Merhaba Kızlar ,30 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Ama eşim ödemelerimiz sebebiyle asla kabul etmiyor. Benim 2 yıl daha çalışmam gerekiyor. İki yıl sonrada çocuk yapalım deyince hemen çocuğumuz olur mu tabi bilmiyorum. Çevremde hemen hemen bütün arkadaşlarım ve tanıdıklarım ya hamile yada yeni bebekleri olmuş. Bir kısmı ikinciye hamile.Allah hepsine sağlıklı ömürler versin. Ama ben hamile birini görünce çok kötü oluyorum. Ağlayasım geliyor. Eşime de öfkeleniyorum. Eşim düşünmüyor ve ben çocuk yapmak istiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsanız.
canım benzer durumları yaşıyoruz
benden sonra evlenip hamile kalanmı dersin doğuranmı dersin
ikinci tura geçenleri saymıyorum :)
bende 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim
evledniğimiz ilk sene borç harç öderken kv min kardeşine ara gönder baskısıyla kardeşine üniv. okuttu resmen eşim
bir dönemde iş kaldı rahatsızlandı borç üstüne borç bindi şimdi benim maaşım iyi ama herşeye yetemiyorum eşim yine işsiz hiç şansıda yok bu konuda şimdi bekliyorum ki kardeşi gelsin çalışsın biz yardım etsin diye bunu ben kendi kendime düşünürken kardeşi merak etme yengecim gelicem hemen işe girip size deste olucam dedi çalışırda yani sucu halı yıkama lokanta çevreside var elbet bi yere girer
yaklaşık 60bin ödenmesi bekleyen avkatlık borcumuz var
ben ocak ayından nisan ayna kadar 9 gr altın biriktirdim eşimden habersiz sonra söyledim tabi
eşimede sürekli diyorum bak hamile kalsam Allah kısmet ederse çalışır kenara para atarım en fazla 6 ay ücretsiz izin kullanırım elimdeki para ben evdeyken bizi hiç yoktan idare eder diye ben böyle konuştukça oda olsun istiyor ama korkuyor iş bulsunda hayrlısıyla bebişede sıra gelir inşallah
birde ben düşünmüyorum artık borç harç bilmem ne gerçekten
geçen sene düşük yaptım
ablam
tüp bebek deneyecek 39 yaşında
abimin hanımından dolayı bebekleri olmuyor
yani aile olarakta bebekten şanssız gözüküyoruz bunları da söylüyorum eşime
30 dan sonra gebelik zor diyorum kadnın hamile kalması zorlaşıyor anlican acitasyona bağlıyorum biraz
dahada yapmazsa hiç iyi şeyler omaz