Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bulamadıgım dıger takımı buldm
ıyı kazıklanmısım ıkı katına aldm

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar burda baya muhabbetler olmuş esmacım eklediğin resmi gördüm ama çok ufak benim bu bozuk gözlerle onu seçmem mümkün değil ama kırmızı güselmiş:jeyyar:
bunları görünce ben bi acayip oldum ya bende aldım bikaç tane böyle ama bunların yanında çok masum:umursamaz:

klava: bi çakarsam görer o...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben kaçırdım nası bişeydiki
esma be bi mesaj atsan he
hadi be haci be

Arsı dun koydum ya zıncırlı
bak sende buna bak yenı ekledım kırmzıılı eldıvenlı

ya kanunen yasak ya resmiden önce imam
onu diyorum
canımıniçiiii, onu da dedim ya, öyle birşey yok, düğünden öncesi sonrası yok, kanunen her şekilde yasak zaten yani önce de sonra da yaptırmak istesen esas itibariyle zaten kanunen yasak ama o yasak tabiki uygulanmıyor, o yüzden düğünden sonra yaptırmak gibi bir zorunluluk yok yani. Bizimkiler hep düğün sabahı veya 1 gün önce falan yapıyorlar. Siz de yaparsınız düğünden ya 1 hafta önce ya da 1-2 gün önce olur biter muck

Son düzenleme:
Sulfatcımm sonradan gördüm halllolmuş mobilya meselesi dualarım seninle canım inşallah gönlünce olur

Teşekkür ederim canım Şeniz, kısmen halloldu diyelim. Yani en azından hepsi olmasa da salon pazar günü gelcek.

Hayatım nerde yaaa, herkes geldi yazmış ama göremedim

Kızlar evimden bağlanıyorum size kaydirigubbakcemile3 Oturma odasında tv ünitesinin montajı yapılıyor bense yan odada yine sizleyim kaydirigubbakcemile3 Nişanlım kırcak bigün kafamı :bbo:

bana dıo kk dakıler ne edıyy arkdasların :roflol: valla dedım kımısı evlenıyo kımısı bosanıyo
aman sakın derdım vara gtme bakma emı kızım dıo
ben zaten slmm et dedığınde sızdende soyluyorum

annem tum kk ya dedığı sımdık ben topıc acmak zorunda kalmam demı yaa:roflol:

Kızlar evimden bağlanıyorum size kaydirigubbakcemile3 Oturma odasında tv ünitesinin montajı yapılıyor bense yan odada yine sizleyim kaydirigubbakcemile3 Nişanlım kırcak bigün kafamı :bbo:

ay ay ay yesinler senin tv üniteni yan odanı Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…