Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biz onu oturma odasına aldık canım..aralarına turuncu ve yeşil yastıklar yaptırdık.ortaya da 2 tane yarısı kahve yarısı beyaz puf.ama biz ordaki gibi her yerini köşe yapmadık.ilk eve geldiğinde sığdıramamıştık ama odayı hep enlemesine düşünmüştük.boyuna koyduk süper oldu.köşe ve yanında da 2li gibi oldu.son halinin resimlerini çekersem eklerim.bi de o ketendi biz microfiber yaptırdık canım.nasıl o koltuğu beğendin mi sen?

kendimden alıntı yaptım delikafadulden
oktar sana yazmıştım ama görmedin herhaldefisfisfis

günaydın kızlar davetye yorumları için teşekkürler :)
oktar senin nişan davetyen aynıydı demek ya fiyat olarak uygun geldi 300 tane basılacak.Nikah şekerimle uyması çok hoşuma gitti.
50 tane ise şu karikatürlü film şeridi gibi olan var ya ondan olucak damadın gelini kucağına aldığı:) almasam içimde kalırdı yakın arkdaşlara ondan dağıtıcam.
Mutluyum valla telaşlar başladı allah herkesin gönlüne göre versin

Sinay cnm hayırlı olsun ev tuttulmuş darısı bizim başımıza.

Hoş geldin! Kesilmiş bir kol gibi ,omuz başımızdaydı boşluğun... Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin! Biz ,bıraktığın gibiyiz. Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin gözümün nuru, göz bebeğim...
:nazar::asigim:

esma kelepçeni bekliyorum.bankaya gitcem eklersen silme...

glcnn ne guzel siir oöyleee
lahana kacmıyon gozunden eklıyorum
bek guzel cıkmamıs resımde ama ben sevıyom
[
650 mı neydi alırken biz fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
dıyenler herseyı dedı ama boşa
cunkum erkek olma ıhmalı fazla ve o resımdekı o mu acep:kahve:

ay ne çirkin bi de güzel sanıyo kendini. ZzR laelaelaelaelae

açacağım 1,5 lira
renkli cam kaşıklarım 3 lira
renkli kaselerim 3 tanesi 3 lira ben 3 pembe 3 lila aldım

güle güle kullan canım aldıklarını

pıtırcık hayırlı olsun cnm çok güzeller.

nişanlım geldi gitti kızlar çok güzeldi.
Gelinliğimi davetyemizi ve nikah şekerimizi aldık:)
resim koyabilsem koyarım kzıar

canım nikah şekerlerin bende açmadı :çok üzgünüm: ama davetiyeni gördüm güzelmiş Allah tamamına erdirsin inşallah bitanem

Ben yoktum ya ondan[/B] kaydirigubbakcemile3

aman dünkü isimleri sayayım sana saknı yalnız kalma onlarla :roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...150-2960-bugun-giydin-cek-gorelim-2960-a.html

ılk defa annemle ben rsım ekledım bakın sılcem kızlar
tabı bakmak ıstersenız

kızım sen de bi link veriyosun 1. sayfadan açıyo 10.000 sayfa var bul bulabilirsen ananı kafamçokkarıştı (ananı derken annemle resmimi koydun dedin ya o manada aman editledim yanlış anlaşılmasın)

Görsem o günleri adak kesicem valla yaa :Saruboceq: :Saruboceq:

Niye sıkıldın beyaa

Bişey kalmamış yaa inanmıyorum şaka maka günleri yedik beraber burda

pashmi senin alıntılarını anlayana kadar başım dönüyo valla

inşallah o günleri umduğundan daha kısa bir sürede görürsün canım benim :Saruboceq:

sıkıldım çünkü kimsede hareket yoktu

valla yedik bitirdik ay inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

Hemşom sabahın köründe yollara düştük. 11 olmamıştı kısıkköye ulaştık. 7-8 mağazaya baktık. Yani fiyat anlamıyla ve model olarak karabağlardan farklı bişey görmedim. 2 gibi filan karabğlara döndük. Alfemo, merinos, kelebek, doğtaş, lazzoni, konfor, bellona bi sürü yere baktık. Tabii adını anamayacağım başka yerler de. Resmen gaza bastık kaydirigubbakcemile3 Akşam 9 a geliyordu eve girdiğimde. Biz ikimiz de klasik mobilya istemiyoruz. Beğendiğimiz tasarımlar son derece modern ve spor. Gizem mobilyada beğendik hem salon için hem yatak odası. Üstünde oynamalar yapıyolar hem renkler de hem tasarımlarda. 1 ayda da teslim ediyolar. Bakalım karar vercez inşallah kısa zamanda. Ama çok yorulduk. Senin koltuğu gördüm bellona da alkisalkisalkis

