Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinay ben bu gece seninle uğraştım hep biliyormusun tam olarak hatırlamıyorum ama ismin geçiyordu sürekli ben sana iyi temennilerde bulunuyordum onu hatırlıyorum şoyle diyordum; Sinay merak etme bundan sonra herşey çok daha güzel olacak sakın üzülme felan filan :1no2:
Ben senden çok etkilenmiştim sanırım bu heyecanların bana malum oldu :uhm:

Allahım mutlu mesut etsin Allahım ayırmasın inşallah.Hep huzurlu, hep sağlıklı, hep hep hep mutlu olun:Saruboceq:

İnanmıyorum ya sadece 2 gün kafamçokkarıştı
Oooo benim daha çok var mafoldumben

kızlar size bir şey danışıcam şimdi benim salonumun orta sehpası deri hatta krokil derimi ne deniyo düz değil yani ve dikdörtgen yılan derisi gibi kısa kenarları 4 parmak kalınlığında tahta geçiyor derinin bittiği ve tahtanın başladığı yerde sıra küçük taşlar işli aynı taşlardan koltuk ayaklarımda var onun üstüne ne koymalıyım normalde annemin ısrarları üzerine vitrinime mecburen dantel koyucam ilk serme merasimi olduğu için ama onun üstüne dantel olmazzzzlmaz: ne yapıcam pekiCADIARZU

Cnm ozel yada devlet farketmıyor evlılık ıznı 3 gun kanuna gÖree

ee insan o 3 günde ne yapabilir ki 1. gün kına 2. gün düğün 3. gün evinde otur sonra işe başla eee ne anladık bu işten kamu personelleri evleniyor çatır çatır 1 ay tatil yapıyorlar valla kötükedihüso

Gerçi dün Gülay a söylemiştim ama bugün de tekrar edeyim ikiniz için de,

bu hafta sonu Sinaycım senin ve Gülay ın nikahları var (bildiğim kadarıyla sadece ikiniz) , Rabbim ikinizi de mutlu mesut etsin inş.:Saruboceq: Eşlerinizle, sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler hayatlar diliyorum, bu mübarek günde, kabul olsun innşş.. :Saruboceq: Şeniz

Sinaycim onlar senelik izinleriyle birlestiriyorlardir kesin

ŞU TARZ ŞEYLER DÜŞÜNÜRMÜSÜN???

cnm onlarn normal ıznıyle birlestırırler
bende 10 gun yaptım 3 gunu sugun 1 hafta normal ıznımmı mesela sımdı 16 gun daha ıznmım varrr

Sinaycım, en az 15 günlük yıllık iznin vardır zaten, 3 gün de evlilik etti sana 18 gün, e 2 günü de düğün hediyesi yapsalar sana zaten 3 hafta iznin oluyo kuşum, benim arkadaş o şekilde kullanacak yani 3 hafta.

komşu çok saol. bide seninki düğünden daha stresli bence ilk tanıştırma falan zor ama keyfini çıkart

evt hanı düğün olsa oldu bıttı olcak ama benımkı yenı baslıyo bı atlatsak gerısı gelcek ve o bazı kısıler suscak bı olsa şu iş ohh dıycem
Bana doğru koşarak geliyo diyosun yani :))) hadi bakalım hayırlısıyla geçsin şu 2 gün de, anlat bize nasıl keyifli geçtiğini :teytey:

kac gıbı gordun cnm valla merak ettım
bugun ıst gelıyo aksam 8 gbı kısmetse
arkadasına gtcekmış bana gelmıo kızmadımda cunku o arkdası bızı tanıstrdı ve cok sevıyolar bırbırlerını ama ben ısterdım benı görsun belkde gelır bılmıyom dun yanımdaydı ama suan ona cok ıhtıyacım var:gitme:

parpalm danteller yerine çok güzel tül üzerine boncuklu örtüler var onlardan al benim annemde dantel hastasıdır ördürdü kaç takım çeyiz sermede gönlü olsun diye sericektim ama kendiside sonradan aldığımız boncuklu örtüleri sermemi istedi :) öyle bir takımın yoksa al cnm

zemuszemus
ŞU TARZ ŞEYLER DÜŞÜNÜRMÜSÜN???

buketçim bunlara benzer 1 takımım var ama ilk seferinde dantel serilecek ben orayı nasıl kulanıcam salonuma uygun bir örtü büzüp kondurayımmı şal gibi oluyo offf kafam karıştı şimdi

canım pul yada taş işlemeli sehpa örtüleri var küçük bi kare serebilirsin fazla kapatmıycak şekilde a.s
hayırlara gelsin umarım güzel geçer herşey artık daha fazla üzülmek istemiyorum mafoldumben Allahım yardımcım olsun bende hiç mi hiç heyecan yok -tatlicadiarzu-
canım zaman öyle bir geçiyor ki akşam yatıp sabah uyanmamız gibi bi bakmışın çocuğun olmuş bi bakmışın sünnet annesisin sonra kep töreni asker uğurlama bi bakmışın kayınvalide oluvermişin herşeyin hayırlısını isteyelim umarım hepimiz çok mutlu oluruz :Saruboceq:

sinaycmm az kalmıs cnmmm ıns hersey guzel geçerrr mutluluklarrr

evet Nihalcim geçti gitti zaman geriye alabilme şansım olsaydı mayıs ayına alırdım geçmişi kayınpederimle yapardım düğünümü ama KEŞKE demekten başka birşey diyemiyoruz giden gidiyor geride kalanlara sabır versin Allah

benım öle ıznım yok kendım yaratcam evlılık ıznımı bellı süre calısmıycam cunku

ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar
Buket mobilyaların kazasız belasız kusursuz bi şekilde yerleşir inşallh canım
vallahi ben senden daha çok heyecanlanaıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…