Cevap Vermedi.. :( Allahım ne saçma bir insanım ben ?

Konu sahibi bayan pismanlik duymayin olmasi gerekiyormus olmus en azindan icinizde kalmadi yani..olmazsa olmaz be bu hayatin sonu degil daha genceciksiniz kimler cikar karsiniza...yarin yuzyuze gelincede hic yasanmamis gibi soguk kanli olun yeter kisinin hareketlerine göre tabikide..

Ben yazma demistim halbuki arkdasim.
Neyse icindeki ask dahada buyumeden boylece kapanmis oldu bu mevzuda.
Hangi sehirde kaliyordu?
Senin sehrine yerlesmisti dimi?
Her gun gorucekmisinz birbirinizi?

Bende polis cocuguyum kalirsa ne olucak ki aşk statüler üzerine mi kurulmalı..aşik olunacak insani makamina mevki e gore secmeli..
polis cocugu olarak bu soruyu sorman garip geldi. sen emniyetteki sıkı hiyerarsiyi bilmiyor musun ? şayet zorluklarini ast ust ilişkisini bilmiyorsan baban sana yansitmamis demektir. polis çocuğu olarak alinip duygusal davranmissin ancak birde hayatin gerçekleri var. babana sor bakalim bu durumu. en dogru cevabi o verecektir.

Hırsız polis dizisi geldi aklıma :) böyle duygusal komiserler olduğunu görünce şaşırdım. Bayan komiser gördüğüm içinde gururlandım.
Bence o kendine yedirememiştir sen 24 yaşında rutbeli o 32 yaşında rutbesiz o yüzden de böyle soğuk davranmış olabilir. Ama bence faceden sildiğin diğer yerlerden tekrar ekle bu yaptığın sosyal statüne yakışmamış. Ayılıp bayılmadın ya adamın önünde bir cümle birşey yazmışsın utanacak birşey yok

Yok hak etti. Görmemi gerektirecek bir durum yok.
Evveliyatı var benim aşkla ilgili paylaştığım sözleri beğeniyordu hep.
Senin kafa yapisi bu sekilde ise,o msji atip uzerine oyle bi cevap vermen cok normal.. Adamin hareketlerini de kendi kendine anlamlandirdigini dusunuyorum..
Kafa dengi bi arkadas bulduguma sevinmistim vs diyerek durumu kurtarabilecekken,ustune triplere girip ordan burdan silmissin, bu seni kotu duruma soktu iste.. Ama anlamıyorsun

Sürekli açıklama yapmama rağmen birileri Nasıl girdin Nasıl oldu anlatamıyorum galiba..
Üni son sınıftayken sınav açıldı ve girdim. Eski öğrencileri mevcut yapılanma sonucunda gönderdiler ve yerine bizi aldılar. 2000 tane.
Şimdi kpss puanına göre her yıl alım olacak. Ben kpss ile değil mülakat ile girdim. ( sözlü ve spor sınavı )
Konuma gelince bu kişi benim her şeyimle ilgilenip numaramı ( birisine falımı göndermek bahanesiyle almıştı )
Yok akşamları nerde yemek yersiniz komserim ?yok konsere gider misiniz komserim ? En sevdiğiniz çikolata bu mu komserim ?
Bir şey ikram ettiğinde istemediğimde 2. 3. Defa teklift etmeler, elini elime bilerek değdirmesi, dokunması.. Gözlerimin içine dolu dolu gülümseyerek hiç çevirmeden bakması. Yılbaşında ne yaptınız ben zaten evde yattım İstanbul'da bir yer bilmiyorum demesi, yanımda erkek arkadaşını arayıp filime bilet al sinemaya gidelim demesi ( sevgilim yok imajları ).. Bla bla..
Ben neyi anladım biliyo musunuz. Çok saf olduğumu.. ( Herkese hoşgörülü bir insanım asla amirlik yapmak gibi bir fıtratım yok benim. )
Tek anladığım onun gidecek gününe kadar beni kafaya alıp rahat etmesi yani bana yaranmak için yaptığıymış tüm olanlar.
Kaldıki ben ona sadece gitmesen keşke kalsan yazdım.
Onun mesajı görüp 3 saat sonra cevap vermesi bir yerlerinin kalktığının ( asıl o yaşı onun taşıyamadığının göstergesi )
Yani abartan ben değil o.
Evet onu her yerden sildim çünkü bütün koyduğun şeyleri beğenmesi onu benim sürekli görmem bu bana kötü olacaktı.
Bu sebeple yaptım. ( Resimlerine bakmıyım diye, hep bakıyodum çünkü aşık etmişti beni kendisine )
Ben artık kabuğuma çekiliyorum ( o beni istemedi diye değil )
İnsanlar kurt olmuş bunu çok iyi anladım ben..
( beni bu duruma sokan oydu, ne istediğini bilmeyen bu yaşta yaşı büyümüş ama aklı hala 20 lerde olan adam hayatıma iyiki girmemiş zaten )
Yani soğudum her şeyden..
Olmasın zaten kısmet değilmiş ben buna üzülmüyorum bir tane adam gibi adam kalmamış ( istisnalar hariç )
Ona üzüldüm, saf gibi inandım buna üzüldük işte..
Neyse.
Bir arkadaş ta tecacüz olayını yazmış ( buradan o olayı çözeriz beraber bu konu üzerine artık konuya cevap veren arkadaşım ? )
Ben karakolda değilim başka suçlarla uğraşıyorum.
İşte toplumumuz böyle. Bir yerden laf sokmalar yok sen komsersin o polis. Ben hiç böyle düşünmedim. Asla havalı gibi davranmadım. Oda rütbe sınavlarına yükselmek için giriyordu zaten.
Neyse çok konuştum. Aslında bütün durum bu. Hepinize teşekkürler. Yorumlar için.

