- 6 Haziran 2013
- 302
- 175
- 53
- Konu Sahibi Persephone955
-
O kadar cok üzülüyorum ki
Tuvalet problemim var altı yedi günde bir kez yapıyorum. İçmediğim bitki çayı kalmıyor. Kayısı yiyorum. Yok yani
Bi öneriniz var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süt içmeyi denedinizmi bende işe yarıyo aç karnına dahada iyi oluyo bide bol su düzenli ve sürekli su içmek ben çareyi böyle buldum
Su cok içiyorum zaten diyet de yaptığım için. Denedim denemez miyim süt beni daha da kabız yapıyor
o zaman bi dr başvurun bi sebep vardır belki çözerseniz rahat edersiniz çektiğiniz şeyi çok iyi bilen birim çünkü
Doktora gittim tabi gitmez miyim
Yapı meselesi dedi bazı insanların bağırsakları yavaş çalışır dedi
bi çaresi vardır bence ihmal etmeyin
Var tabi. Bazı ilaçlar var bitkisel. Haftada bir kere kullanabiliyorum. Böyle böyle devam ediyor.
Canım bn bişe duydum ama ne derece doğru bilemem yapıp sonuç alan var
Hani bardakta Mısır satıyorlar ya onu yiyip üstüne su içersen tuvalet sorunu hemen çözülüyormuş
Annem hep kaynamış mısırın böyle ni etkisi olduğunu derdi ama üstüne su içmeyi bilmiyordum
iPhone 'dan gönderildi
Mısır çok kalorili canım ama deniycem
Tabağın harikaa görünüyor. Karbonatlı su olayı nedir tadı nasıl oluyor ne kadar suya ne kadar karbonat koyuyorsun canım
Bir litre suya yarım çay kaşığı ama tepeleme değil cnm :) tadı çok değişmiyor tabi musluk suyunda.
Hazıra koyunca tatlı oluyor :)
Suyu Alkali yapıyor zayıflamaya yardımcı. :) suya limon sıkma olayı gbi :) o da asit olduğu için suyu Alkali yapmış oluyor :)
iPhone 'dan gönderildi
Aaa sen faydasını görüyor musun canım peki :)
Evet :) ya bazıları kabızlık yapıyor demiş ama bn içinde wc ye çıkıyorum :) bnde mi terslik var bilemedim :) :)
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?