Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinaycim güzelmisler amma velakin renkleri biraz degisik cikmis foto dan sanirsamki

günaydın bugun aşkım teskere aldı artık askerlık dıye bırsey yokkkkkk

Gözünaydın pınarcım ben bunları yazarken siz elelesinizdir kesin...

Bu bıçaklerı biliıorum bende alıcam bunlardan isr. da görüyorumm
kızlar çok net çıkmamış idare edin ofiste ancak bu kadar çekebildim
(kına gecesinde kuruyemiş ikram edeceğim keselerim:teytey:)

Sinay bzim burda renkli olanları var pembeki yeşilli üzerleri kalpli kelebekli canım artanı lavanta torbası yapıp salla dolpların içindeki çamaşırlara ohhh mis gibi kokar

Canım yaa benimde başıma böyle bişey geldi çok üzüldüm....

Son düzenleme:
Canım yaa benimde başıma böyle bişey geldi

Ne alıngan insanlar var allahım. Bazıları dünyaya sanki sorun yaratmak için gelmişler Çok üzgünüm çoook. Hayret ediyorum yaaa allaha çok şükür (hep böyle devam etsin inşallah) görümcelerim de kayınvalidem de beni kırmamak için ellerinden geleni yapabiliyolar. Yani ilerde sorunlarımız olabilir tabii ama şuanda en azından bu süreci keyifli geçirmemizi sağlıyolar. Siz de nişanlısınız şimdiden böyle yapması üzücü tabii. :teselli:

slm kızlar herkes maçımı izliyor Galatasaraylı olarak gönülden Beşiktaşın almasını istiyorum
sinaycım kına keselerin hayırlı olsun bize gönder içi dolu şekilde :)
damla-dinçer üzüldüm senin adına zaten bu kadar dert etmemiz hatamızın olmaması bırak kendi halinde kalsın ama nişanlının tepkisiz kalmaması lazım ablası sonuçta dicem ama işte bizimki daha bilmiyor onlada küsüm ayh herkes benim sabrımı zorluyor yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr dediğim noktadayım şuanda ama barışınca kesinlikle söleyeceğim o da kesinlikle şunu sölicek boşver sen onu takma :)))) ne kadar yardımcı olucak siz düşünün artık.........

iyi akşamlar kızlar

geçmişi okudum

herkes aldıklarını güle güle kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…