hayırlı olsun canım resim isterikkkkkkkkkk

ahanda bugun aldıklarım

sıvı el sabunu
diş fırçası
oje
duş jeli
kulak çubuğu
kürdan (litfen buna dikkat)

kaydirigubbakcemile3

ben de dün alüminyum folyo, strec film, yağlı kağıt, bulaşık süngeri, düz banyo süngeri, oust ora kokusu, bref tuvalet kokusu, scoth brite ay nası yaszılıyo bu ya cam bezi, hassas ciltler için bulaşık deterjanı, mr. muscle banyo+mutfak, peçete, buzdolabı poşeti büyük+küçük boy aklımda kalanlar bunnar kaydirigubbakcemile3

buket beta sulfat yorumlar için tşkrler.evet çok uyumlu oldu :) tam içime sindi.
beta bilmiyorumki cnm tabiki farlı tasarımlar olabilir ama model buydu bizde beğendik işte.gelinliğide sonra koyarım önce koymuştum bilmiyorum hatırlayan varmı onu almadık başka bir model aldım.eklerim yine.
iyi geceler herkese....

hani krem bi gelinlik koymuştun sonra beyazını koydun kreme gelen yorumları beğenmemiştin. hatta burdan biri daha aynı gelinlikten almıştı. onu almadın mı? eee ne aldın peki koysana çatlarım

Hemşom elbisemi yarın teslim alıcam o zaman eklerim yerimseniben

şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:

Hepsini yarın eklerim kaydirigubbakcemile3 GEcelik sabahlık takımını nişanda almamışlardı düğünde aldık.Bizde nişanlıma pijama takımı iç çamaşırı aldık.Hiç birini kayınvalidem ödemedi.Bi takı setine yardımcı oldu. benneyaptımki Açıkcası şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ayy bu kadın böyle değildi şok etti beni çarşıda.

Özellikle gecelik alırkenn diyorki işte en kalitesini en güzelini çıkarın ben beğeniyorum çok pahalıı ne bu böylee diyorr :uhm: Sonra kızcağız ucuzları çıkarıyor benim yine içinden beğendiklerim oluyor.Ayy bunlar ne böyle çok kötü kumaşları diyor :uhm: Ayy sinir oldum sonra kendim beğendim bi tane bunu beğendim olucaksa bu olsun çok yoruldum ben dedim.ışte çok pahalı ama dedi satıcı kızda teyzecim sen altın gibi gelin alıyorsun walla çok sakin çok cici bi gelinn başka gelin olsaa gider en pahalısını alırr sende ödemek zorunda kalırsınn dedi Çok üzgünüm çoook Nişanlımda sen kendi beğendiğini al sen giyceksinn ben görücem sonuçtaa para möhim değil dedi Şeniz Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh yarama bastın eudo

ama benim kaynanam benim için ne diyo biliyonuz mu? ben ....'e bişey söylemeye korkuyorum, hemen sinirleniyo :roflol:

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar......

slm kızlar bu ya zbenimde düğünüm var ve ben kına gecesinde kına dağıtmak için değişik modeller arıyorum.Hani şehirlerde değişik modeller olabilir.mesela biz tül ya da şifonu süsleyip içine kına koyuyoruz.ama sizlerde değişik modeller varsa bana önerebilir misiniz?

sarez, hoşgeldin aramıza.
hazır kına keseleri satılıyor bir sürü çeşitleri var onlardan seçebilirsin. Hem zahmetsiz oluyor hemde güzel duruyorlar ama balıkesirde var mıdır bilmem -tatlicadiarzu-

yatak örtüm nasılll??? bunun gibi tül, üstündeki çiçeklerin üstü incili, 240 TL. bugün aldım. bundan tek farkı kenarlarındaki tül katlanmış gibi değil, düz tül ama kıvır kıvır..
/QUOTE]

güle güle kullan.

