Gebeliğe Hazırlık Çevrenin eee daha çocuk yok mu? Sorusu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni fikirdeyim belki rahatsızlığım var belki hayatı böyle seviyorum belki yeni düşük yaptim pskilojim bozuk

Ya da borçlarım var çocuğum için düzgün zamanı bekliyorim ki 1.5 sene çok erken

Eşlerin zaten kendine alışması 1 2 seneyi buluyor

siz kendi hayatınızı yaşayın

Bende 7 seneye giricek evliliğim cok şükür hiç ailem dahil böyle bir soru ile karşılaşmadım ama cok kırıcı bir soru

Ünlü olsam bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum der kurtulurdum diye düşünüyorum hep kendi kendime

Insallah gebe kalırsanız o kisiye denk gelmeye çalışın ve yine mutlaka soracaktır kısırım çünkü diyin

8 9 ay sonra alsin cevabını

Ya kendi annem ve kv bile bişey demiyor. Saygıdır bu yani sen kimsin ve hayatımdaki yerin ne

Ya vallahi ne zaman empati kurmayı öğrenecek bu kesim anlamıyorum hamile olsam yada senin bilmen gerekirse ben söylerim zaten başka derdin mi yok da bnm derdime düştün cok sinir oluyorum kan beynime sıçrıyor ya bn de hayırlısı diyip geçiyorum ama yine de sürekli birilerinin sormadı bilinç altina yerleşiyor ve etkileniyor insan daha dün evlendi hamileymiş sende bisey yok mu lafa bak lafa

Çok doğru valla
Gecen asansöre binicem apartman görevlisi temizlik yapıyor asansörün içindeymiş

Bende asansörü çağırınca oda içinde asansör geldi kapiyi bir actim kovalar deterjanlar ben iniyim siz binin dedi tamam dedim ama ben 9.kata çıkacaktım dedi
E dedim bende 7 ye cikicam
Hamilemisiniz dedi

Sanki 1 kat da neden yurumuyorsun der gibi

Dedim ne alaka benim maskem yok falan dedi dedim benim var siz düşünün dedim kovalarla inatla ciktim 7.kata

Olsa nolcak ki 2.ne zaman 2 oldu 3 dusunuyor musun

Çok yakın bir arkadaşım vardı 5 sene sevgililikten sonra evlendiler. 3. yıllarında çocuk için neyi bekliyosunuz dedim arkadaşım hüngür hüngür ağlamaya başlamıştı. Meğer olmuyormuş uğraşıyorlarmış. O gün bugündür aklım başıma geldi tövbe dedim kimseye sormam

İsterse evlenmeden doğursun banane

Yok artık

Bende yaşamıştım aynı sıkıntıyı 5 senelik evliyim ve tüp bebek sürecim deyim şimdi anlayışsız insanlardan nefret ediyorum

Yaa bu benimde en sinirime dokunan olay. Biz evlenirken esim 24 ben 23yasindayim. Esimin akrabalari illede tutturdu neden bu kadar erken evleniyosun, bari cocugun olmasin diye. Simdide 3senedir cocuk istememize ragmen olmuyor. Akrabalarida bise olmaz zaten yasiniz cok azdi yasiniz diyo. Ya size ne sizmi bakacaksiniz cocuk benim koca benim aile benim..ay yine sinirlendim

Kiyamam ya amann sinirinizi bozmaniza degmez

Her yaşta her türlü bir laf buluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…