Merhaba kızlar;
Ben yaklaşık 3 aydır bu forumda dolaşıyorum..3. ameliyatımı olacağım..Revizyon olacak yani..Doktorumu bu forumda buldum ve 21 ocakta kalktım İstanbula gittim görüştüm..Bütün kalbimle ona güveniyorum..En doğru kararı verdiğimi biliyorum..Doktorum Emre İlhan..Burnumun şimdiki halinin profilimde resimleri var.Bakabilirsiniz..Bana şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin..Fotoğraflarını paylaşan ve ameliyatlarıyla ilgili süreçte bizleri bilgilendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...Ve bu süreçte bana en çok destek olan arkadaşım Kellyr, en çok da sana..........olumunekankayizsmile 9 martta ameliyat oluyorum...
cevoo cum şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)ben de 2 kez ameliyat oldum,burun ucum hala büyük,doktorum iğne yapıo kalın deriliyim diye umarım geçer :) ne sıkıntılar çektiğini biliyorum ve tahmin edebiliyorum hep takip ettim konuşmalarınızı,valla kendimden daha çok istedim senin burnunun güzel olmasını,canım dualarım seninle,inşallah yeni burnun çok güzel olacak ve çok mutlu olacaksın :)opuyorumnanaktanzemuszemus
cevoo sonunda oluyosun ha:)
bu sefer hersey süper olcak buna gönülden inaniyorum:)
güzel haberlerini güzel burnusunu sabirsizlikla bekliyorum canim:)
gözün aydın cevo inşallah güzel bi burnun olur
bende emre beyle görüşmek istiyorum
ah şu anestezi korkumu yenebilsem
ben içki sigara kullanmıyorum
uyanmaktan değilde ameliyat bitince ayılamamaktan korkuyorum :)))
canimmmm biraz olsun destek olabildiysem ne mutlu bana ameliyat oncesi ve sonrasi surekli yaninda olmaya seve seve devam edecegim insallah. ben her seyin suupppeerrrr olacagina tum kalbimle inaniyorum ve senin de en az benim kadar inanmani ve sonuctan benim kadar memnun kalmani diliyorum canim arkadasim. tekrar hayirli ugurlu olsun. emre beye bol sanslar dileyelim bu saatten sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?