Cevap veriyorum

eski konusu daha kısa diye okuma hakkımı ondan yana kullandım

burda destan diye ne yazmışsınız bilmiyorum ama, bence Kadının asıl şanssızlığı emekli maaşı olmaması değil. Sizin gibi bir gelin ve kocisiniz gibi bir oğul.

Artık nasil darladıysanız kadını, kurtulmak için 60 yaşında gidip el kapısında çalışmayı tercih etmiş sizdense. Yazık. Ama ben olsam sizi o evden çıkarır kiraya verir onun parasıyla geçinirdim. Çocuğuna da bakmam o yaştan sonra o da "çingen gibi" olur maazallah.

aslinda sey mi yapsan, kadini ortadan kaldirsan. Hem kurtulur senden. malum " çektiğiniz kredi ile evin tadilatini " yapmışsınız ya. Bide oğlu evlenecek diye gidip çalışmamış. Her şeyi de haketmiş. Yağmurlu günde su verme

Cevap veriyorum başlığını görünce "Kime acaba" diye girdim de... hanım abla hayırdır acaba? Atar gider falan, bir derdiniz varsa o üyelerle konuşun çözün yani genel konu açıp millete saydırmak nedir? Bu da yeni moda oldu.

Şey mi sanıyorsunuz; burada her biriniz adeta bir Beren Saat, bir Serenay Sarıkaya'sınız ve sansasyonel hayatınız (!) çok merak ediliyor, herkes ağzınızdan çıkacak sözü bekliyor falan. Bu kadar uzuuunn uzuuuunn basın açıklaması yaptığınıza göre...

Cok uzun yazinca hakli olunmuyor.

Cok mu dert oldu sana? Bunca insan karsi cikti var bende GALİBA bir hata demiyorsun da hala ben hakliyim hakliyim.

Sen gez toz eglen 12 saat cocuk bakan kv bi ustune 6 saat daha bakar. Cok icinde kaldiysa. İki kadeh de sen tokustur..

Evlada külfet olmak falan ne biçim laflar ya. Okutmuşlar , bu yaşa getirmişler bi düşün şu zavallıların yakasından. Ben buradaki kadınlar kadar ailesinden beklentisi olan insanlar görmedim vallahi. Sizin eşrafınız çocuklarına kendilerini feda ediyorlarsa da herkes yapmak zorunda değil ya da öyle bir kaynananın oğlunu alsaydınız. Ayrıca bu kadar kesin konuşmalara size nasıl bir gelin gelecek acaba??

Bu ne ya? Para para para. Hayatta daha onemli seyler var ve evet size ev vermis bi zahmet tadilatini yaptiriver. Sen oturuyon. Evladin olmadan gezmek istemen de ayri bir durum. Tamam gezersin de icinde bu kadar ukde kalmis ona şaşırıyorum.

Milletin kvsi bakiyor demissin benim kv ister inan ister inanma karsiligini vermeden 2 saat bakmaz. 12 saat baktirmam icin sanirim 2 bin falan vermemiz gerekir. Nerdeymis o bakan kv ler ciksin ortaya

Buyuk konusmim ama Allah nasio eder o gunleri gorursem yani bir torunum olursa bakmam.oglum da olsa cocugunun bakimini benim ustume atamaz hic kimse dogurduysa bakacak.ya da kresiydi bakicisiydi bir sekilde halledecek bu baskasinin ustune cocugunu atanlara sinir oluyorum.hele bide kadin cocuguna bakiyor gelin hanimda arkasindan bir suru laf sayiyor yasli basli insanlar onlar hayatlarini zaten cocuklarina adamislar o yasa gelene kadar birakinda yaslilklarinda huzur bulsunlar cocuk bakmak kolay is degil hele simdiki cocuklar cok zor 2 yasindaki oglum dedigim olacak diye cildiran bir cocuk ben bile o kadar zorlaniyorumki...

Gülnihal hanım en çok ikimize dokunmuştur kesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…