çok enteresan bir bakış açısıymış sizinki :)Canım bence onların söylediklerini dikkate almalısın,Şahsi görüşüm tabi.25 ten sonra kısmetlerde kalite düşmeye Başlıyor istisnalar elbette vardır ama Aşkı bulma evlenme şansı azalmaya başlıyor.ve kriterleri esnetmeye başlıyorsun artık.İyiler 20 Lı yaşlarda kapılıyor benden söylemesi sen bilirsin 30 a kalma derim
şok oldum okuyuncaKomşu teyzeler buraya da gelmiş
Katılıyorum teyze, konu sahibesi kör topal demesin ehhh bu da olsun işte diyip bir tane seçsin evlensin.
Şu cümlenizin alay olmadığını söylerseniz önümü ilikleyeceğim karşınızda.Kırıldım ben.Ayrıca ben evde kalmış imasında asla bulunmadım.konu sahibi Evlenme düşüncesine sahipse önüne çıkanları değerlendirmesinin yararına olacağını kasdettim."yaş" tan kastım da,düzgüb sayılabilecek erkeklerin 30 üstü yaşlara kalmadığıydı,kadının değil!37 Yaşında bir kadın olarak tecrübeme dayanarak söyledim bunu da,isteyen slır istemeyen almaz.Ben konu sahibine yazdım ama konu sahibi Hariç herkes atlıyor maşallahköprüden atlamaya gidiyorum zira yaşım 29
36 Yaşında evlendim,kocam da kaliteli ! Ona gelinceye kadar olanlardan genel durumdan bahsettim.Tşk ederim anlayışınız için !çok enteresan bir bakış açısıymış sizinki :)
aşkımı 34 yasınd abuldum gayet de kaliteli bir adam
ben de 34 de evlendim kalitesiz miyim acaba?
iyiler 20 li yaşlarda kapılıyor ne demek.
pazara sabah saatlerınde gidince taze sebze meyveyi almak gibi birsey mi bu?
bence tam aksine
bir insan 30 dan snr evlenmeli ki, ,işi gücü olgunlugu oturmus olsun
sizin dediğiniz yaslar coluk cocuk ergenlik evliliği olur
Şu cümlenizin alay olmadığını söylerseniz önümü ilikleyeceğim karşınızda.Kırıldım ben.Ayrıca ben evde kalmış imasında asla bulunmadım.konu sahibi Evlenme düşüncesine sahipse önüne çıkanları değerlendirmesinin yararına olacağını kasdettim."yaş" tan kastım da,düzgüb sayılabilecek erkeklerin 30 üstü yaşlara kalmadığıydı,kadının değil!37 Yaşında bir kadın olarak tecrübeme dayanarak söyledim bunu da,isteyen slır istemeyen almaz.Ben konu sahibine yazdım ama konu sahibi Hariç herkes atlıyor maşallahMune ablacım sayfada Düşünceye Saygısızlık,alay,Aşağılama söz konusu lütfen uyarır misiniz
Offfff illa düzeltme yapıcam " 20 Lı yaşlardaki beylerin evliliğe bakış açıları daha olumlu.O yaşlarda insani özelliklere sahip beyler Karşınıza çıktığında daha iyisi daha iyisi deyip ötelememenizi öneririm " oldu mu arkadasım ?şok oldum okuyunca
20 li yaşlarda ıyıler kapılıyor yazmıs üye
Ben evliyim zaten .Offfff illa düzeltme yapıcam " 20 Lı yaşlardaki beylerin evliliğe bakış açıları daha olumlu.O yaşlarda insani özelliklere sahip beyler Karşınıza çıktığında daha iyisi daha iyisi deyip ötelememenizi öneririm " oldu mu arkadasım ?dream3416
Mune ablacım sayfada Düşünceye Saygısızlık,alay,Aşağılama söz konusu lütfen uyarır misiniz
Size demedim zaten :) 20 Lı yaşlar ile Başlayan cümlemi düzelttim orjinalinden :) konu sahibine ithafenBen evliyim zaten .
İlahi ömürsünKomşu teyzeler buraya da gelmiş
Katılıyorum teyze, konu sahibesi kör topal demesin ehhh bu da olsun işte diyip bir tane seçsin evlensin.
Ben öyle demeye getirmedim daha fazla Kırıcı olmasın kimseİlahi ömürsün
Ben öyle demeye getirmedim daha fazla Kırıcı olmasın kimse
İstisna değiliz emin olun. O kadar çok bu yaşlarda evlenen var ki. Artık normal karşılanmaya başladı zaten.Bana da yapıldı bu çevre baskıları dinledim mi ? Tabi ki hayır .yine naptım 36 Yaşımda Sevdiğim kişiyle evlendim.O vakte gelinceye kadar birkaç serseriyle sınav oldum.İstisna olan benimdir belki
Çok sert tepki gösteremiyorum iş ortamında sürekli göreceğim kişilere. Bazen o kadar sinirlerim bozuluyor ki ikna edemiyorum. Evet doğru diyorum olabilir ama şu an düşünemiyorum dedikçe uzun uzun öğütler başlıyor. Gerçekten haklısınız.Çevrenin bi halt bildiği yok ,kulak asma ve sustur ..gerekiyorsa sert bir dille ..neyi ne zaman istersen o zaman yaşarsın ..evlen diyenlerin başı arşa mi değmiş bi bak ..
Evliyim ama kimseyi evlendirmek yada aracı olmak gibi bir misyon edinmedim kendime ..aksine nefret ederim ..
İşte bahsettiğim kişiler de herhalde öyle yapayım istiyorlar. O kadar konuşuyorlar ki.Komşu teyzeler buraya da gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?