Kızlarrrr döndük Çanakkaleden beni düşünen aklına glen merak eden oldumu acep???:))))
inanılmazz yorgunum... ama çok eğlenceliydi. İnşallah çok bir kaçırmamışımdır...

hoşgeldin burcişim olmazmı hiiç
özledik seni Şeniz

Kızlar sonunda elektrikli süpürgemi aldım.rengine bayılarak aldım.inşallah performansıda o kadar memnun eder beni...resmini çekemedim.çüüünkü foto mak yok ayrıca çıkarmaya çalıştım kutudan yardım aldım çıkardım ama baktım süpürgeyi poşetlede iyice sarıp sarmalamışlar.açamadım daha fazla.internetten aldımda ondan çok sarmışlar sanırım...Yorumlar pleaseeeeeeeeeeeee

güle güle kullan canım. rengine mi vuruldun kaydirigubbakcemile2
markası ne bakim?

kızlar herşeyi ağırdan alıyordum hatırlarsanız... yazmayalı bu topiğe tüm mobilya ve beyaz eşyalarımı aldık. resimleri ekliyim sizlerde görün istedim.
evimi yerleştirip çeyizi serince de resimleri paylaşırım.
futon sarı köşeli görüne3n oturma odası ve renkleri oturma yeri komple turkuaz. köşe yeri ve pufu turuncu yanları şeker pembe. ayrıca kılıflar çıkıp yıkanabiliyor istediğin renk yedek kılıf alınabiliyo.
halısı da birebir uygun bişiy buldum çok hoş durdu. tülü de ipli aldım pembe.
yemek takımım ve yatak odam komple siyah katalogda yoktu özel yaptırıldı.renk.
misafir odası halım ve misafir odam.

hiiiiç eksiiğin kalmamış maşallh.
hepsini hallettmişsiniz canım oohh
Allh mutlulukla kullanmayı nasip etsin eşyalarınızı. :nazar:

Kıslarr , iki farklı ilde düğün nasıl olur
yani şöyle sözlümle memleketlerimiz farklı
sözlümün memleketinde düğün pazar günü olucak
bnm de kınam cuma günü olucak. kınayı düğün gibi yapın diyolar yani hem gelinlik hemde kına yakılırken yöresel kıyafet giyicem
bnm gibi aynı durumda olan varmı nasıl oluyor 2 farklı ilde düğün ?

canım benim bi arkadaşımda da aynı durumdaydı. Bir hafta arayla iki düğün yaptılar. Kına gecesi düğün gibi bi mekanda oldu. Gelinliğinide giydi. kaydirigubbakcemile2
Eğer kına gecesi için mekan düşünmüyorsanız kadın-erkek karışık daveti büyük yapabilirsiniz, böylece düğün gibi olur.

kızlar davetiyeleri dağıtmam lazm ama utanıyorum :roflol:

Şeniz

bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
odalarına girip ne diyip vercem yada kolay gelsin dicem masaya bırakıp çıkcam mı :) napcam
ilk defa davetiye dağıtıyorum :roflol:

ayy ben nası dağıtıcam ki bak şimdi telaş sardı beni .
gidip kolay gelsin düğünümüze beklerizde diyemem ki hepsine zati bazılarına formalite olarak vericem. amaaan bende öğle tatilinde masalarına bırakıp kaçarım yaws güzel fikir kaydirigubbakcemile2

Kızlar bir arkadaş kırmızı kelebekli süngerlik almıştı mutfak için. Kim almıştı ve nerden almıştı. Çok güzeldi ama ben bulamıyorummm :çok üzgünüm:

tchibo yerimseniben
ama kalmadı onlar canım.

kırmızıysa mandilindir

yook canım ben aldıktan sonra gelmişti bunlar tchiboya :icecream:

kızlar hatırlarsanız ben doğum kontrol hapı kullanamıyordum bazı değerlerim yüksek diye
sonradan tekrar ölçtürdüm düşmüştü ama yinede olması gerekenden yüksekti
dün eczaneden adetimi öne almak için ilaç aldım kullanmadan kuzene sorayım dedim
oda ilacın adı ve son kan tahlili sonucumla doktora gitti
doktor bu durumdayken asla doğum kontrol hapı, geçiktirici vs. kullanmasın demiş :1shok:
enfeksiyonel bi rahatsızlığım varmış yada önceden olmuş atlatmışım ama kalıntı olmuş galiba buna baktırmam gerekirmiş
bu şekilde hamile kalsam bebeğe bile zarar verirmiş

aman arsimam iyiki sormuşsunuz doktora.
ciddi bişey değildir inşallh, ama kullanma artık canım napcan düğün günü olursan artık başka çereler ararsın. :1hug:

