- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
En kısa zamanda gönlüne göre olur dilerim. Bende ikincinin niyetine girdim bakalm ne olurBende 6 ay vajinismus ile uğraştım. Şimdi de Rabbim nasip ederse evlat, etmezse o da Rabbimden. Ama insanlar....
Benim de kuşum var. Kv gelince kuşumu bak babaannen geldi diyorKayınvalidem artık kedimi torunum diye sevmeye başladı. Çocuğumun evladı diye seviyorumutlar kesilmiş bizde
Bende daha dogurmadim 2 buçuk yıllık evliyimDoğursan bile kurtulamıyorsun desene
Amin herkesin gönlüne göre versin RabbimEn kısa zamanda gönlüne göre olur dilerim. Bende ikincinin niyetine girdim bakalm ne olur
Bebek olunca ortadan püf diye kaybolurlarBende daha dogurmadim 2 buçuk yıllık evliyim
Bebek istemiyorum ve istememek de istemek kadar doğal
Bana kimse sormadı bugüne dek ama ablam hadi yap olsun artık bebek sevelim demisti
Bir oldi iki oldu üçüncü de artık oğlunu evlendir de yapsın sevelim demiştimoğlu 24 yaşında ablamda oğlunun sevgilisini hiç sevmez ben öyle deyince sustu bari
Başka kimse de sormaz umarım
Eşim ile biz bile bu kadar dert etmedik... Yazık kafalarınaHic kafana takma, eşim istemiyor daha yeni evliyiz gezmek istiyoruz de bosver gitsin kendini cocuk yapmaya mecbur gec kalmis gibi streste hissetme bu insanların beyni sapkin gerçekten.
Imeyzink deseydinYaşlı bi teyze de korunma korunursan çocuğun olmaz demişti
Tavsiyelerin için çk tşk dedimImeyzink deseydin
Bebek olunca ortadan püf diye kaybolurlar
Amiin canmAmin herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Ya kaybolmasa bile onun ağlamasi emzirmesi bakması aktivitesi herşeyi ben çekeceğim e buna hazır hissetmeliyim öyleyse
Belki doğsa gozunaydina gelince ellerini ceplerine atıp altın alıp takmaya bile korkacaklar kendilerince o dönem ne hikmetse aniden bastıran borçlara filan batacaklar altın takmamak için...
Ama illa çocuk olsun da olsun
Sanane kardeşim
Benim rahmim niye birilerinin ağzında
Ya benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile. Hatta biri 4 aylık evli 3 aylık hamileBugün bı komşum geldi aynı sene evlendik bı kaç ay sonra hamile.kaldi kızı 15 aylık falan oldu bugün hamile olduğunu söyledi 22 yaşında daha
Bana kim sorsa doktora gittim tüm tahliller yapıldı bı sorun yok gerisi Allah'a kalmış nasip kismet diyip geçiriyorum
Ohoo ben kendi arkadaşlarımı benimle evlenenleri soylemedim bende de say say bitmezYa benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile. Hatta biri 4 aylık evli 3 aylık hamileRabbim bağışlasın ama doğurmak kadar doğurmamakta normal bişey. 1 kere sor, 2 kere sor 50 kere de sorma alnıma asıp gezicem. HERKES DOĞURMAK ZORUNDA DEĞİL
Biz kaleyi tutturamıyoruz belkiOhoo ben kendi arkadaşlarımı benimle evlenenleri soylemedim bende de say say bitmezçevreyi bu etkiliyor en çokta onlar ikinciyi yapıyor siz ne zaman yapacaksınız vs boş boş konuşuyorlar belki sıkıntım var çocugum olmuyor sanane yani
Yada oyuncular sıkıntıliBiz kaleyi tutturamıyoruz belki
Bi daha ki aya daha fazla çalışırsan şirinleri görebilirsinYada oyuncular sıkıntılisağlam oyuncu lazım
Canımm benim başın sağ olsun ta yüreğimde hissettim, başka bir şey diyemiyorum gerçektenBen 3 ay önce doğum yaptım kızım vefat etti. Geçen gün komşumun biri ee naptın başladın mı çalışmalara diye soruyor yok diyebildim sadece malesef ki önüne geçemiyoruz böyle insanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?