kizlar dr emre ilhanda, ameliyat olan varmi? varsa fiaat ne kadar cok kararsizim ya offf okadar cok varki hangisine karar verecegimi bilmiyorumfiyatlar cok bazilarinda:sm_confused:
cevoo dualarımız seninle...
Beni deee hem de nasıl heyecan valla..Ama çok güzel bir heyecan bu yaaa..Sıkıntılar bitiyooo...kaydirigubbakcemile2
inşllah istedğin gibi bi burnun olur cnm.bende revizyon olucam.sende tam anlamıyla neden emre bey.görüşlerin önemli kararsızlıktan deliricem.haftaya ameliyat tarihi aldım ama başka bi doktordan ama halaa kararsızım bu son şansım
Canım teşekkür ederim..Neden Emre bey demişsin..Emre bey revizyonda başarılı bir doktor ve yaptığı işler ortada..Ofisine gidip görüştüğümde yanılmadığımı anladım..İşini çok seven ve yaptığı ameliyatları şansa bırakmayan ince ince planlayan bir doktor..Hastasıyla empati kurup, ne istediğini çok iyi algılayan bir doktor.En önemliside hastasına sahip çıkan, ameliyattan sonra hadi bye demeyen, adım adım takip eden ve yanında olan bir doktor..Yaptığı işin arkasında olması da çok önemli tabii..Hiç revizyon arayan hastası yok..Ben burnumda bu kadar problem varken, birçok doktorun elini bile sürmeyeceği bir buruna sahipken, fazlasıyla ikna oldum ve çok rahatım..Ameliyattan sonra resimlerimi de paylaşacağım elbette..Sen son şansım diyorsun, bu işin geriye dönüşü yok, her kötü geçirilen ameliyat bir dahaki ameliyatın başarı şansından birşeyler götürür, biliyorsun..Aman çok iyi düşün..Herkes için hayırlısı olsun diliyorum...Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.......
kesinlikle doğru söylüyosun cevoo valla 2.kez Emre beyle görüştüm ama sanki aylar evelinde sık sık bi araya gelmiş gibiyim çok samimi,çok sıcak kanlı asla ben ne oldum delisi değil,burnu havalarda ukala tiplerden hiççç değil,senden benden bizim içimizden biri gibi adeta. zaten o güler yüzü yeter. ben çok bocalıyordum aslında oldu bittiye geldi benim iş biraz ama kendisi yaptığı işten ve çıkaracağı sonuçtan okadar eminki, bana düşünmeme daha fazla gerek yok gibi geldi.kendisi,asistanları,özel hemşiresi hepsi oldukça sıcak kanlı insalar kendisi gibi ekibi da oldukça iyi zaten.
inşallah senin için en güzeli olur...
Bende Mart'da Emre Beye ameliyat oluyorum!
Hepimiz icin en hayirlisini diliyorum! Insallah sonuclar umdugumuzdan'da daha güzel olur!
cevoo şimdiden geçmiş olsun inşallah istedigin gibi olucak herşeyy
gecmiş olsun cevocum darısı başıma diim. bişeyi 40 kere sölersen olurmusya benmkide olur ins:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?