Canım çok üzüldüm son durumuna.Herşey çok iyi gitmişti oysaki.Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.Bende 2 ameliyat 1 de rütuş(Doktor böyle diyor)oldum ve şimdi tekrar olmayı düşünüyorum hafif bir çöküklük var.Bir ara dolguyu araştırmıştım ama kalıcı olmadığını öğrenince diyorumki son kez kıkırdakla doldurayım belki bu kez erimez((Offf öyle karmakarışığım ki.
kardeş ya şu dolgu ile ilgili tam ne biliyorsun? hiç mi kalıcı değilmiş;?yani ben de revizyon olucam ve dr ileride dolgu gerekebilir dedi,zaman sıkıntısından ayrıntısını soramadım
cevoo teklifimi kabul edersen sevinirim. Bu ara kuzenim 2. kez revizyon ameliyatı düşünüyor. İlk iki ameliyatını yurtdışında olmuştu. Maalesef burnu kötü. Eğri büğrü, delikleri eşit değil, burun kanatlarında çöküntüler var. Kendi doktorum da ameliyat olmasından yana değil. Düzelmesi çok zor hem canına hem parana yazık diyor ama taktı bir kere. Birkaç farklı doktora da gitti. Biri ameliyat olma dedi iki tanesi de ben lokum gibi yaparım, harika olacaksın, öncekiler becerememiş vs diye resmen şarlatanlık yaptı. İnsanların bu durumlarından kendine paye çıkarmak isteyen çok var maalesef. O burun olmayacak sonra da e seninki bu kadar düzeliyo, ne yapayım ilk ameliyatında gelseydin diyecekler. Neyse sinir oluyorum ben böyle kişilikli doktorlara. Ama kuzenim illa olacak fena takıldı yani. Ben ona olabilecek her türlü olumsuzluğu anlatmaya çalışıyorum. Maalesef ki bazı insanlar bu konuda şanssız arkadaşım. Albümünü görebilirsem çok sevinirim..
kardeş ya şu dolgu ile ilgili tam ne biliyorsun? hiç mi kalıcı değilmiş;?yani ben de revizyon olucam ve dr ileride dolgu gerekebilir dedi,zaman sıkıntısından ayrıntısını soramadım
Neye dayanarak daha ameliyatı yapmadan ileride dolgu gerekebilir demiş ki?Pek bir garip en azından artık bilgilendiriyorlar demekki ameliyattan sonra insanın başına gelebilecekleri ben sadece ameliyatlara girdim çıktım vallahi ne çökmeyi biliyordum ne dolguyu şükür herşeyi sonradan öğrendik!!
Neyse canım dolgu maddelerini araştırdım ve dr ların dediği genellikle eriyormuş ve komplike durumlar ortaya çıkabiliyormuş kişiden kişiye değişirmiş ama ben bunları duyduktan sonra kendi bünyenden yağ alınarak çöken kısma yağ enjektesine daha sıcak bakıyorum eğer ameliyat olmazsam bu yağ enjektesini yaptırırım gibi geliyor bana.