Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilincim, o güzel mutfağın arkasından , tebriğini de kırmızı renkle yazmak şart oldu :))
Güle güle ağız tadıyla kullan inş. hepiciğini, çok tatlı olmuş mutfağın kaydirigubbakcemile5

hoşgedin özlem...
ay ne güzel senin evinide çok beğenmiştim inş kardeşininkinede bakmak nasip olur...
zevkli hatunların her halinden belli oluyor.
öptüm canım...

canım benim çok teşekkürler..opuyorumnanaktan
valla sizlerinde maşallahınız var içim açılıyor buraya uğrayınca...
mutlaka ekliyeceğim canım inşallah...

nazar mı değidi burcuuuuu kıyamam ya damatlığı açıkçası bende merakla bekliyorum bizde nişnlıma bakıcaz
ahh canım yaaa nasıl yapsak kii... :çok üzgünüm:
burcu bi göstersene cnm pc yi

yawruşum görünürde bir sorun yokk :çok üzgünüm: internet hızımdan mıdır nedr ay anlamadım neden yüklememe izin vermiyor. mesela mailden yollayacaktım bukete o yükliycekti buraya. hotmail hizmeti bu işlemi şu anda gerçekleştiremedi diyor. ama sayfalarda geziniyorum ağırda olsa. daha yeni format yedi geldi.

ozaman pc ye :mymeka: att cnm sinir şeyy

hayatımmm tatlım öle marka bişi deil yaw biz malzemenin güzelliğine baktık daha çok ama ben bi başlıkta tereddütlüyüm onuda yeni evimize taşınırken değiştiririm die düşünüorum

yok biz mi çok kazıklandık dedim de bi an klava:

hayatım bıdaha bakım nan nasıl durmuş albmlerde var mıdır resmı

canım inşallah hepsi düşlediğin sırada gerçekleşir olmazsa da üzülme. hiçbi eşya senden daha değerli değil. avizelerin de hayırlı olsun. bi de vitrifiye ne demek

anlattım az önce :)
ay para gelsede yetiştiremeyiz kanımca ama geleceği varsa yine buyursun tabi :)

olsun yetişmesin ama para gelsin en azından sinirleriniz yatışır -tatlicadiarzu-

hayatım resim şuan yok inşlh gittiğimizde çeker eklerim

peki o zaman koyunca görürüz kaydirigubbakcemile5

kızlar bişey sorucam
balayında denize yada havuza girmekte bi sakınca varmı???

ben havuz daha tehlikeli diye biliyorum. ama yine de ıslak kalmamaya ıslak bikiniyle oturmamaya dikkat etmek lazım. sonra balayı sistiti olmayın kaydirigubbakcemile3

ay öğrenince hemen haber ver ben çok severim koku

bu arada kzlar bizde daha ev bulamadık . kayınvalidemn üstünü istiodukk ama adam 650 dio :s off off ne yapcaz ya .

aman boşver olmamış napacan kayınvalidenin üstünü kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun kardeşin için opuyorumnanaktan özlem senin nickin niye kırmızı merak ettim

songa'nın tepsisi

hayatım kk üyelik kartı aldım şekerim o sebepten:))))))))

Son düzenleme:
esmycim hayır canım beklemede olduğum süre şekerim..
yani evlendiğimden bu yanaki süree((

ya hayrına biri bana takvim yapabilirmi please pc açmıyo :1no2:

böcükkk sana cvp yazmamışım canım pardon alıntı yapmışım gözümden kaçmış sonra

nevresimi göremezsin örtü var üstünde dicektim :))

özlem yani bizden ayrı durumdasın yani annadım :))

ayrı durumda derken şekerim....:))))))))))
valla renk haricinde farkım yok şekerler

yani işte ayrısın derken renk de olsa ayrı işte, mandilin kızzzz sende üye olsana baksana kırmızı senin rengin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…