Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

inşallah böcük çok teşekkür ederim canım.sandalyelerimiz döşemeciden gelmediği için yoklar henüz evimizde canım.oturma odasının kırlentlerini hazır aldım. kalpli olanı ördüm sadece. masa ve tv ünitesini inşallah düğünden sonra daha detaylı çeker yollarım. güzelleri sizlerin olsun canım. çok teşekkür ederim.

he kızlar bu tür banyo takımları mudoda çok indirimliydi haberiniz olsun 16 mı 19 küsürmü neydi..çok şık modeller wardı hemde..

valla canım çok sevinirim link verirsen
senin ailen nerde
bzizmkiler bide düğüne 15 gün kala gelicekler napcam bilmiyorum tek başıma
gerçi ben hep tekdim alıştım biraz ama olsun insan istiyo yanında yardımcı birileri olsun
allahtan buraya katıldım siz bana yardımcı olursunuz umarım :kedi::1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...olmasi-gerekenleri-onerilerimizi-yazalim.html

aılem niğdede gecen hafta bugun sözlendım bende:asigim:
ozmn babam geldı annem gelemedı
yardımcı olmak ne demek yapabılcemız herseyı yaaparız sen merak etme kaydirigubbakcemile5

ŞenizŞenizŞeniz

merve cok şık ve sade uygunda benım beğendım 300 tl falan :delphin
:

ŞenizŞenizŞeniz

merve cok şık ve sade uygunda benım beğendım 300 tl falan :delphin
:

hesabıma göre benm begendim modelde 300 civarı tutuyordu ama ev belli diil banyo belli deil sade almak daha mantıklı geldi indirim görüncede aldım kaydirigubbakcemile3 banyo ya bi çöp kovasıyla tualet fırçsı uydurmam lazım bunlara uygun :1ninca:

benımkı cok renklı her banyoda cıcekler acar
bende mandalının aldığı kırmızı deterjanlık kasıklık sungerlığe bayıldım bı gıdemedım mıgrosa alım

iyi günlerde kullan çok hoş :lepi:

Amin canım teşekkürler..

hızlı resimden yükleee mervebu

sağol canım sonunda yükliebildim :1hug:

benımkı cok renklı her banyoda cıcekler acar
bende mandalının aldığı kırmızı deterjanlık kasıklık sungerlığe bayıldım bı gıdemedım mıgrosa alım
o da doğru rengarek olsa da her banyoya gider hihoyyyt
tefalde çok cici baharatlıklar vardı fiyatı da uygundu..bilginiz olsun kıslar..

mervecim çok beğendim çok şık ve her şeye uyumlu güle güle kullan canım

teşekkür ederim canım..inşallah kullanmak nasip olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…