günaydın bugun aşkım teskere aldı artık askerlık dıye bırsey yokkkkkk
günaydın bugun aşkım teskere aldı artık askerlık dıye bırsey yokkkkkk
slm kizlar size bir tavsiye....
bu bicaklar harika, annemden biliyorum
bende gecenlerde 3 tane aldim bunlardan
internetden siparis verdim bir tanesi 2,50 euroya geldi.... yani 5 ytl ama gercekten cok kaliteliler.... markasi victorinox (isvicre mali)
kızlar çok net çıkmamış idare edin ofiste ancak bu kadar çekebildim
(kına gecesinde kuruyemiş ikram edeceğim keselerim:teytey:)
okusun vala cnm söle okurken kk kızlrınada gitsin desin senağlama
bizimkiyle çok saçma bir neden ama eltimle dünde konuştuk size gelicem vs. şöle böle annem o kadar hazırlık yaptı bende kalktım hemen aradım kaçta gelicen die ben gelemiyorum neymiş kardeşim gelicekmiş dedim her hafta geliyor söle haftaya gelsin sanki bize her zmn geliyor neyse gelmesinide geçtim kızlar sabah ara demi deki ben gelemiyorum anneme haber ver yaptığı büyük terbiyesizlik o da yetmezmiş gibi pişkince üste çıkmaya çalıştı bnm o kadar iyiliklerime onu kayınvalideme hatta kocasına bile savunurken bana nasıl bağırdı şoookk oldum senağlama hiç beklemezdim çok iyiydik gerçi sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olur derler ama bnm iyi niyetlerimi suistimal etti Allahından bulsun şuan ellerim bile sinirden titriyor bağırdı çağırdı diorumki bağırma 1 dk ne dedimki ben yok sonra pat kapattı üfff canımdan bezdirdiler
Canım yaa benimde başıma böyle bişey geldi
slm kızlar herkes maçımı izliyor Galatasaraylı olarak gönülden Beşiktaşın almasını istiyorum
klava: klava: klava: Fenerbahçeliyim ben
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Bjk kazandııııııııııııııııııalkisalkisalkis
:hooray:beşiktaşımmm oleyyyyy
:dance::teytey::hooray:hihoyyytalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?