- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Yaa vajinismus iken adetim stresten 14 gün gecikti. Zorla gebelik testi yapmıştım ağlaya ağlaya. Tabi kimse bilmiyor vajinismus olduğumu. Çok zordu yaaaa. Hatırlamak bile istemiyorumBende ilk başta takmiyordum ama olmadıkça daha çok yaralamaya başladı bu durum beni sorana istemiyoruz diyorum ama içimde kopan fırtınaları bir ben bir Allah bilir bir kere toplum içinde eşimin bir akrabası sormuştu e hadi cocuk yokmu olmuyor mu diye dayanamayıp yapmayı bilmiyoruz belli ki gel bı gece göster de öğrenelim demiştim hiç pişman değilim Allah isteyen herkese nasip etsin haddini bilmeyen insan çok ne yazık ki
Malesef testi yaparken bile nasıl olsa negatif diyip yapıyorum artık o moddayim ne yazık kiYaa vajinismus iken adetim stresten 14 gün gecikti. Zorla gebelik testi yapmıştım ağlaya ağlaya. Tabi kimse bilmiyor vajinismus olduğumu. Çok zordu yaaaa. Hatırlamak bile istemiyorum
Geçen ay 10 gün gecikmeli adet oldum. Bu ay 10 gün erken oldum acaba üstüne mi görüyorum diye adetken test yaptımMalesef testi yaparken bile nasıl olsa negatif diyip yapıyorum artık o moddayim ne yazık ki
E ne tepki verdiBende ilk başta takmiyordum ama olmadıkça daha çok yaralamaya başladı bu durum beni sorana istemiyoruz diyorum ama içimde kopan fırtınaları bir ben bir Allah bilir bir kere toplum içinde eşimin bir akrabası sormuştu e hadi cocuk yokmu olmuyor mu diye dayanamayıp yapmayı bilmiyoruz belli ki gel bı gece göster de öğrenelim demiştim hiç pişman değilim Allah isteyen herkese nasip etsin haddini bilmeyen insan çok ne yazık ki
Belki sirinesi olsun istiyo ?Bi daha ki aya daha fazla çalışırsan şirinleri görebilirsin
Gargameli görmeyelim de yine, o çok farketmez diye düşünüyorumBelki sirinesi olsun istiyo ?
Kal geldi ne kadar ayıp terbiyesiz dedi bide banaE ne tepki verdi
Kafaları yedik vallaGeçen ay 10 gün gecikmeli adet oldum. Bu ay 10 gün erken oldum acaba üstüne mi görüyorum diye adetken test yaptım
Ah çok iyi yaKal geldi ne kadar ayıp terbiyesiz dedi bide banainsanların yatak odasını sorarken utanmıyor da ben laf söyleyince terbiyesiz oluyorum
Sen totişimin derdine düşerken hiç ayıp olmuyor çünküKal geldi ne kadar ayıp terbiyesiz dedi bide banainsanların yatak odasını sorarken utanmıyor da ben laf söyleyince terbiyesiz oluyorum
Sen totişimin derdine düşerken hiç ayıp olmuyor çünkü
Bir gün nasip olursa eğer yine onu görürsem de dicem yapmayı öğrendik bak hamileyimAh çok iyi yaorada olmak isterdim
Çok bilenmiş diye geçirir içinden bu sefer,boşverBir gün nasip olursa eğer yine onu görürsem de dicem yapmayı öğrendik bak hamileyim
Ayyy nasip olsun inşallahBir gün nasip olursa eğer yine onu görürsem de dicem yapmayı öğrendik bak hamileyim
Allah razı olsun canımCanımm benim başın sağ olsun ta yüreğimde hissettim, başka bir şey diyemiyorum gerçekten
Evlat acısı hiçbir şeye benzemezAllah razı olsun canımCsnım çok yanıyor
Bi daha ki aya daha fazla çalışırsan şirinleri görebilirsin
Bende öyle 6 ay adet olmadm vajinismusken.Yaa vajinismus iken adetim stresten 14 gün gecikti. Zorla gebelik testi yapmıştım ağlaya ağlaya. Tabi kimse bilmiyor vajinismus olduğumu. Çok zordu yaaaa. Hatırlamak bile istemiyorum
Allah sabır versin canım ne denir ki asla tesellisi olamazBen 3 ay önce doğum yaptım kızım vefat etti. Geçen gün komşumun biri ee naptın başladın mı çalışmalara diye soruyor yok diyebildim sadece malesef ki önüne geçemiyoruz böyle insanların
Çok şükür bugünümüzeBende öyle 6 ay adet olmadm vajinismusken.
Allah kmseye yasatmasn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?