- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Doktora gittin mi canım ne zamandır deniyorsun?olmuyor olmuyor
Bin şükürÇok şükür bugünümüze
Ayni fikirdeyim belki rahatsızlığım var belki hayatı böyle seviyorum belki yeni düşük yaptim pskilojim bozukPazarda meyve alıyordum komşu yanıma gelip aş mı eriyorsun yoksa dedi ve ben bu kadını tanımıyorum. Evlenince başka yere gelin geldim beni herkes biliyor ama ben tanımıyorum. Çok yadırgamıştım. Evleneli 1,5 sene olacak herkesin ağzında aynı soru....... Ya belki ben anneliğe hazır değilim. Belki anne olmak istemiyorum. Belki çocuğum olmuyor. Herkes ne kadar meraklı her şeye...... Dertleşme, muhabbet postu olsun o zaman.
Ya kendi annem ve kv bile bişey demiyor. Saygıdır bu yaniAyni fikirdeyim belki rahatsızlığım var belki hayatı böyle seviyorum belki yeni düşük yaptim pskilojim bozuk
Ya da borçlarım var çocuğum için düzgün zamanı bekliyorim ki 1.5 sene çok erken
Eşlerin zaten kendine alışması 1 2 seneyi buluyor
siz kendi hayatınızı yaşayın
Bende 7 seneye giricek evliliğim cok şükür hiç ailem dahil böyle bir soru ile karşılaşmadım ama cok kırıcı bir soru
Ünlü olsam bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum der kurtulurdum diye düşünüyorum hep kendi kendime
Insallah gebe kalırsanız o kisiye denk gelmeye çalışın ve yine mutlaka soracaktır kısırım çünkü diyin
8 9 ay sonra alsin cevabını
O Meraklı Melahat her yerde her zaman hazırlarYa kendi annem ve kv bile bişey demiyor. Saygıdır bu yanisen kimsin ve hayatımdaki yerin ne
Çok doğru vallaO Meraklı Melahat her yerde her zaman hazırlar
Hahahaha müthiş yaBende rahim yokmus de
Ya vallahi ne zaman empati kurmayı öğrenecek bu kesim anlamıyorum hamile olsam yada senin bilmen gerekirse ben söylerim zaten başka derdin mi yok da bnm derdime düştün cok sinir oluyorum kan beynime sıçrıyor ya bn de hayırlısı diyip geçiyorum ama yine de sürekli birilerinin sormadı bilinç altina yerleşiyor ve etkileniyor insan daha dün evlendi hamileymiş sende bisey yok mu lafa bak lafaPazarda meyve alıyordum komşu yanıma gelip aş mı eriyorsun yoksa dedi ve ben bu kadını tanımıyorum. Evlenince başka yere gelin geldim beni herkes biliyor ama ben tanımıyorum. Çok yadırgamıştım. Evleneli 1,5 sene olacak herkesin ağzında aynı soru....... Ya belki ben anneliğe hazır değilim. Belki anne olmak istemiyorum. Belki çocuğum olmuyor. Herkes ne kadar meraklı her şeye...... Dertleşme, muhabbet postu olsun o zaman.
Gecen asansöre binicem apartman görevlisi temizlik yapıyor asansörün içindeymişÇok doğru valla
Olsa nolcak ki 2.ne zaman 2 oldu 3 dusunuyor musunYa vallahi ne zaman empati kurmayı öğrenecek bu kesim anlamıyorum hamile olsam yada senin bilmen gerekirse ben söylerim zaten başka derdin mi yok da bnm derdime düştün cok sinir oluyorum kan beynime sıçrıyor ya bn de hayırlısı diyip geçiyorum ama yine de sürekli birilerinin sormadı bilinç altina yerleşiyor ve etkileniyor insan daha dün evlendi hamileymiş sende bisey yok mu lafa bak lafa
İsterse evlenmeden doğursun bananeYa vallahi ne zaman empati kurmayı öğrenecek bu kesim anlamıyorum hamile olsam yada senin bilmen gerekirse ben söylerim zaten başka derdin mi yok da bnm derdime düştün cok sinir oluyorum kan beynime sıçrıyor ya bn de hayırlısı diyip geçiyorum ama yine de sürekli birilerinin sormadı bilinç altina yerleşiyor ve etkileniyor insan daha dün evlendi hamileymiş sende bisey yok mu lafa bak lafa
Yok artıkGecen asansöre binicem apartman görevlisi temizlik yapıyor asansörün içindeymiş
Bende asansörü çağırınca oda içinde asansör geldi kapiyi bir actim kovalar deterjanlar ben iniyim siz binin dedi tamam dedim ama ben 9.kata çıkacaktım dedi
E dedim bende 7 ye cikicam
Hamilemisiniz dedi
Sanki 1 kat da neden yurumuyorsun der gibi
Dedim ne alaka benim maskem yok falan dedi dedim benim var siz düşünün dedim kovalarla inatla ciktim 7.kata
Sonra neden bu kadar çok cocuk yaptınOlsa nolcak ki 2.ne zaman 2 oldu 3 dusunuyor musun
Bende yaşamıştım aynı sıkıntıyı 5 senelik evliyim ve tüp bebek sürecim deyim şimdiPazarda meyve alıyordum komşu yanıma gelip aş mı eriyorsun yoksa dedi ve ben bu kadını tanımıyorum. Evlenince başka yere gelin geldim beni herkes biliyor ama ben tanımıyorum. Çok yadırgamıştım. Evleneli 1,5 sene olacak herkesin ağzında aynı soru....... Ya belki ben anneliğe hazır değilim. Belki anne olmak istemiyorum. Belki çocuğum olmuyor. Herkes ne kadar meraklı her şeye...... Dertleşme, muhabbet postu olsun o zaman.
Kiyamam ya amann sinirinizi bozmaniza degmezYaa bu benimde en sinirime dokunan olay. Biz evlenirken esim 24 ben 23yasindayim. Esimin akrabalari illede tutturdu neden bu kadar erken evleniyosun, bari cocugun olmasin diye. Simdide 3senedir cocuk istememize ragmen olmuyor. Akrabalarida bise olmaz zaten yasiniz cok azdi yasiniz diyo. Ya size ne sizmi bakacaksiniz cocuk benim koca benim aile benim..ay yine sinirlendim
Gebe kaldiginiz da soran olursa kısır misiz ya diyinBende yaşamıştım aynı sıkıntıyı 5 senelik evliyim ve tüp bebek sürecim deyim şimdianlayışsız insanlardan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?