Mandilin nerdesiiinnnnnnnnnnnn

geldim sonunda kaydirigubbakcemile2

sema modaevinden beğendiklerim yorumlarınızı bekliyorum:
gelinlik_747.jpg

bu tarzları daha çok beğeniyorum kızlar..bele oturan kabarık değil kuyruklu ve up uzun bir duvak..siz ne düşünüyorsunuz?a.s.

ebn bunu beğendim kaydirigubbakcemile2 çook şık

hepside birbirinden güzel şık takımlar.
güle güle kullan .

kizlarrrrrrrrrrrr cok kötüyümmmmmmm
gecmis olsun dileklerinize ihtiyacam var.. yirmilik disimi cektirdim cok sizliyor yüzüm sisti

çooook geçmiş olsun canım.

açacağım 1,5 lira

renkli cam kaşıklarım 3 lira

renkli kaselerim 3 tanesi 3 lira ben 3 pembe 3 lila aldım
[/URL]

güle güle kullan pıtırcık.

http://img207.imageshack.us/img207/4229/fotoraf0021f.jpg
nikah şekerim kızlar arkası mıknatıslılardan
ebru

davetyemiz bundan 300 adet oldu.

hayırlı olsun oveg. davetiye seçmekte çok zor, halletmişsin .

günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool::nazar::nazar:

hadi hayırlı olsun yeni eviniz. Şimdi herşeyi evinixzi düşünerek planlarsın ohhh yaşayacağın evin için hayal kurmak çok güzel.

öff uyku tutmadı.kızlar ben de bı alışverıs facıamı anlatimm barii.bana porselen demlık alıyolar ama ben de yanlarında oldugum halde eltım begenıyo.sonra yıne bana nevresım takımı alıcaklarmıs yıne ben deıl eltım begenıyo .ya düsunun ben kullancam ama onlar begenıyo.var mı böle bişe yaa.hadı ben yanlarında olmasam neyse ama ben ordayım yanı.nışanlıma dedım bu ılk ve sondu yanı.bı daha tobe dedım.(eltı kıskanıyo benı bıde):roflol:

amaaaan nası işmiş bu anlamadım, elti mi beğenirmiş. Keşke sende yok ben onu bepenmedim deyip atlasaydın sinir etseydin onları :oklava:

cnm hadi bakalım gözün aydınn sarıl kocaman :1hug:

kızlar buarada davlumbazı ev sahibimi yaptırır

buketcim çekinmeden söyleyin evin eksiklikleri var onları halletmeniz geerekecek deyip girin lafa. Davlumbazı evsahibinin yaptırması şart.

kızlarr herkese günaydınn çok yorgunummm elim yüzüm şişş yürücek halim yok
dün eşyalarımın çoğu geldi temizlik yaptık evde çok yoruldumm
alıncak ay eksikler gerçekten bitmiyormuşş... gelinlik ayakkabımı bugün alcaz sanırım

canım ufak tefek aksaklıklar çıkıyor malesef ama halledilmeyecek şeyler değildir. Moralini bozma herşey hallolur. Al al bitmezzzz tabi yerimseniben

GÜnaydın kızlar
ben dun gelınlıkÇıdeydımhazıran 9 da teslım edecek gelınlıımım:)
20 gunde hallolacak allahım ya:)
allah her ısteyene yasatsın ne gÜzel seyler bunlarrr

aaaa süpper olmuş hadi anlat bakiyim modelini nasıl, nerden aldın kaça anlaştın hımm???

kızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda
benzerini bulduk hesaplattık 450 tl çıkardılar..
sonra nişanlımın arkadaşı matbaada basabileceğini söyledi..
davetiyemizi kendi ellerimle oluşturdumkaydirigubbakcemile2
o kadar güzel oldu ki sizlere göstermek için çatlıyorum ama sürpriz olsun basıldığında eklicem inşalkisalkisalkis
hem fiyatıda 300 civarı olucak..

