Ceviz kabuğunun arasındayım yada bir kum saatinin içinde.

Sacmalama orada kalip ne yapacakmissin. Gorulmus seymi. Soylesene kardesi olsa oyle birsey yapabilirmiymis. ayrilacaksa bunun icin kapi orada....

Onlarda kalmakta neyın nesıdır..
Ailen ızın verdi..
Ailesı gelsın kalsın dedı kusura bakmada cok sacma
Adam resmen bahane uretıyor ne yapsamda ayrılsa benden dıye yoksa ayda bır kalmıyorsun demek hıc normal bır laf degıl. Aylardır gorusmuyormusunuz ben mı yanlıs anladım. Hala bır hayır beklıyormusun sahi bu ılıskıden.. umarım uzulmezsın

Senin sevgilin sürekli yatarak hayatını geçiren,
annen ameliyat olunca sana destek olmayan
ve sürekli kavga eden çift değil misiniz?

BDV bölümünde bir çok konun var hepsinde gelen yorumlar da aynı sanırım.
Bu adamla hayat geçmez.
Hala ne diye zorluyorsun ki?

Ama şuan ondan ayrılmak istemiyorum çok kırgınım çok öfkeliyim içim bomboş ona karşı ama seviyorum onunda sevgisinden şüphem yok ama çok dikbaş çok sinirli ve egoist o yüzden bi yaklaşımı olmuyo bu sözünüzün üstüne ne diyeceğimi bilemedim. sinirli egoist dikbaşlı karakterli insanla nasıl baş edilir bir yol varmı bilemedim.

Esimle aramiz 5 saatti, 5 yil flort ettik ne o bende kaldi ne ben onda.
Kendinizii ezdirmeyin, onun her dedigini sirf evleebilmek icin kabul etmeyin.
Fikir sacmaysa sacma oldugunu soyleyin.
Siz kendinizii agirdan satin, siz ona degil, o size uysun.

Bir yerde "sorunlu erkekleri yola getirme" kulübü var da ben mi bilmiyorum. Kızlarımız oraya gidip ders falan mı alıyolar. Bu ne sabır bu ne gözü körlük bu ne kendi kıymetini bilmemezlik bu ne aileyi babayı bile bir erkeğin egosuna kurban etmek. Ne oluyor yahu herkese

bence de kalmak çok mantıksız. Benim sözlüm askerdeyken kızkardeşi bizde kalırsın falan gibi bişey demişti ben ona bile babam müsade etmez dedim ki etmezler. Ne olursa olsun bi yüzük var ortada sadece hemen gidip kalmak falan çok mantıksız.O sizde neden kalıyor ki oda bana göre olmaz. Yani baştan bişeyler yanlış gitmiş sizin kalmak istememem fikrinize bu kdr sert cıkmalarıda anlamsız.

Yarım saatlık mesafede oturuyorsunuz, Benım nısanlım da bizde kalmaz Bende onlarda.. Ki bazen hastalık vs. sebeplerden dolayı bizde gec saate kadar kalması gerektıgı durumda bile evimizde kalmadı hiç.. Özen göstermek lazım böyle seylere.. Sizin ailenizin durumunu anladığım ıcın onlara kendımce hak verıyorum. Tabi asla kalamazsın dıye de dıretemem..

Sanırım erkek arkadasınız ısıyle cok ıclı dışlı ve sıze vakıt ayıramıyor. Evde sizinle vakıt gecırmek ıstıyor.Hem sızın onların aılesıyle ıletısımınıze faydası olur gibi sankı.. Biraz daha tanımış olursunuz.. Evlilik öncesi nişanlınız cok streslı sanırım.. Benim nişanlımda boyleydı kendıne geldı biraz.. Bakalım bizi neler bekliyor.

Ayda bir ne alaka onlarda kalmak
Benim ailemde asla müsade etmez hem dini Açıdan hem de gelenek göreneklerimiz açısından ters bir durum

Evlerin arasi yarim saat mesafe zaten
sozlusunuz yatiya kalmak nebicim birsey ya
Daha neler duycam

Babanız neden iki senelik sevgilinize güvenini ıspat etmek zorunda ki? Sonuçta konu güvense sizin güvenmeniz yeter. Tam bağımsız, özgür yaşayan tipler olursunuz da, onun ayrı evi olur filan, "Sen bana güvenmiyor musun, neden kalmıyorsun bende" der belki. Gerçi bu bile saçma oldu

Hani babanız neden güvenini ıspatlamak zorunda, onu kaçırıyorum ben.

Orda kalmadiginiz icin sorun cikarmasi gercekten cok sacma.
Kendi kizlari olsa anne babasi ve kendisi razi gelirler miymis sozlusunun evinde ayda bir kalmasina

kizim sen iyimisin kalmaya falan kalkma niye bu kadar israr ediyo onu anlamadim. bana belki kizacaksin ama onun sizde kalmasi bile hata hadi sehir disinda oturur o zaman kalir. yani benim esim ben nisanli iken bu teklifi yapsa tokati yerdi suratina. kendini agirdan sat biraz. daha cok kiymetin bilinir. hem sizin evde kalmasi neyse olabilir de sen onun ailesini bek tanimiyorsun ne olur ne olmaz kalma.
NOT: bazi uyeler bu yazdiklarim hakkinda kizabilir bu benim dusuncem sizin goruslerinizede saygi duyuyorum.

ay nedense ben bu konuda adama çok sinirlenmiştim.
kövbe tövbe bana noluyosa, o an adamı bulsam boğar atardım o derece.
bazen fazla empati kuruyoruz heralde bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…