evlilik izni 3 gündür sinay
Bana doğru koşarak geliyo diyosun yani :))) hadi bakalım hayırlısıyla geçsin şu 2 gün de, anlat bize nasıl keyifli geçtiğini :teytey:benım usak dün saat 8 gıbı otogara gıttı 9da cıktı bu sbh antalyadaydı suan yolda ıst a donuyoo
Ben geldiiiimm 2 DAYSSSSS delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aman Allahım ne zaman geçti zaman inanamıyorum ve vazgeçmek istiyorum bir an önce nasıl olsa daha iki gün var ben evlenmicem desem -tatlicadiarzu- bugün öğleden sonra yokum izne ayrılıyorum artık bir zahmet kafamçokkarıştı evimin fotolarını çekebilirsem cumarts gecesi evden eklerim eğer fırsatım olmazsa 6 temmuzda eklicem artık tabi nasipse :sm_confused:
Cnm ozel yada devlet farketmıyor evlılık ıznı 3 gun kanuna gÖree
ee insan o 3 günde ne yapabilir ki 1. gün kına 2. gün düğün 3. gün evinde otur sonra işe başla eee ne anladık bu işten kamu personelleri evleniyor çatır çatır 1 ay tatil yapıyorlar valla kötükedihüso
kızlar size bir şey danışıcam şimdi benim salonumun orta sehpası deri hatta krokil derimi ne deniyo düz değil yani ve dikdörtgen yılan derisi gibi kısa kenarları 4 parmak kalınlığında tahta geçiyor derinin bittiği ve tahtanın başladığı yerde sıra küçük taşlar işli aynı taşlardan koltuk ayaklarımda var onun üstüne ne koymalıyım normalde annemin ısrarları üzerine vitrinime mecburen dantel koyucam ilk serme merasimi olduğu için ama onun üstüne dantel olmazzzzlmaz: ne yapıcam pekiCADIARZU
ee insan o 3 günde ne yapabilir ki 1. gün kına 2. gün düğün 3. gün evinde otur sonra işe başla eee ne anladık bu işten kamu personelleri evleniyor çatır çatır 1 ay tatil yapıyorlar valla kötükedihüso
komşu çok saol. bide seninki düğünden daha stresli bence ilk tanıştırma falan zor ama keyfini çıkart
Bana doğru koşarak geliyo diyosun yani :))) hadi bakalım hayırlısıyla geçsin şu 2 gün de, anlat bize nasıl keyifli geçtiğini :teytey:
evet mesela ben 3 hafta izinliyim 1 hafta düğünden önce 2 hafta düğünden sonraSinaycim onlar senelik izinleriyle birlestiriyorlardir kesin
kızlar size bir şey danışıcam şimdi benim salonumun orta sehpası deri hatta krokil derimi ne deniyo düz değil yani ve dikdörtgen yılan derisi gibi kısa kenarları 4 parmak kalınlığında tahta geçiyor derinin bittiği ve tahtanın başladığı yerde sıra küçük taşlar işli aynı taşlardan koltuk ayaklarımda var onun üstüne ne koymalıyım normalde annemin ısrarları üzerine vitrinime mecburen dantel koyucam ilk serme merasimi olduğu için ama onun üstüne dantel olmazzzzlmaz: ne yapıcam pekiCADIARZU
ŞU TARZ ŞEYLER DÜŞÜNÜRMÜSÜN???
canım pul yada taş işlemeli sehpa örtüleri var küçük bi kare serebilirsin fazla kapatmıycak şekilde a.skızlar size bir şey danışıcam şimdi benim salonumun orta sehpası deri hatta krokil derimi ne deniyo düz değil yani ve dikdörtgen yılan derisi gibi kısa kenarları 4 parmak kalınlığında tahta geçiyor derinin bittiği ve tahtanın başladığı yerde sıra küçük taşlar işli aynı taşlardan koltuk ayaklarımda var onun üstüne ne koymalıyım normalde annemin ısrarları üzerine vitrinime mecburen dantel koyucam ilk serme merasimi olduğu için ama onun üstüne dantel olmazzzzlmaz: ne yapıcam pekiCADIARZU
hayırlara gelsin umarım güzel geçer herşey artık daha fazla üzülmek istemiyorum mafoldumben Allahım yardımcım olsun bende hiç mi hiç heyecan yok -tatlicadiarzu-Sinay ben bu gece seninle uğraştım hep biliyormusun tam olarak hatırlamıyorum ama ismin geçiyordu sürekli ben sana iyi temennilerde bulunuyordum onu hatırlıyorum şoyle diyordum; Sinay merak etme bundan sonra herşey çok daha güzel olacak sakın üzülme felan filan :1no2:
Ben senden çok etkilenmiştim sanırım bu heyecanların bana malum oldu :uhm:
Allahım mutlu mesut etsin Allahım ayırmasın inşallah.Hep huzurlu, hep sağlıklı, hep hep hep mutlu olun:Saruboceq:
ınanmıyorum ya sadece 2 gün kafamçokkarıştı
Oooo benim daha çok var mafoldumben
sinaycmm az kalmıs cnmmm ıns hersey guzel geçerrr mutluluklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?