Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anaların hakkı ödenmz diye boşuna dememişler. . . :çok üzgünüm:
çoık zor walla :çok üzgünüm::çok üzgünüm: uzun zamandr beklediğim anı hep buruk yaşıorm . gözlerim doluyo birden bire. evde artık bi misafir olduğumu düşününce çok kötü oluorum senağlama evmin eşyalarımın heyecanını bile yaşıyorum tam anlamıyla mafoldumben

Mmmmmmm cnm sıkıldı
bıanda aklımdan gecenlerı sayyım dedım kkdan dur bakıym bakmadan kaÇ kıŞı hatırlıycam
oveg oktar brnck86 bÖcÜk nıhal buket burcu esrak eccu tubıs tobı pınar
sulfat mandılın arsıma pashmına basıyazmlaı lahana sınay reyhan85 desem bunebu ycycy ptırcık parpalım dkb darkangel fmk gulay hamıde57 mervebu beta
baberko bluequen vazgecılmezım muab.sevdam bıde buketıısarkdası reyhan

ay valla kopya cekmeden yazdım bunları aasagı yukarı bakmadım bıanda bukadarkıŞıyı hatırladım hatırlayamadıklarm soryy
kalmısmı hatırlayamadıgım bakın bakalım?

Hıııııııııııı gamzeyı unutmusum sımdı baktım kımı unuttum dıye bıde fasolıne croıs amannnn tuhh:)

dimples yok dicem seni naniknanik ama ben varım cnm benim unutmamış beni kaydirigubbakcemile5 zeysb te yok

delikafadulden :asigim:

Hİİİİİİİİİİİİ gamzeyı unutmusum sımdı baktım kımı unuttum dİye bİde fasolİne croİs amannnn tuhh:)
fasoline :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: (hiç fazolin olarak düşünmemiştim bu da kulağa hoş geliyomuş :))) gazolin/fazolin )
muck Şeniz

oyy canım beni unutmamışopuyorumnanaktan Şenizzemuszemus

esma eğer beni unutsaydın atolyeden bi tornavida kapıp beyaz lakeli mobilyalarını boydan boya çizerdimmm kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…