bir de bugün kuyumcaya gittik..
ben tesettürlü olduğum için gerdanlık takımı istemiyordum..nasılsa boynumda gözükmüyor diye..
beğendiğim bir kelepçe bilezik ve yüzüğünü aldım takım..bakalım hafta sonu gelicek o da..

ayyyyyyyyyyyy çatlarımmmmmmmmm çabık olllllllllllllll

işler ciddiyete binince en bonkörünün cebinde bile akrep türüyor...ahahah...nişanlın süpermiş...ii yapmış bencede..sinir olursun tabii nie hiç bi şeye yardım etmedi yaa..takı setine yardım etti derken nişanlınamı yardım etti sen aldın sana mı:uhm:ay hepsini o alsaymış..oğlu evleniyor yaa...ben hiiç böle şeylere girmicem valla çok gereksiz.çünkü insan sinir oluyor.bende konuşamam içime atarım.yada nişanlınla çıkıcaksın tek kaynana gelmesin:dilcikar:nişanda yaptığım gibi takı setimi beğenecem yollasınlar hiiç gidipte seçemem tartışamam...aman nese kuşum hayırlı olsun.:1hug:

ben zaten nişanda da düğünde de kendi setimi kendim seçtim. nişanlımla gittim kimse de gelmedi. o konularda kimseyle mutatap (mutatap ne len muhatap)olmam zaten. mümkün değil kimse de müdahale edemez. bu arada ben setimi çoktan aldım ama size göstertmedimmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

öff uyku tutmadı.kızlar ben de bı alışverıs facıamı anlatimm barii.bana porselen demlık alıyolar ama ben de yanlarında oldugum halde eltım begenıyo.sonra yıne bana nevresım takımı alıcaklarmıs yıne ben deıl eltım begenıyo .ya düsunun ben kullancam ama onlar begenıyo.var mı böle bişe yaa.hadı ben yanlarında olmasam neyse ama ben ordayım yanı.nışanlıma dedım bu ılk ve sondu yanı.bı daha tobe dedım.(eltı kıskanıyo benı bıde):roflol:

ayyy demiştim size daha evvel benim de bi elti manyak laelaelaelaelae öbürü normal :lepi:

günaydın millet ben geldima.s. artık benimde bir evim vaaaarrrr olleyy olleyyy:sm_cool::sm_cool::nazar::nazar:

:teytey: :dance: :hooray: hihoyyyt hayırlı uğurlu olsun canımmmmmmmmmmm

lisan ı münasiple denir şekercim ne olacak, velevki siz aldınız kombiyi davlumbazı, 1 yıl sonra size çıkın dediğinde bir sonraki tutacağınız evde bunlar olursa napıcaksınız, yeni evinizin salonuna süs diye koyamayacağınıza göre davlumbazıkaydirigubbakcemile3, tabi ki ev sahibi yaptırmak durumunda, demirbaş çünkü bunlar. :1hug: hem boruları döşetmişse bi zahmet kombiyi yaptırıverir, kombisiz boru ne işe yarayacak :)

kız bülent ersoy mu kaçtı içine, bu nasıl konuşma :roflol: sırnaşık şey

ben geldimm herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar a.s. ama geçmişi okuyamadım cünkü epeydir yoktumm

nerdesin kız sen nişanlı hatın ben göremedim resimleri ve çatladım burda :dilcikar:

kızlarr herkese günaydınn çok yorgunummm elim yüzüm şişş yürücek halim yok

dün eşyalarımın çoğu geldi temizlik yaptık evde çok yoruldumm

yatak odası geldı tv ünitesi masa sandalye ve hatalar eksikler çizikler sinirim bozuldu yaa

