- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Dugunume bi ay kaldı bugun nisanlımla perde begendik fiyatı soylemek icin babasını aradı fiyatı pahalı buldugu icin babası on bes dakika bagırdı cagırdı nisanlıma (1100) tl tuttu. Sonra da eve gel aksam hesap cıkarayım sizin dugununuz kaca patladı dedi tam gidiyoduk aradık nisanlıma kendin gel dedi bende cok bozuldum ve gitmedim. Eve nisanlım gidince beni sormus babası o da boyle boyle uzuldu sen oyle dedigin icin gelmedi demis. Nisanlımla tartısması bitince beni aradı. O oyle bisi dememis nisanlım oyle anlamıs halbuki kendim duydum oyle dedi. Sonra da ben tartısırız diye gelmeni istemedim falan dedi. Bi de bu zamana kadar en ufak yalanını gormedigim nisanlım icin bana diyo ki, konusmayı ben sana anlatıyım da x sana farklı anlatmasın. Bende o bana farklı anlatmaz baba uzatacak kırılacak uzulecek bisi yok ben ozel konusacagınız bisler vardır diye gelmedim hayorlı aksamlar deyip kapattım.
Siz olsanız napatdınız
İcimden benimde aynısı geciyo ama maalesef yeni isten cıkarıldım biriktirdigim tum parada nisanlımın ailesinin karsılamadıgı seylere harcandı su an cuzdanımda sadece iki tl vargerekirse cama gazete çeker, o adamın alacağı perdeyi eve takmazdım canım.imkanın varsa kendin al perdelerini.sadece bu kadarı bile gerekli mesajı verir bence.
para mevzusu olunca senin yaninda konusmaya mi utandi ki?hani gozunde kotu konuma duseriz diye?bunu bir derece anlarim da, oglunu kotulercesine 'sana dogrusunu ben anlatayim' demesi? ilginc
Sen ii demişsin ama eğer imkanınız varsa kendiniz alın evinizin ihtiyaçlarını
en azindan arayip kendini aciklamaya calismis, demek mesafeni de kisiligini de guzel koymussun ortaya..Cekinmez canım cekinmez eski konularımda var yaptıkları ettikleri aman zaten beni istemiyolar da iste bunlar hep bahane deyip geciyorumartık yoksa sinir hastası olcam
ah şu her şeyin hesabını yapan sinsi insanlar. çok iyi yapmışsın nişanlın da gayet yapıcı davranmış bence şükret ama benim düşüncem o adam vermesin parasını. düğün kaça patladı ne demek ya çok çirkin ! he birde şu var gerçi gerçekten alacak durumları mı yok yoksa istemediklerinden mi?Dugunume bi ay kaldı bugun nisanlımla perde begendik fiyatı soylemek icin babasını aradı fiyatı pahalı buldugu icin babası on bes dakika bagırdı cagırdı nisanlıma (1100) tl tuttu. Sonra da eve gel aksam hesap cıkarayım sizin dugununuz kaca patladı dedi tam gidiyoduk aradık nisanlıma kendin gel dedi bende cok bozuldum ve gitmedim. Eve nisanlım gidince beni sormus babası o da boyle boyle uzuldu sen oyle dedigin icin gelmedi demis. Nisanlımla tartısması bitince beni aradı. O oyle bisi dememis nisanlım oyle anlamıs halbuki kendim duydum oyle dedi. Sonra da ben tartısırız diye gelmeni istemedim falan dedi. Bi de bu zamana kadar en ufak yalanını gormedigim nisanlım icin bana diyo ki, konusmayı ben sana anlatıyım da x sana farklı anlatmasın. Bende o bana farklı anlatmaz baba uzatacak kırılacak uzulecek bisi yok ben ozel konusacagınız bisler vardır diye gelmedim hayorlı aksamlar deyip kapattım.
Siz olsanız napatdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?