izmirperisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 5.912 3 156 İzmir 1 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi egitmen #21 Herşey gerçekten çok güzel... Sağlık ve huzurla kullanmak nasip olsun canım...
egitmen Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2011 59 4 48 Gaziantep 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi egitmen #22 Eveeett uzuuuuuuun bir aradan sonra yine buralardayım :) çeyizciklerime bu yıl eklediğim parçalar Bu desen paşabahçeden günlük yemek takımımı oluşturduğum desen Burası kampanya denk geldikçe almaya çalıştığım Tupper'larım Eki Görüntüle 451705 Eki Görüntüle 451714 Bu narenciye sıkacağım ıvır zıvır işte hepsi :) teyzemden hediye blenderım yine diğer teyzemden mikser blender birarada set ama yurt dışından geldiği için markası bu değil bunlarda cicişler bunlar seccade hurcu fakat ben damat bohçası olarak kullanmayı düşünüyorum Son düzenleme: 25 Haziran 2012
Eveeett uzuuuuuuun bir aradan sonra yine buralardayım :) çeyizciklerime bu yıl eklediğim parçalar Bu desen paşabahçeden günlük yemek takımımı oluşturduğum desen Burası kampanya denk geldikçe almaya çalıştığım Tupper'larım Eki Görüntüle 451705 Eki Görüntüle 451714 Bu narenciye sıkacağım ıvır zıvır işte hepsi :) teyzemden hediye blenderım yine diğer teyzemden mikser blender birarada set ama yurt dışından geldiği için markası bu değil bunlarda cicişler bunlar seccade hurcu fakat ben damat bohçası olarak kullanmayı düşünüyorum
egitmen Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2011 59 4 48 Gaziantep 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi egitmen #23 Aklıma gelmişken borcamlarım fincanlarım Son düzenleme: 25 Haziran 2012