çamaşır makinem fırınım buzdolabım geldi mutfak masası tabureleri banyo aynası ve takımı işte

bunlar halledildi bulaşık makinem arçelıkten aldım daha gelmedi ürün hiç bi yerde yok kapış kapış

gitmiş herhalde 6251 EI modeli koltuk takımlarım bu hafta sonuna kadar gelcek oturma odası koltukları

alıncak ay eksikler gerçekten bitmiyormuşş... gelinlik ayakkabımı bugün alcaz sanırım

hayırlı olsun hepsi. Allah güle güle oturmayı nasip etsin

GÜnaydın kızlar
ben dun gelınlıkÇıdeydımhazıran 9 da teslım edecek gelınlıımım:)
20 gunde hallolacak allahım ya:)
allah her ısteyene yasatsın ne gÜzel seyler bunlarrr

resim var mı resimmmmmmm

Hoş geldin! Kesilmiş bir kol gibi ,omuz başımızdaydı boşluğun... Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin! Biz ,bıraktığın gibiyiz. Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin gözümün nuru, göz bebeğim...
:nazar::asigim:

:asigim:

Son düzenleme:
kendimden alıntı yaptım delikafadulden
oktar sana yazmıştım ama görmedin herhaldefisfisfis

Görmedim canım kusura bakma. Beğendim o takımı çok güzel duruyordu puzzle takım. ben oturma odasına alsam hayatta sığdıramam oda küçük. salona alabilirdim ama salonda koltuk takımı hoşuma gidiyor. Daha büyük bir evim olsaydı dublex mesela o takımı alıp birde lcd tv ve sine sistemi koyup film izleme odası yapardım.

ben zaten nişanda da düğünde de kendi setimi kendim seçtim. nişanlımla gittim kimse de gelmedi. o konularda kimseyle mutatap olmam zaten. mümkün değil kimse de müdahale edemez. bu arada ben setimi çoktan aldım ama size göstertmedimmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile

aynen bende yerimseniben
onlar parayı yolluyorlar bizde nişanlımla alıyoruz.
hiiiç bişeye karıştırmaadım uzaktan bakıyo ancak kaydirigubbakcemile3
Hayatım, eklesene takı setini hadiii çatlatma

yok mandilin onlar ödemiyo biz de. nişanlım ödüyo. ama takı seti bende değil maalesef ablamların kasasında düğüne kadar da hayatta çekemem resmini bekleyin az kaldı 25 :)

günaydın kızlar

gel kız bizim evde dördümüz yaşar gideriz. ev büyük biliyosun. mutfakta da sol taraf senin olur sağ taraf benim kaydirigubbakcemile3

:roflol:
olur bi eve iki gelin iki damat :)

ayy canımm, sağol ya muck :1hug:

Şeniz

size bi kaç çakma nick
pktbb
uğur pöcüğü
Hayatimi
Dimpless
Arsina
Purcu Özge
Fmö (fmknın çakması kaydirigubbakcemile3)
Tubiliş
minnnik
el-isa
Bılek kuin

:roflol::roflol::roflol:

kızlar yeni ciciler aldım ama akşama çekicem foto yarın koyarım:))

iyi günlerde kullan

nişanlım geldi gitti kızlar çok güzeldi.
Gelinliğimi davetyemizi ve nikah şekerimizi aldık:)
resim koyabilsem koyarım kzıar

oh ne güzel
sevindim senin adına şeker

Ben geldim, sanırım ayaklarımı hissetmiyorum. Milletin 2-3 günde baktığı kadar mobilya bakarsam böyle olur -tatlicadiarzu-

oy kıyamam :teselli:

Deli yaaa davetiyeden utanılır mı kaydirigubbakcemile3
Bence 1 hafta kadar daha bekleseydin hani unutulabilir süre uzun olunca. Ama nişanlın sabırsızmış

ya dağıtmaya utandım işte ama ikinciden sonra alıştım
ay ne edem yedi bitirdi beni :)

Çokk geçmiş olsun canımcım ya ihmal etmeye gelmez gene tabi, allahtan ki tahlillerin temiz doktorlar gerekeni yapmış zaten :teselli:

Aynı aynı benimki koç burcu ya seninki ??? İstediğini yaptırana kadar canımı yiyo valla ne fırtınalar kopuo bilsen arsimacım...senağlama

sağol kuzum
yok benimki ikizler. bilmemmi anladığım kadarıyla benzerinden bende de var :roflol:
ama ben onu çok seviyorummmmm

ahanda bugun aldıklarım

iyi günlerde kullan
kürdanı listeme ekledim sağol :)
olmazsa olmaz

şimdi aldıklarımı yazarsan arsima sabah reklam yapmış derr :dilcikar:
Nişanlımda sen kendi beğendiğini al sen giyceksinn ben görücem sonuçtaa para möhim değil dedi Şeniz Kayınvalideyede kapak oldu buu kaydirigubbakcemile3

demem lülülülülülü
ohhhh iyi demiş hihoyyyt

kızlar hep hayal ettiğim bir davetiye vardı kafamda .

