• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarınız Bizim İçin Çok Önemli

İçine girdiğini hissetmemiş, kan gelmiş adet olup olmadığını anlamamış... Bence önce iq'suna baktırsın bu arkadaş :KK14:

:KK45:
kızlık zarından 1 hafta kan mı gelir ya.....
sürtünmeyle bozulacak bişey değil bu kızlık zarı...
Girince hissedilmeyecek bişey de değil...
Arkadasınıza söyleyin aman iyi korusun bekaretini....sevişsin sevişsin bakireyim demeye devam etsin...Lütfen zara dikkat edelim....
Zarda bir sorun yok bence devam...

bekaretini koruyarak sevişmeye devam edebilir...:KK25:
bunu hakeden bir toplumuz işte:KK45::KK45:

kızlık zarından 1 hafta kan mı gelir ya.....
sürtünmeyle bozulacak bişey değil bu kızlık zarı...
Girince hissedilmeyecek bişey de değil...
Arkadasınıza söyleyin aman iyi korusun bekaretini....sevişsin sevişsin bakireyim demeye devam etsin...Lütfen zara dikkat edelim....
Zarda bir sorun yok bence devam...

bekaretini koruyarak sevişmeye devam edebilir...:KK25:
Herkesin yaptığı kendine..

benim mesajımı anlamayacak kadar dar düşünceniz şu cevabınızdan cok net anlasıldı.....
Benim düşüncem dar değil canım ben burda birşey soruyorum arkadaşımı yargılayın da demedim bende farkındayım neyin doğru neyin yanlış olduğunu bu konuyuda bu yüzden açmadım böyle bi soru da sormadım eğer yaptıysa öyle birşey şuanda yine kendisi çekiyor söylemek istediğim bu..

Emin olamiyorsa bir doktora gozuksun, biz ne dersek diyelim ici rahat etmeyecek belli ki.

Bu arada arkadasinizin regl oldugnu dusunuyorum... fakat gelen kan miktari normaldekinden azsa yine bir doktora gitsin...

haydar dümen benzer bir soruya "bakmadan nereden bileyim" gibi bi cvp vermişti..
sanırım arkadaşınızın içini sadece doktor rahatlatabilir.. ne desek boş..

Emin olamiyorsa bir doktora gozuksun, biz ne dersek diyelim ici rahat etmeyecek belli ki.

Bu arada arkadasinizin regl oldugnu dusunuyorum... fakat gelen kan miktari normaldekinden azsa yine bir doktora gitsin...
Gitmiyor canım defalarca söyledim artık bişey demicem buraya da sırf o dediği için yazdım zaten.
Sürekli devam etti normal adet gibiydi 7 gün sürdü zaten diyor bende anlamadım artık..

haydar dümen benzer bir soruya "bakmadan nereden bileyim" gibi bi cvp vermişti..
sanırım arkadaşınızın içini sadece doktor rahatlatabilir.. ne desek boş..
Kesinlikle ona en net cevabı sadece doktor verir yaptıysan gidip göstermesini de bilck ama işte biz sadece burda evli bayanlar en azından fikir verir diye sorduk..

Gitmiyor canım defalarca söyledim artık bişey demicem buraya da sırf o dediği için yazdım zaten.
Sürekli devam etti normal adet gibiydi 7 gün sürdü zaten diyor bende anlamadım artık..
Kan normalden farkliysa bekaret zar vs bunlardan ziyade saglik sorunu icin gitsin...

Bu arada surtunurken zorlamis olabilir biz burdan teshis koyamayiz,
ancak zedelenme durumunda dahi herhangi birsey hissederdi sanirim.

Onun icin cok onemliyse ya hic yapmayacakti ya da sonucu merak ediyorsa ozelde bir doktora gidip ogrenecek...

Evli bayanlarla ne ilgisi var uzman mı evliler bekar kadınlar da var farkındaysan herkes bakıre gezmıyor..Arkadasın da cok korkuyorsa yapmasaymıs yaptıysa ve bozulduysa da o adam surtundum banane der cekılır kenara..ya tam yapsaymıs ya da dıkkat etseymıs ,minareyı calan kılıfını da hazırlar..Ayrıca benım bı arkadasım bekaretı bozuldugu hafta boyunca kanamıstı..Öyle bırsey de oluyor ama surtunerek degıl..Hatta bı arkadasımın ılıskıden saatler sonra tuvalette bı ıkı damla kan geldıgı ıcın sevgılısı de ınanmamıstı bakıre olduguna bla bla...Birsürü olay ve hıkaye var..Kendı ögrenecek..Ayrıca ''sen bakıre degılsın ben senle olmam'' demeyecek adam gıbı adam bulsun herkes önemlı olan budur ..

Back
X