- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda vardı öyle bi muhabbet bi aratavanamı sıçramış![]()
çok entersan dimiBurda vardı öyle bi muhabbet bi ara![]()
İçine girdiğini hissetmemiş, kan gelmiş adet olup olmadığını anlamamış... Bence önce iq'suna baktırsın bu arkadaş![]()
bunu hakeden bir toplumuz iştekızlık zarından 1 hafta kan mı gelir ya.....
sürtünmeyle bozulacak bişey değil bu kızlık zarı...
Girince hissedilmeyecek bişey de değil...
Arkadasınıza söyleyin aman iyi korusun bekaretini....sevişsin sevişsin bakireyim demeye devam etsin...Lütfen zara dikkat edelim....
Zarda bir sorun yok bence devam...
bekaretini koruyarak sevişmeye devam edebilir...![]()
Hayal dünyaları çok acayip bazı insanların.çok entersan dimidaha neler duyucaz acaba
![]()
Herkesin yaptığı kendine..kızlık zarından 1 hafta kan mı gelir ya.....
sürtünmeyle bozulacak bişey değil bu kızlık zarı...
Girince hissedilmeyecek bişey de değil...
Arkadasınıza söyleyin aman iyi korusun bekaretini....sevişsin sevişsin bakireyim demeye devam etsin...Lütfen zara dikkat edelim....
Zarda bir sorun yok bence devam...
bekaretini koruyarak sevişmeye devam edebilir...![]()
Herkesin yaptığı kendine..
bunu hakeden bir toplumuz işte![]()
Benim düşüncem dar değil canım ben burda birşey soruyorum arkadaşımı yargılayın da demedim bende farkındayım neyin doğru neyin yanlış olduğunu bu konuyuda bu yüzden açmadım böyle bi soru da sormadım eğer yaptıysa öyle birşey şuanda yine kendisi çekiyor söylemek istediğim bu..benim mesajımı anlamayacak kadar dar düşünceniz şu cevabınızdan cok net anlasıldı.....
Nereye ne yazcağıma ben karar verebilirim canımKoskoca Haydar Dümen Hoca ne güne duruyor :) Arkadasın adına yaz Haydar Abine bi mektup o halleder![]()
Gitmiyor canım defalarca söyledim artık bişey demicem buraya da sırf o dediği için yazdım zaten.Emin olamiyorsa bir doktora gozuksun, biz ne dersek diyelim ici rahat etmeyecek belli ki.
Bu arada arkadasinizin regl oldugnu dusunuyorum... fakat gelen kan miktari normaldekinden azsa yine bir doktora gitsin...
Kesinlikle ona en net cevabı sadece doktor verir yaptıysan gidip göstermesini de bilck ama işte biz sadece burda evli bayanlar en azından fikir verir diye sorduk..haydar dümen benzer bir soruya "bakmadan nereden bileyim" gibi bi cvp vermişti..
sanırım arkadaşınızın içini sadece doktor rahatlatabilir.. ne desek boş..
Kan normalden farkliysa bekaret zar vs bunlardan ziyade saglik sorunu icin gitsin...Gitmiyor canım defalarca söyledim artık bişey demicem buraya da sırf o dediği için yazdım zaten.
Sürekli devam etti normal adet gibiydi 7 gün sürdü zaten diyor bende anlamadım artık..