Çevrenizde ünv mezunu olup çok düşük yerlerde çalışan var mı?

Yazık bir yerden duyuyorlar o da olsun bu da olsun.

Bu arada torpille ve tanıdıkla bir yerlere gelip, emek verenlerin hakkıyla işe girenlere selam ediyorum. Cidden yatacak yerinizin olduğu konusunda şüpheliyim.

Yukarıda bir arkadaş araştırma görevlisi olamadığından bahsetmiş. 30 kişinin girdiği sınav sonucunda en az puan alanın kazandığını bilirim. Elden bir şey geliyor mu? Maalesef hayır.

Konuyla ilgisi yok ama Erzurumlu musunuz?
Yakin arkadastan dostum diye onlar bahsediyor genelde...

Yukarıda bir arkadaş araştırma görevlisi olamadığından bahsetmiş. 30 kişinin girdiği sınav sonucunda en az puan alanın kazandığını bilirim. Elden bir şey geliyor mu? Maalesef hayır.
Heh İdrak simdi aklimdan gectin,yukaridaki soru sana da gelsin:)

Dur sen elini seye bulama
Kadina bak,sok oldum,isvicre cakisi mi ariyor kendine,otursun kendi baksin densiz

Baba muhendis mi,genelde ogullarini elemanlari yapiyorlar,masa basinda kendileri,oh mis:)
Olsun isi kapsin da kendi is kovalar,her turlu karda yani
İmza yetkisi var mi oglanin?

Ben bu dedigini yapiyorum , oglum spor lisesine gidip sporcu olmak istiyor bende tesvik ediyorum , uni okumak zorunda degil , istedigi , keyif aldigi seyi okuyup istedigi meslegi yapmasindan yanayim

Turkiyede duzen de egitim de korkunc ve isin kotusu ulkenin yarisindan fazlasi bunun farkinda degil ve ben buna hala sasiriyorum nasil bunu goremez insanlar diye
Bende ayri bir safim gercekten , hala sasirabiliyorum , yas olmus 41 ama hala ogrenemedim

Asil sorun zaten bizim kafamizda her önüne gelen cocugunun universitede okumasini istiyor bunun icin kendini paraliyor kitaplar ozel dersler kurslar vb kapasiteyi gormek lazim lisede meslek sahibi olması en iyisi bazi cocuklarin bu arkadasiniz mesela boşa emek vermis .Bence sorun herkesin universiteye koşması boyle bi ulkede hem de..

ustaları küçümsememek lazım gayet iyi kazanıyorlar.sıradan bir bölüm mezunu olmanın anlamı kalmadı artık onun yerine bu tarz şeyler öğrenseler daha kolay iş bulmak ve iyi paralar kazanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…