Canım bence onların söylediklerini dikkate almalısın,Şahsi görüşüm tabi.25 ten sonra kısmetlerde kalite düşmeye Başlıyor istisnalar elbette vardır ama Aşkı bulma evlenme şansı azalmaya başlıyor.ve kriterleri esnetmeye başlıyorsun artık.İyiler 20 Lı yaşlarda kapılıyor benden söylemesi sen bilirsin 30 a kalma derimEvet arkadaşlar böyle bir baskı var gerçekten. 5 yıl oldu mesleğimi elime alalı. 26 yaşıma gireceğim birkaç aya. Etrafta özellikle iş ortamında sürekli bir evlenmeyi düşünmüyor musun? Neden düşünmüyorsun? E artık gelmiş zamanın şu kadar tanışma şu kadar nişan vs. olsa yaşın şu olur falan filan. Her zaman hayırlısını diledim. Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi dedim. Asla olmaz demiyorum henüz erken olduğunu düşünüyorum acele etmek istemiyorum, Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza diyorum. Ama karşıdaki kişi bundan ne çıkarıyor anlamıyorum. Aaaa nasıl erken olur kaç yaşına gelmişsin, bu yaştan sonra bak çok seçici olursun kimseyi beğenmezsin vs. Sanki benim birinin kolundan tutup hadi evlenelim demem gerekiyormuş gibi davranıyorlar. Bir iki kez o kadar ısrar ettiler ki arkadaşlarım bahsettikleri kişilerle görüşmeye gittim. Ama düşünemedim hissetmedim bir şey. Neden düşünmüyorsun neden şans vermiyorsun oluyor bu defa. Evlendikten sonra bazı insanlar etrafındaki bekarları evlendirmeyi kendilerine görev olarak mı benimsiyorlar anlamıyorum. Evlenmek için bu yaşta acele etmemek erken olduğunu düşünmek sizce anormal bir durum mu?
Canım bence onların söylediklerini dikkate almalısın,Şahsi görüşüm tabi.25 ten sonra kısmetlerde kalite düşmeye Başlıyor istisnalar elbette vardır ama Aşkı bulma evlenme şansı azalmaya başlıyor.ve kriterleri esnetmeye başlıyorsun artık.İyiler 20 Lı yaşlarda kapılıyor benden söylemesi sen bilirsin 30 a kalma derim
Anormal degil son derece normalsiniz. Daha cok gencsiniz, cevredeki insanlari umursamayin ve icinizden gelmeyen hicbir seyi yapmayin.Evlenmek için bu yaşta acele etmemek erken olduğunu düşünmek sizce anormal bir durum mu?
Ahahhahah "iyiler 20li yaslarda kapiliyor" dedi koptumKomşu teyzeler buraya da gelmiş
Katılıyorum teyze, konu sahibesi kör topal demesin ehhh bu da olsun işte diyip bir tane seçsin evlensin.
Artik neler kacirdiysa travma yaşiyorAhahhahah "iyiler 20li yaslarda kapiliyor" dedi koptum
Ahahhahah "iyiler 20li yaslarda kapiliyor" dedi koptum
Ahahhahah "iyiler 20li yaslarda kapiliyor" dedi koptum
29sa vakit varmis daha, elini cabuk tutköprüden atlamaya gidiyorum zira yaşım 29
Öyle mi dedim ben,sensin komşu teyze,biraz saygılı Ol kişisel düşünceme karışma yetkin yok sana yazmadım ben kobu sahibine yazdım yorumuma Katılmak zorunda değilsin !Komşu teyzeler buraya da gelmiş
Katılıyorum teyze, konu sahibesi kör topal demesin ehhh bu da olsun işte diyip bir tane seçsin evlensin.
Canım bence onların söylediklerini dikkate almalısın,Şahsi görüşüm tabi.25 ten sonra kısmetlerde kalite düşmeye Başlıyor istisnalar elbette vardır ama Aşkı bulma evlenme şansı azalmaya başlıyor.ve kriterleri esnetmeye başlıyorsun artık.İyiler 20 Lı yaşlarda kapılıyor benden söylemesi sen bilirsin 30 a kalma derim
Bence de anlamalısın29sa vakit varmis daha, elini cabuk tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?