Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hepinize teşekkür ederim kızlar yorumlar için
akşam kestirmek için gidicem zaten dün yetiştiremedik
dicem koyutabilirsen koyut edemezsen direk kendi sacıma yada çiko kahveye boya son halini yarın atarım inşallah ve içime siner inşalah
tabi kocişinde içine siner inş. :)
makyajla kullanamay gelince 1) erken kalkıyorum hergün edemem 2) hadi ofiste yapsam desem ben makyaj yapmayı bilmem allık mallık süremem
ablamda öyle çok yapma bi kalem sür dedi
sabah kalem sürdüm parlatıcı bişi sürdüm daha ii oldu ama yinede bu renk bana çok acık :roflol:

15802lw.jpg

kıslar ben arkadaşlarımın arasında birisinin ev albümünde bu aynadan gördüm .kapının karşı duvarına takmıştı.kenarlarınada sticker yapıştırmıştı.akşam herkesin evine baktım ama bulamadım.çatlayacağım kimdi.
bu aynanaın sahibi çık ortaya...

Böcük resim çok güzel çok romatik:)Kızlar bende de o ütüden var almanyadan dayımın eşi getirmişti daha büyük philips markası kazanı da büyük epeyi..2 senedir kullanıyoruz hiç bi şeycik olmadı.Normalde ütü yapmayı giç sevmem başka ütü olsa yapamazdım sankim. Bi geçmişi okuyayım tam okuyamdım.

15802lw.jpg

kıslar ben arkadaşlarımın arasında birisinin ev albümünde bu aynadan gördüm .kapının karşı duvarına takmıştı.kenarlarınada sticker yapıştırmıştı.akşam herkesin evine baktım ama bulamadım.çatlayacağım kimdi.

:lepi:

dünde yorum yazmıştım benim aynamdan diye ama

15802lw.jpg

Arsii tabiki:1ninca:

GÜNAYDIIIIIN

inşallh kocaelinde burcişin düğün saatlerinde güneşli fıstık gibi bi hava olur. :Saruboceq: canım beniiim herşey gönlünce olsun.

arsii ben görmedim fotoyu bikez daha eklermisin? :kedi:

GÜNAYDın kızlar böcük resmininiz süper puficim güle güle kullan arsicim bende pek beyenemedim cünkü bikac renk tonu var ondan yukarlar koyu altlar acık olsaymış daha iyi olurmuş

kızlar hepinize günaydın

böcük fotonuz çok güzel çıkmış maşallah :asigim:

arsimam ya ben saçını görmedim ama bi ara msnden görücem tabiki :jeyyar:

dimples harika şeyler döktürmüşsün yine ellerine sağlık cokacimcoook

burucuşumun düğünü inş bugün çok cici geçer yağmur falan yağmaz inş :Saruboceq:

bu arada ütü tost makinası falan koyan bi ark vardı güle güle kullansın aldıklarını :nazar:

dugunle ryaklaşıyo yine topikde zemuszemus

atladığım bişi varmı bilmiyorum kızlar ara ara uğrıycam yine

iş yerinde olanlara kolay gelsin,,hazırlık yapanlara allah yardım etsin,,evde olanlara keyifli bir gün diliyorum vereliniortak

selam kızlar ben geldim :)) şu an kayınvalidemin evindeyim. sizlere yazmak için nete geldim. düğünümde kınamda çok güzel geçti. içimde kalan tek bir uhde bile yok. anacığım evden çıkarken ve salonda vedalaşırken bayıldı. beni çok üzdü ama inşallah zamanla herşey yoluna girecek. eee sizler naptınız kızlar ? beta dan haber var mı ?

hoşgeldin taze gelin. Çoook güzel herşey tadında geçmiş. Foto isterizx ama en kısa zamanda. Canım anneciğini okuyunca hemen kendi annem geldi aklıma. Arada uzaklık olduğu için dahada üzülmüştür tabi. Ben evlendiğim günden beri hergün kesintisiz konuşuyoruz, hatta çoğunda ağlaşıyoruz :sinifsinif: ama hepimiz alışacağız zamanla. Anneni bu ilk zamanlar ihmal etme emi.

kızlar benim için dua edermisiniz ?
1 dk nızı bile almaz :((
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun die dualarınızı esirgemeyin..
çok tşk ediyorum hepinizede

Allah hakkınızda hayırlısını versin. Gönlünden geçen duaarın kabul olsun. :1hug:

geçen kim yazmışta yaaa kuruşunuzu bile isteyin die???
annem geldiğinde batik mağazasına gittik. ben bi tişört aldım kız bana 10 kuruşumuz yok dedi.sorun olurmu dedi bende olur dedim:olmaz: kız bi bozuldu. annemde bana kızıo ne yapıosun die dedim böle böle para yapıolar :olmaz: aradılar taradılar 10 kuruşuda bana buldularkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5
demek alışkanlık haline getiriyorlar Akmasada damlar hesabı CADIARZU

kızlar size en son aldığım eşyalarımın resimlerini ekliyorum

güle güle kullan . kaydirigubbakcemile2

heyoo elbise aldım nihayet :)

sade bir elbise ama güzel. gülerek giy canım

Kızlar günaydın...:1no2:
Size birkaç resim ekleyim, dün akşam hediye geldi çeyizime,
Bu ütüyü beğendiğimi söylemiştim sevgilim almış :sinifsinif:
Tost makinesi ve çay setimi

güle güle kullan pufi.

dün nihayetinde almış olduğum kapı önü paspasım :sm_cool:
[/I]

güle güle kullan kuşum şirinmiş zemuszemus

Böcük resim çok güzel çok romatik:).

GÜNAYDın kızlar böcük resmininiz süper

kızlar hepinize günaydın

böcük fotonuz çok güzel çıkmış maşallah :asigim:

:kedi: tskler kızlarr cok mercı
ışılcım sanada cok mercı
ve ayakkabına benı yaz ama nolurr tukenmez kalemle yazma bazıları gııbım:dilcikar: adım sılınmedıkce delırcem hee sankı sılınınce hemen düğün olcak gıbı gelıykaydirigubbakcemile3

arsii, bende sarı sarı dedikçe sapsarı bi tubilik beklemiştim yafs.kaydirigubbakcemile3 Bu renk o kadar açık değil canım beyaz tenli olduğun için yaklışmış bence. Ama allık kullanarak güzelleştirisin arsim başka bişeye gerek yok allıkla yanaklarını belirginleştirdin mi tamamdır. Makyajsız biraz soluk görünmüş 2. fotoda. Ama belki fotodan öyle görünüyordur. Ben beğendim özellikle ilk ve son fotodaki renk harika görünüyor. zemuszemus Wallahi yakışmış kız, kalk git aynaya bakta gel şimdi hak verceksin bana :):)

Back
X