Gebeliğe Hazırlık Çevrenin eee daha çocuk yok mu? Sorusu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğursan bile kurtulamıyorsun desene
Bende daha dogurmadim 2 buçuk yıllık evliyim
Bebek istemiyorum ve istememek de istemek kadar doğal
Bana kimse sormadı bugüne dek ama ablam hadi yap olsun artık bebek sevelim demisti
Bir oldi iki oldu üçüncü de artık oğlunu evlendir de yapsın sevelim demiştim oğlu 24 yaşında ablamda oğlunun sevgilisini hiç sevmez ben öyle deyince sustu bari

Başka kimse de sormaz umarım

Bebek olunca ortadan püf diye kaybolurlar

Hic kafana takma, eşim istemiyor daha yeni evliyiz gezmek istiyoruz de bosver gitsin kendini cocuk yapmaya mecbur gec kalmis gibi streste hissetme bu insanların beyni sapkin gerçekten.
Eşim ile biz bile bu kadar dert etmedik... Yazık kafalarına

Bebek olunca ortadan püf diye kaybolurlar
Ya kaybolmasa bile onun ağlamasi emzirmesi bakması aktivitesi herşeyi ben çekeceğim e buna hazır hissetmeliyim öyleyse

Belki doğsa gozunaydina gelince ellerini ceplerine atıp altın alıp takmaya bile korkacaklar kendilerince o dönem ne hikmetse aniden bastıran borçlara filan batacaklar altın takmamak için...

Ama illa çocuk olsun da olsun
Sanane kardeşim
Benim rahmim niye birilerinin ağzında

Bugün bı komşum geldi aynı sene evlendik bı kaç ay sonra hamile.kaldi kızı 15 aylık falan oldu bugün hamile olduğunu söyledi 22 yaşında daha

Bana kim sorsa doktora gittim tüm tahliller yapıldı bı sorun yok gerisi Allah'a kalmış nasip kismet diyip geçiriyorum

Herşey ama Herşey onlar için dert

Ya benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile. Hatta biri 4 aylık evli 3 aylık hamile Rabbim bağışlasın ama doğurmak kadar doğurmamakta normal bişey. 1 kere sor, 2 kere sor 50 kere de sorma alnıma asıp gezicem. HERKES DOĞURMAK ZORUNDA DEĞİL

Ohoo ben kendi arkadaşlarımı benimle evlenenleri soylemedim bende de say say bitmez çevreyi bu etkiliyor en çokta onlar ikinciyi yapıyor siz ne zaman yapacaksınız vs boş boş konuşuyorlar belki sıkıntım var çocugum olmuyor sanane yani

Biz kaleyi tutturamıyoruz belki

Bende ilk başta takmiyordum ama olmadıkça daha çok yaralamaya başladı bu durum beni sorana istemiyoruz diyorum ama içimde kopan fırtınaları bir ben bir Allah bilir bir kere toplum içinde eşimin bir akrabası sormuştu e hadi cocuk yokmu olmuyor mu diye dayanamayıp yapmayı bilmiyoruz belli ki gel bı gece göster de öğrenelim demiştim hiç pişman değilim Allah isteyen herkese nasip etsin haddini bilmeyen insan çok ne yazık ki

Ben 3 ay önce doğum yaptım kızım vefat etti. Geçen gün komşumun biri ee naptın başladın mı çalışmalara diye soruyor yok diyebildim sadece malesef ki önüne geçemiyoruz böyle insanların
Canımm benim başın sağ olsun ta yüreğimde hissettim, başka bir şey diyemiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…