cevir kazı yanmasın... siz olsanız napardınız

nisanlimin durusu onemli bir de.. ben nisan donemimde boyle bisy yasasam, bir de ozur dilemem istenirdi galiba, perdeyi pahali sectik kusura bakmayin eheehe seklinde :) o yuzden durum cok da asab bozucu sayilmaz; uzme tatli canini

Durumları olmasa bi cop istemem ki ben onlardan onlar basından beri boyle ogullarını evlendirmek istemediklerindenen ufak sey atla deve oluyo

Böyle diyip sonra kendisi üzülecektir bakma kayınbabanın oğluyla alıp veremediği var demek mevzu sen değilsin ben sen olsam hiçççççççççççç aralarına girmem karışmam :) sen kayınbabayla aranı iyi tut böylelikle eşinde fazla yüklenemez hem yanlız gel demesi bence mantıklı açıkcası ben o sohbetin hiç bir detayını duymak istemezdim - perdem alındımı ona bakarım :)

gerekirse cama gazete çeker, o adamın alacağı perdeyi eve takmazdım canım.imkanın varsa kendin al perdelerini.sadece bu kadarı bile gerekli mesajı verir bence.
Bende tam tersini düşünüyorum boyle insanlara abartcan alabildigince pahali ve cok sey alcaksin birak icleri yansin :)

Durumları olmasa bi cop istemem ki ben onlardan onlar basından beri boyle ogullarını evlendirmek istemediklerindenen ufak sey atla deve oluyo
ya eğer nişanlın her zaman böyle yapıcı ise bence boşver onları almasınlar yada yine sen alttan al git biraz daha ucuzunu al ilerde değiştir. onlar utansın

Kayinpederinin tül, perde fiyatlarindan haberi yok heralde bizim 2 yil once 4.500 gibi bi rakam tutmustu da sukretmistik. Cunku cevremizden duydugumuz hep 7-8 bin gibi rakamlardi.

Kayinpederinin tül, perde fiyatlarindan haberi yok heralde bizim 2 yil once 4.500 gibi bi rakam tutmustu da sukretmistik. Cunku cevremizden duydugumuz hep 7-8 bin gibi rakamlardi.

Yok hic bi seyin fiyatından haberi yok o yuzden ne istesek ne desek pahalı diye bagırmaya baslıyo

Offf canım benim yaa üzülme Allah çok büyüktür inşallah güzel huzurla çalışabileceğin bir işe girersin tez vakitte .. Perde olayındada doğrusunu yapmışsın ne etkiye ne sütlüye karışma sonra suçlu sen oluveriyosun onlar baba oğul bu gün dövüşürler yarın iyi olurlar .. Evlilik öncesi çiftler nasıl stres oluyorsa ailelerde stres ve telaşla saçma davranışlarda bulunabiyorlar malum hersey çok pahalı .. Büyüklük sende kalsın affet

Bizde geçen yıl 3.000 tl verdik üstelik %50 indirmdeydi zebra stor aldım tül bile almadım tülüde alsam ne olurdu Halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…