cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

canım çok sevindim inşallah istediğinden daha güzel bir buruna kavuşursun şimdiden geçmiş olsun.ben çok güzel olacağına inanıyorum yerimseniben

canım çok sevindim inşallah istediğinden daha güzel bir buruna kavuşursun şimdiden geçmiş olsun.ben çok güzel olacağına inanıyorum yerimseniben

Canım çok teşekkür ederim..Heyecanla gün sayıyorum...kaydirigubbakcemile5

bugün de bitti kaldı 7 hadi bakalım sağ salim gel de bitsin şu iş canım...

bugün de bitti kaldı 7 hadi bakalım sağ salim gel de bitsin şu iş canım...

Kellyrcım çok heyecanlıyım, bugün daha da arttı..Ama çok güzel bir heyecan..Korku hiç yok desem olur..Sadece bir an evvel olsun bitsin istiyorum..Kocaman bir nefes alayım ve aynaya bakarken mutlu olayımm..Hayırlısı bakalım az kaldı..olumunekankayizsmile :1hug::teytey:

gözün aydın burnunu görmüştüm çok sevindim adına. Umarım her şey istediğin gibi olur:Saruboceq: merakla bekleyeceğim seni

cevoocum az kaldi bizde seninle sayiyoruz günleri .. dualarim seninle

cevoocum az kaldi bizde seninle sayiyoruz günleri .. dualarim seninle

Canım ya evet çok az kaldı..:Benim de hazırlıklarım neredeyse tamam sayılır...Çok heyecanlıyım...Ama doktoruma da bir o kadar güveniyorum...Dualarınzı eksik etmeyin...Desteğinizi hissediyorummm...Teşekkür ederim Selayhuscum.....kaydirigubbakcemile5

cevoocum hayırlısı olur inş. sen oraya gidince nerde kalcaksın yani bende olmayı düşünüorum ama ...

Cevoo canım umarım çok başarılı geçer ameliyatın.. ve süper bi burnun olur... Sevgiler..

cevoo cum canımmm çok az kaldı bütün kk senin burnunun çok güzel olması için dua edicez:Saruboceq: ki çok güzel olacak canımm ben bundan kesinlikleee eminim, şu güzel resimlerini görelim de artık rahatlayalım bir an önce hihoyyyt:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…