hoşgedin özlem...
ay ne güzel senin evinide çok beğenmiştim inş kardeşininkinede bakmak nasip olur...
zevkli hatunların her halinden belli oluyor.
öptüm canım...
ahh canım yaaa nasıl yapsak kii... :çok üzgünüm:nazar mı değidi burcuuuuu kıyamam ya damatlığı açıkçası bende merakla bekliyorum bizde nişnlıma bakıcaz
burcu bi göstersene cnm pc yi
ahh canım yaaa nasıl yapsak kii... :çok üzgünüm:
yawruşum görünürde bir sorun yokk :çok üzgünüm: internet hızımdan mıdır nedr ay anlamadım neden yüklememe izin vermiyor. mesela mailden yollayacaktım bukete o yükliycekti buraya. hotmail hizmeti bu işlemi şu anda gerçekleştiremedi diyor. ama sayfalarda geziniyorum ağırda olsa. daha yeni format yedi geldi.
hayatımmm tatlım öle marka bişi deil yaw biz malzemenin güzelliğine baktık daha çok ama ben bi başlıkta tereddütlüyüm onuda yeni evimize taşınırken değiştiririm die düşünüorum
size evimden bahsedeyim
vitrifiyelerimiz değişcekti bugün tesisatcı eve girip akşama bitirecekti
dün adamı götürdük kalorifer peteklerinin yamuk olduğunu ilerde sıkıntı olacağını onları terazileyip borularının değişmesini söyledi ve bu işlemlerle birlikte tesisat işleri 3 gün sürecek
+ vitrifiyelerin fiyatları tavan yapmış
bazı yerlerde boya rutuşları gerekti nişanlım evi komple boyamayı tercih etti oda bu sabah başlayıp akşama bitecekti ama boyacının başka işi çıktı öğleden sonra gelecek ne zaman biter Allah kerim
dün akşam avizelerimizi aldık oda çıktı aradan
koltuklarımız bitmiş yarın gidip görücez ev müsait olursa cumartesi bile getirebilirlermiş ama muhtemelen pazartesiye kalacak
mobilyalar cumartesi yada pazar gelecekti sonra abinin yaptığı konuşma ile cumaya çekildi yani yarın ama ev hala pislik içinde ve bi sürü iş var daha sonra dün duyduuğmuz bi rivayete göre mobilyalar pazartesi salıya kaymış ama kimse bize bilgi vermedi
bu akşamda imam nikahımız kıyılcak
hayatım bıdaha bakım nan nasıl durmuş albmlerde var mıdır resmı
anlattım az önce :)
ay para gelsede yetiştiremeyiz kanımca ama geleceği varsa yine buyursun tabi :)
hayatım resim şuan yok inşlh gittiğimizde çeker eklerim
kızlar bişey sorucam
balayında denize yada havuza girmekte bi sakınca varmı???
ay kıslar şimdi gülbenden çilekli sakızı dinliyordumda aklıma geldi.
geçen partmanda buram buram bişiy kokuyor...böle nasıl sakız gibi.hani bakkalda elinizi sakız kavanozuna sokarsınız ya öle...ama nasıl güzel.
alt kattaki kadının köpekleri var.
temzilik yamış o sıkmış.
annem sormuş bu hani fıffıslı oda sğpreyleri var ya.b m diye bişiymiş.ünlü değil yani.sakız kokulu oda parfümü yazıyormuş üstünde.oğlum aldı demiş,nerden aldığını bilmiyorum.
dün akşam işten gittim kapının önüne geldim.tek odasının camı açık böle nasıl sokağa buram buram geliyor...
ay nasıl merak ediyorum ne olduğunu.
bizim oralarda bir milyoncular var kesin oralardan akşam bakayım da sizede yazarım bulursam markasını...
bu arada kzlar bizde daha ev bulamadık . kayınvalidemn üstünü istiodukk ama adam 650 dio :s off off ne yapcaz ya .
merhaba fıstıklar...sıkı takipteyim haberiniz ola:)))
maşallah hepinizin herşeyi süper :)))
kendim içinde bakıyorum ama asıl sebebim eylülde kızkardeşim evleniyor inşallah:))
ona fikirler veriyorum sayenizde...
o çalışıyor doğal olarak burada değil..
alıcaklarının çoğu bitti sayılır...inşallah evi yerleşince sizinle paylaşıcağım buradan..
hadi bakalım hepinizi çok öpüyorum şekerler
hayatım kk üyelik kartı oldum şekerim o sebepten:))))))))
esmycim hayır canım beklemede olduğum süre şekerim..
Yani evlendiğimden bu yanaki süree((
yok artık esma 6 yıldır mı hamile:))))
burcu ya sorma benımde iş pc cok fena delı oluyommmmm
yaaa
parpalım ben yapem bacumm çok seviyom takvim yapmayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?