hocam vala toksikte olsa nerdeyse 8 senedir aynı adama aşığım.
hayatımda olduğu dönemler oldu olmadığı dönemler daha fazla

ama o aşk kavramı bende hiç bitmedi.
Aşkı derin bir cinsel arzu olarak değerlendiriyorum, ten bağımlılığı olarak isimlendirebilirim

yani bu aşk sönüyor olayını bende çürüttü.Ha onunla evlenirsekte ağlaya ağlaya bosanirim gibi geliyor.
evlilik bence aşk değil anlaşma kurumu.
o yüzden ben de evlenir miyim bilmiyorum denk gelmesi lazım çok uyumlu birinin vs
yalnız kalma konusunda da ben sizin gibi düşünmüyorum
ben yalnızlığı seven bir insanım bence insanın beden hareketlerini ciddi ölçüde kısıtlayacak bir hastalığı olmadığı sürece yalnızlık Okey bir durum çok da kötü değil ayrıca yalnız kalmazsınız akrabalarınızın çocukları olur onlarla güzel bir ilişki emek verecek bir ilişki kurarsanız onlar da sizin çocuğunuz gibi olur ben böyle bakıyorum olaya. Bir de hayatınız eğer tam olarak oturttuysanız maddi olarak bir çocuk evlat edinebilirsiniz ben edinmeyi düşünüyorum ama daha bir 10 yılı var herhalde Bu da bir seçenek.
Ama küçük bir çocuk evlat edinmeyi düşünmüyorum en azından ilkokul çağında olmasını istiyorum çünkü annelik yapma gibi düşüncem yok. yani yakın bir ilişki kurma fikrim var yakını olma fikrim var ama annelik yok zaten anne olmak istesem kendimi doğururum asla düşünmüyorum asla benim yapabileceğim bir iş değil o.