hayırlı olsun canım

gözün aydın
Allah güle güle oturmak nasip etsin

kızlar buarada davlumbazı ev sahibimi yaptırır

ev sahibinin iyi niyetine kalmış
bizim evdekini bi kiracı takayım dedi babamda olur dedi işte kira düştü
sonra başka kiracı girdi eve oda çıkarken alıp gitmiş :1shok:

herkese günaydın gidiorum ama gelicem kızlarr

hoşgeldin alkisalkisalkis
güle güle alkisalkisalkis

ben de dün alüminyum folya, strec film, yağlı kağıt, bulaşık süngeri, düz banyo süngeri, oust ora kokusu, bref tuvalet kokusu, scoth brite ay nası yaszılıyo bu ya cam bezi, hassas ciltler için bulaşık deterjanı, mr. muscle banyo+mutfak, peçete, buzdolabı poşeti büyük+küçük boy aklımda kalanlar bunnar kaydirigubbakcemile3

ama benim kaynanam benim için ne diyo biliyonuz mu? ben ....'e bişey söylemeye korkuyorum, hemen sinirleniyo :roflol:

ben daha böle şeleri almadım
ilk temizlik için alırım evim olurda temizliğe gidersem o zaman
diğer şeleri ev yerleşir müstakbelle alışverişe çıkar alırız hepsini birden
benimki benim içn ne diyi acep

ayy ben nası dağıtıcam ki bak şimdi telaş sardı beni .
gidip kolay gelsin düğünümüze beklerizde diyemem ki hepsine zati bazılarına formalite olarak vericem. amaaan bende öğle tatilinde masalarına bırakıp kaçarım yaws güzel fikir kaydirigubbakcemile2

aman arsimam iyiki sormuşsunuz doktora.
ciddi bişey değildir inşallh, ama kullanma artık canım napcan düğün günü olursan artık başka çereler ararsın. :1hug:

kız çok kolaymış
ilk 2 de zorlanıyorsun sonra alışıyorsun
ben bi kişinin masasına bıraktım o da yerinde yoktu ondan
patronda yoktu ama ona bırakmadım bizzat verme isterim
evet iyiki sormuşm yoksa direk içecektim
ya bi doğum kontrol hapı için gittim neler çıktı :1shok:
şimdi işte o enfeksiyon için gidicemde ablam domuz gribi var gitme diyo :)

hayatım ilk defa benden önce yazdın bugün
sebebide ben müstakbeli yolculuyordum
:çok üzgünüm:

oturma odasına koyduk yarım köşe ve 2li şeklinde karşısında da tv ünitesi aldık istikbalden 660 TL.
aslında tv ünitesini yaptıracaktık hatta modeli de eklemiştim ama yaptıracağımız kişi tanıdık olmasına rağmen 1800 dedi.biz oraya 600-700 TL lik bişey düşünüyorduk o yüzden istikbalden almaya karar verdik bi de 82 ekran LCD alıcaz oraya ilerde sinema sistemi de alırız:)
beğenmene sevindim canım.

canım nikah şekerlerin bende açmadı :çok üzgünüm: ama davetiyeni gördüm güzelmiş Allah tamamına erdirsin inşallah bitanem

hani krem bi gelinlik koymuştun sonra beyazını koydun kreme gelen yorumları beğenmemiştin. hatta burdan biri daha aynı gelinlikten almıştı. onu almadın mı? eee ne aldın peki koysana çatlarım

:roflol:

saol cnm.Evet o gösterdiğim krem dışında başka bir yerden başka bir gelinlik aldım.Çok hızlı gelişti herşey.:) Aysiradakiler çok gıcık ya teyzemlerle gittik kadın almıyacaksan denetmem falan dedi gıcık olduk çıktık ordan.

hayırlı olsun oveg. davetiye seçmekte çok zor, halletmişsin .

???

Evet cnm üstümden yük kalktı davetye halloldu gelinlik halloldu ev ve eşya yok:)

Back
X