cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

cevoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
605
3
118
Diğer
Merhaba kızlar;

Ben yaklaşık 3 aydır bu forumda dolaşıyorum..3. ameliyatımı olacağım..Revizyon olacak yani..Doktorumu bu forumda buldum ve 21 ocakta kalktım ıstanbula gittim görüştüm..Bütün kalbimle ona güveniyorum..En doğru kararı verdiğimi biliyorum..Doktorum Emre ılhan..Burnumun şimdiki halinin profilimde resimleri var.Bakabilirsiniz..Bana şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin..Fotoğraflarını paylaşan ve ameliyatlarıyla ilgili süreçte bizleri bilgilendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...Ve bu süreçte bana en çok destek olan arkadaşım Kellyr, en çok da sana..........olumunekankayizsmile 9 martta ameliyat oluyorum...

cevoo cum şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)ben de 2 kez ameliyat oldum,burun ucum hala büyük,doktorum iğne yapıo kalın deriliyim diye umarım geçer :) ne sıkıntılar çektiğini biliyorum ve tahmin edebiliyorum hep takip ettim konuşmalarınızı,valla kendimden daha çok istedim senin burnunun güzel olmasını,canım dualarım seninle,inşallah yeni burnun çok güzel olacak ve çok mutlu olacaksın :)opuyorumnanaktanzemuszemus

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..Evet çooook sıkıntılı bir dönemdi kesinlikle haklısın arkadaşım..Ama geçecek artık sıkıntılı zamanlar..Şimdi bir adım daha yakınım. ınşallah sende bahsettiğin sıkıntıdan kurtulursun, bunu bütün kalbimle diliyorum...zemuszemus:1hug: Dualarınıza çok çok ihtiyacım var...

cevoo sonunda oluyosun ha:)
bu sefer hersey süper olcak buna gönülden inaniyorum:)
güzel haberlerini güzel burnusunu sabirsizlikla bekliyorum canim:)

cevoo canim senin adina cok seviniyorum insallah hersey istedigin gibi sonuclanir ve sende güzel burnunu bizimle burada paylasirsin bizde güzel güzel yorum yapariz. Ameliyat icin bol sanslar diliyorum.

inşallah bu son ameliyatın olur canım.bende Emre beyle görüştüm bakalım en kısa zamanda gitcem yanına. umarım istediğin buruna sonuna kavuşursun.

gözün aydın cevo inşallah güzel bi burnun olur
bende emre beyle görüşmek istiyorum
ah şu anestezi korkumu yenebilsem

gözün aydın cevo inşallah güzel bi burnun olur
bende emre beyle görüşmek istiyorum
ah şu anestezi korkumu yenebilsem

ooff bende en çok ondan tırsıyorum yaaa ameliyat sonrası ağrı sızı umrumda dğeil ama şu anestezi işi denilince korkuyorum geçen ay endoskopi yapıldı bana normalde 50-60 dk.arası hasta uyurmuş ama ben 10.dakikada uyandım borular ağzımda sinir krizi geçirmişim nefessizlikten şimdi hepten panik durumdaydım ya kötü bişey olurda yine uyanırsam diye. hep şu lanet sıgara yüzünden işte
klava:

Kızlar çok teşekkür ediyorum...Çok heyecanlıyım.......kaydirigubbakcemile2

canimmmm biraz olsun destek olabildiysem ne mutlu bana ameliyat oncesi ve sonrasi surekli yaninda olmaya seve seve devam edecegim insallah. ben her seyin suupppeerrrr olacagina tum kalbimle inaniyorum ve senin de en az benim kadar inanmani ve sonuctan benim kadar memnun kalmani diliyorum canim arkadasim. tekrar hayirli ugurlu olsun. emre beye bol sanslar dileyelim bu saatten sonra...

ben içki sigara kullanmıyorum
uyanmaktan değilde ameliyat bitince ayılamamaktan korkuyorum :)))

Aylırsın yaa korkma bişey yokki zaten dozajı ona göre ayarlıyorlar. ben bi kere daha ameliyat olmuştum (estetik değil ama) lokal anestezi yapmıştılar genel istemedim. çok zevkli oluyor herşeyi duyuyosun dr.ordan bağırıyooo yaa açın şu radyoyu kendimize gelelim öteki bağırıyo hocam maç kaç kaç biter sizce? diğeri ya bana bi kahveee!!! bende acaip sıkıldım ama 2 saat sürmüştü anestezi dr.um allahtan bayandıda oturdu başıma muhabbet ettik bol bol.genel anestezi geçen ay aldım dediğim gbi ama uyandım pat diye bende ameliyat sırasında uyanmaktan korkuyorum:bbo:

Canım arkadaşım, sen bana bu sürecin bir hediyesi oldun...olumunekankayizsmile Yanımda olacağını çok iyi biliyorum..Herşey için sana çok ama çok teşekkür ederim..İyi ki varsın arkadaşım..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

aa canım yaz gibi düşünüyorum demiştin..hayırlısı olur inşallah..herşey gönlünce olsun ..öptümm seni :) (sabırsızlandım ben de :)

canim senin icin dua edicegim!!! insallah burnunu cok güzel bi sekile cevirir! dualarim seninle..ayrica ben ameliyat oldum ve geldim resimlerime baka bilirsin..seni öpüyorum

Canım teşekkür ederim..Geçmiş olsun..Baktım resimlerine süper görünüyorsun..Sıra bende artık hayatım..Dualarınıza ihtiyacım var hem de çok..Bende seni öpüyorum....kaydirigubbakcemile3

cevoo gercekten bol sanslar allah yardımcın olsun,işalah cok guzel olucak zaten emre bey cok guzel yapıyor senın resmını gordugumde ınan cok uzulmustum,işalah amelıyatın cok basarılı gecer,istediğin gibi olur burnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…