Mervişcim nasılsın yine neler yaptın kzıım

Şu saçma sapan adamların popolarını kaldırmayın Allah aşkına. Beğenenim çok demişsin , beğeneni çok kızların ilgi gösterdiği adam 2 kuruşluksa bile hemen havalara girer, birden kaplan kesilir.

Salla gitsin üstünde durmaya değmez diyorum da her yerden silmeyeydin iyiydi. Şimdi daha da ego tavan yapmışsın. Şuna bak yüz bulamayınca triplere girdi demiştir içinden.

Silmek dışında iyi yapmışsın. İçinde kalacağına telefonda kalsın diyen büyük Türk düşünürü Eses07 e katılıyorum.

Gecmis olsun. Demekki adamdan hoslanmis ve adama sana acilmasi icin şans vermişsin. O senden gercekten hoslansaydi bunu aciklardi. Erkekler bizim gibj karisik degiller düz ler. Dumduz sana acilir , birlikte olmaniz için çaba sarfederdi. Ilk hareketi ondan beklemeliydin. Ama olan olmus ve artik bundan ders cikarmalisin. Daha gencsin. Amurlik bana gore degil demiş sin ya böyle böyle alisacaksin. Insanlara taviz vermeyecekdin. İş yerinde amir oldugunu unutmayacak, amir gibi davranacaksin. Canim allah karsina mutlu olacagin insani cikarir insallah. Erkeklerin her hareketinden kendine pay, mana cikarma. Sana direk acilana kadar onlarin hareketlerinin bir anlami yok. Bir abla tavsiyesi olarak al bunlari

Valla ben 100 kere yazdım Merviş amir gibi davran diye ama takan olmadı

Bundan önceki konun ne bilmiyorum. Yani bu adamla olan durumun ayrintisini bilmiyorum. İsteyen, niyeti olan erkegin kizdan isaret beklemeden adim atacagini dusunuyorum. Sen mesaj atmissin, isteseydi bu durumu firsat olarak gorup atlamaliydi diye dusunuyorum. Belki de istisna olanlardandir ancak sanmiyorum. Facebooktan begendi falan diyorsun. Tamam belki anlami var begenmesinin ama bu biraz korkakca degil mi? Adi ustunde işte sanal. Anlam yukleme artik ekeklerin hareketlerine. İstiyorlarsa adim atiyorlar zaten.
Silmen biraz fevrice bir hareket olmus ama iyi yanindan bak, resimlerini yasamina dair guncellemeleri gormezsin, takip etmemis uzulmemis olursun.

Öyle işte öğrenmiş oldum. Şimdide işe gidiyorum :) ciddi sert bir amir var artık. Ona gelince hiç konuşmuycam tavır değil yani küçük bir sinek gibi görücem onu. Duygularıma karşılık vermediği için değil bana saatler sonra cevap verdiği için. "Yani adam sanmışım ama yanılmışım "

Merviş yapma, tamamiyle normal davran. Adam benim yüzünden triplere girdi demesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…