- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- 43
- Konu Sahibi Persephone955
-
Az önce erkek arkadaşım dedi ki
"Ya sen azıcık zayıfladın mı ya??"
Biz 100 gr verince halay çekelim evde, bu gelsin ya sen azıcık zayıfladın mı yaa desin. Hayat çok acımasız.. 😄😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erkekler nedense bu konuda duyarsızlar benim eşimde öyle 4 kg verdim hiç fark etmedi bile:44:
Sabah 10:00
Bir yumurta
Semizotlu salata
3 yeşil zeytin
3 kk peynir
Şekersiz çay
Ara
Form çay
Öğle 15:30
3 kaşık Kabak yemeği
3 kaşık keten tohumlu yoğurt
Yarım tabak Semizotlu salata
Bi kaç tane kırmızı üzüm
iPhone 'dan gönderildi
Ooo Tuğçe hanım yine çok fitsiniz ☺️☺️☺️☺️
Ama bak dikkat et form çayını içtiğinin akşamı ve ertesi günü pek Dışarda gezme
Vallahi sormayın ya kıştan beri 7 kiloya yakın verdim. Hala sen azıcık kilo mu verdin diyor
10 dk boyunca çok durmadan atlamakla beraber 200 kez ip atladım :)
iPhone 'dan gönderildi
Merhaba. Nasıl bir diyet uyguluyorsun? Faydasını gordun mu? Ne kadar kilo verdin?
Merhaba. Nasıl bir diyet uyguluyorsun? Faydasını gordun mu? Ne kadar kilo verdin?
Merhaba. Benim diyet mantığıma uyan şu, istediğim kiloya indiğimde de sürdürebileceğim bi beslenme düzeni. Mesela bugün piko çikolata yedim. Ben öyle çok katı diyetleri uygulamayı doğru bulmuyorum. Mesela diyet süresince hiç çikolata yemeyen biri istediği kiloya indiğinde yemeye başlıyor ve hoop kilolar geri geliyor. Ben sabah kahvaltımı istediğim gibi yapıyorum. 4-5 saat sonra öğle yemeğimi yiyorum ve günüm bu iki yemekle bitiyor. Arada kahve içiyorum(şekerli), çay içiyorum, karpuz yiyorum, dondurma yiyorum. Kızartma bile yedim yani. Ama nasıl yedim. Bir çatal iki çatal yedim. Normali bu zaten. Ben normalde oturduğumda açsam orta bi karpuzu yarıya getirirdim şimdi ince bir dilim yiyorum. Zayıf biri nasıl beslenirse onu yemeye çalışıyorum. Arada canım isterse bitki çayı içiyorum. Su bol içiyorum. 1.5-2 ay falan oldu yaklaşık 7 kilo verdim. Zor kilo veren biriyim sürekli takılıyorum 69 da takılmıştım yukarıda yazdım. Ama bugün 68 i gördüm. Ilk hedefim 65. Daha sonra 60 ve 55 olduğum gün asıl amacıma ulaşmış olacağım. Ve bu beslenmeye alıştığım için inşallah genç yaşta kilolarımdan kurtulmak istiyorum :) boyum 165 cm bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?