosver

Eylulde de bana lazim bak Eltin eylule kadar alsin sonra ben nufusuma bile alirim bu kaynanayi Zira bizdeki bu kadinin tirnagi olamiyor

Kiz yorulma Kadin zaten diger uyeler bunlari dedi diye yeni konu acti Anlamiyor bacım. Ne yoruyorsun kendini? Gul gec sen de bosver
bir koşu tuzlu çekirdeğimi aldım sıradaki padişah fermanı uzunluğundaki kendi haklı gördüğü cevabını bekliyorum.şu an büyük ihtimalle köle pazarında satılık kölelerin diş kontrollerini yapıyordur.sonra gelip sıradaki entry'de hepimizi lanetliycek heralde

Gardımızı alalım o halde o tek biz hepimiz Bir gulben ergen atasozu der ki "unutmayin ki bana birsey olmaz".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…