- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Direk akademiye girmis konu sahibi okunabiliyor yani..24 yasinda nasil komiser olunuyor :)
çok merak ettim valla sormazsam çatlarim
bilmedigim için soruyorum polis kaç yilda olunuyor onuda bulmiyorum gerçi :)
polis cocugu olarak bu soruyu sorman garip geldi. sen emniyetteki sıkı hiyerarsiyi bilmiyor musun ? şayet zorluklarini ast ust ilişkisini bilmiyorsan baban sana yansitmamis demektir. polis çocuğu olarak alinip duygusal davranmissin ancak birde hayatin gerçekleri var. babana sor bakalim bu durumu. en dogru cevabi o verecektir.Bende polis cocuguyum kalirsa ne olucak ki aşk statüler üzerine mi kurulmalı..aşik olunacak insani makamina mevki e gore secmeli..
Senin kafa yapisi bu sekilde ise,o msji atip uzerine oyle bi cevap vermen cok normal.. Adamin hareketlerini de kendi kendine anlamlandirdigini dusunuyorum..Yok hak etti. Görmemi gerektirecek bir durum yok.
Evveliyatı var benim aşkla ilgili paylaştığım sözleri beğeniyordu hep.
Evet buymuş anlamış oldum..Bumudur yani defolsun gitsin
Yazmazsa yazmasın ya için rahatladı sonuçta söylediğin için.
Eğer yine girdiği halde yazmazsa "olgun insanlar ne olursa olsun nezaketen birşeyler yazardı, bu olgunluğu senden beklediğim için lütfen kusura bakma" de ve tamamen iletişimi kes.
mervecim üzülme canım ya vardır onun sende gönlü bende eskişehirliyim sen gel eskişehireEvet buymuş anlamış oldum..
Gecmis olsun. Demekki adamdan hoslanmis ve adama sana acilmasi icin şans vermişsin. O senden gercekten hoslansaydi bunu aciklardi. Erkekler bizim gibj karisik degiller düz ler. Dumduz sana acilir , birlikte olmaniz için çaba sarfederdi. Ilk hareketi ondan beklemeliydin. Ama olan olmus ve artik bundan ders cikarmalisin. Daha gencsin. Amurlik bana gore degil demiş sin ya böyle böyle alisacaksin. Insanlara taviz vermeyecekdin. İş yerinde amir oldugunu unutmayacak, amir gibi davranacaksin. Canim allah karsina mutlu olacagin insani cikarir insallah. Erkeklerin her hareketinden kendine pay, mana cikarma. Sana direk acilana kadar onlarin hareketlerinin bir anlami yok. Bir abla tavsiyesi olarak al bunlari
Öyle işte öğrenmiş oldum. Şimdide işe gidiyorum :) ciddi sert bir amir var artık. Ona gelince hiç konuşmuycam tavır değil yani küçük bir sinek gibi görücem onu. Duygularıma karşılık vermediği için değil bana saatler sonra cevap verdiği için. "Yani adam sanmışım ama yanılmışım"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?