AhahaBen beyaz önlüklüyüm
Mutfakta pek kullanisli olmuyor ama olsun,sarma sararken icim açılıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahaBen beyaz önlüklüyüm
Mutfakta pek kullanisli olmuyor ama olsun,sarma sararken icim açılıyor![]()
Ahhahha o da güzel fakat masa ortuleriyle yikayamam,boyayabilir:))Ahahakırmızıyı deneyin o da çok güzel :))
Ben fayansciligi oneriyorum,bizim usta bizden kucuk bir servet kazandiAhahah Allah razı olsun bacımbilseydim ben de inşaat mühendisliği falan okurdum ajsjdj
Yok degilim. Yakin arkadas dost aslinda az kalir.Konuyla ilgisi yok ama Erzurumlu musunuz?
Yakin arkadastan dostum diye onlar bahsediyor genelde...
Arkadaşlar merhaba. Okuldan bir arkadaşım var. Biri önlisans, biri lisans olmak üzere 2 ünv mezunu. Fakat iş bulamadığı için tesisat, doğalgaz işi yapıyor, çocukluktan öğrendiği içim rahatça o konuda iş bulabiliyor usta konumunda çalışıyor yani.
Ben biraz şaşırdım, çok yorucu bir iş çünkü. Ben hep ilk okul mezunu, başka hiçbir iş bulamayan insanların yaptığı işler sanıyordum bu işleri.
Biz bu okul işine eğitim olayına bu kadar emek verirken, sonuçlarının böyle olması çok üzüyor beni bu aralar.
İşsiz bir ünv mezunu olarak dertleşmek istedim sadece...
Sokağa çık bir kafeye otur, cevabını alirsin :))Arkadaşlar merhaba. Okuldan bir arkadaşım var. Biri önlisans, biri lisans olmak üzere 2 ünv mezunu. Fakat iş bulamadığı için tesisat, doğalgaz işi yapıyor, çocukluktan öğrendiği içim rahatça o konuda iş bulabiliyor usta konumunda çalışıyor yani.
Ben biraz şaşırdım, çok yorucu bir iş çünkü. Ben hep ilk okul mezunu, başka hiçbir iş bulamayan insanların yaptığı işler sanıyordum bu işleri.
Biz bu okul işine eğitim olayına bu kadar emek verirken, sonuçlarının böyle olması çok üzüyor beni bu aralar.
Üniversite mezunu olmak çok kolay ki bizim ülkemizde. Bir kaç soru yap barajı aşıyorsan biraz beyni olan herkes yapar. Mantar gibi üniversiteleri açtılar ne oldu işşiz insan sürüsü. Üniversite mezunu olmak lise mezunu olmaktan farklı değil. Bir de 2-3 üniversite mezunuyum deniyor da. Kıytırıktan okunana bölümler oluyor çoğu. Kendi bölümüme 15 sene önce 13000. Olarak girerken bu yıl 30000. Girebiliyor. Yani açılan fakülte ve artan kontenjanlar sayesinde. Maalesef eğitim kalitesinde her geçen gün düşüyor. Durum böyle olunca da kıytırık bir yer okumaktansa çocukluktan meslek sahibi olmak daha mantıklı. Kuaförlük doğalgaz elektrikçi gibi gibi. Hem işinde ilerliyorsun hem esnaflığı erken yaşta öğreniyorsun.
Annemlerin sitede bi kız vardı havuz hamam temizliğine bakan. Annem sosyoloji mezunuymuş iş bulamadığı içğn buraya başlamış deyince çok üzülmüştüm.Arkadaşlar merhaba. Okuldan bir arkadaşım var. Biri önlisans, biri lisans olmak üzere 2 ünv mezunu. Fakat iş bulamadığı için tesisat, doğalgaz işi yapıyor, çocukluktan öğrendiği içim rahatça o konuda iş bulabiliyor usta konumunda çalışıyor yani.
Merhaba hanımlar, ben bu yorumu yazdıktan yaklaşık 2 hafta sonra babam iş ortağıyla büyük bir kavga etti. Dükkanımızı devren kiralık verdi, şimdi annemin kullandığı takviyenin satışını yapıyor ve birlikte ülkeyi geziyorlar. Yapacak bişi yok demiştim ama demek ki varmış, sadece biraz cesarete ve desteğe ihtiyacı varmış.59’lu babam üniversite mezunu olmasına rağmen babasının sanayideki dükkanını devraldı. Emekli olmasına rağmen de hâlâ devam ediyor. Hayat şartları maalesef. O da üzülüyor diplomasına baktıkça ama yapacak bişi yok maalesef.
Biz öğretmenler herkes okumak zorunda değil diyoruz yapamıyorsa yapamadığı yerden işle devam etsin çünkü herkes üniversite mezunu ve herkes üniversite mezunu olduğu içinde her işte calisamiyo arkadaşlarınıza helal olsun herkes bunu yapabilmeli bizim ülkemizdeki insanların egoları nedeniyle Afganistan'dan işçilerle calisiliyo ama bizimkiler issizArkadaşlar merhaba. Okuldan bir arkadaşım var. Biri önlisans, biri lisans olmak üzere 2 ünv mezunu. Fakat iş bulamadığı için tesisat, doğalgaz işi yapıyor, çocukluktan öğrendiği içim rahatça o konuda iş bulabiliyor usta konumunda çalışıyor yani.