klava: bi çakarsam görer o...
esmaaaaaaaaa, çok acil tarafından bu şeyi nerden bulduğunu de bakeeemm :jeyyar: :jeyyar: sadece senin gecelerin mi renkli olcak? sen sadece kendine mi müslümansın hı??? bizim günahımız ne? alak biz de koyak çeyize :))) elbet lazım olur bi günkaydirigubbakcemile3
Kız ufakmı angel
canımıniçiiii, onu da dedim ya, öyle birşey yok, düğünden öncesi sonrası yok, kanunen her şekilde yasak zaten yani önce de sonra da yaptırmak istesen esas itibariyle zaten kanunen yasak ama o yasak tabiki uygulanmıyor, o yüzden düğünden sonra yaptırmak gibi bir zorunluluk yok yani. Bizimkiler hep düğün sabahı veya 1 gün önce falan yapıyorlar. Siz de yaparsınız düğünden ya 1 hafta önce ya da 1-2 gün önce olur biter muckya kanunen yasak ya resmiden önce imam
onu diyorum
esma peki nerden almıştın kuzum?
annemın selamı var sızlere zemuszemus
Sulfatcımm sonradan gördüm halllolmuş mobilya meselesi dualarım seninle canım inşallah gönlünce olur
Kızlar evimden bağlanıyorum size kaydirigubbakcemile3 Oturma odasında tv ünitesinin montajı yapılıyor bense yan odada yine sizleyim kaydirigubbakcemile3 Nişanlım kırcak bigün kafamı :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?