bende koyulan avatarların sahiplerinden birşeyler taşıdığını hep farketmişimdir
Bunu söyleyenler genelde açtıkları konuda eleştiriliyor ve eleştirilince de ;
-beni tanısanız böyle konuşmazsınız
-beni bilen biliyor
-bunu ben demiyorum çevrem diyor(ne çevreymiş arkadaş)
-olumsuz yorum yapacak yapmasın
-konumdan çıkın
-yönetici konumu kapatsın hemen
böyle bir aşama kaydediyor
odun değil doğa sever :)benim avatarım ağaç
ben odun muyum acaba
Bende derim yahu, özelliklede kendini belli noktalarda yetersiz hisseden insanları pek bi överim.Hahahah. Guzel konu, ben Allah affetsin anket yapilacak olsa yuzde 90 cok cirkin cikacak arkadaslarima bile guzel diyebiliyorum. Aliskanliktan dolayi gozume o kadar da cirkin gelmiyorlar cunku. Bunu cok ciddiye alirlarsa ben cok guzelim diye dolasirlar tabi... gerci ben ciddi soyluyorum da gercek o olmayabiliyor. Amaaan huyu guzel olsun.
Aynen, bir seyim eksilmez iltifattan.Bende derim yahu, özelliklede kendini belli noktalarda yetersiz hisseden insanları pek bi överim.
Biraz kendilerini iyi hissetsinler isterim.
Yani şimdi arkadaşların, akrabaların dediği değil yabancıların dediği önemli denilmişte... Elin adamı durup dururken sana şöyle güzelsin, böyle tatlısın diyemezmez ki, yada elin kadını... derse altında başka şeyler aranır. Elbette ki yakınımız olanlar ancak iltifat edebilirler..
Ben de aynen böyle yaparımBende derim yahu, özelliklede kendini belli noktalarda yetersiz hisseden insanları pek bi överim.
Biraz kendilerini iyi hissetsinler isterim.
Of cok guldurdunuz beni. Harika bi yorum olmusÇevrem tarafından hiç beğenilirim girdiğim ortamlarda kim bu rüküş diye herkes bakar, oldukça bakımsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?