bı bılsemm
nışan olmayabılır ben sözlu deıl nışanlıyım artık dıom
dun ev aradık bacım -tatlicadiarzu-[/B]
benıde öpsene nan:mymeka:
Neremi Neremi zemuszemusay sizi de öperiiimm, ama onların arasında mini mini minicik bir yanlış anlaşılma oldu ya, o bakımdan, hadi öpüşün barışın geyiğine girmemek için, ben öptüm onları :))) ama cümleten topiğimizin tüm hatunlarını zaten en güzel yerlerinden öperim :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
arkadadişim çok hakluu alkisalkisalkis :roflol: :roflol: :roflol:öpecek kişi bir telefon kadar yakın böcüğüm :jeyyar:
ay sizi de öperiiimm, ama onların arasında mini mini minicik bir yanlış anlaşılma oldu ya, o bakımdan, hadi öpüşün barışın geyiğine girmemek için, ben öptüm onları :))) ama cümleten topiğimizin tüm hatunlarını zaten en güzel yerlerinden öperim :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
benneyaptımkiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ya ben burada öpen seyi koymak istedim, ne kadar salakcaklava:
öpecek kişi bir telefon kadar yakın böcüğüm :jeyyar:
gazwoman apla benım en gzel yerım nere bılın mı sen
dötüm:roflol:
hahahahahh
mervecım hevının nıkahı bıle var düğünü olmadı onuda bzım yamacımıza alır mısn ben almıstım ama sn gerı koymussun bacımm
aynen bızm dusunduklerımız gecmıste okudysan aynısını yazdımhayırlısı olsun canım..bende önceden nişanda olsun diyodum ama sözümüz nişan gibi oldu birde çok masrafa gerek yok..hani en az 3-4 milyar harcanıyor artı bohça mohça masraf iice artıyo..onun yerine eksik tamamlarız diye düşünüoruz..
nasıl gönlünüze göre biyer bulabildiniz mi ya da şekillenmeye başladı mı bişiler..anadolu yakasına gidicez falan diodun??oralarda mı baktınız
banu alkan aklıma geldıkaydirigubbakcemile3
Neremi Neremi zemuszemus
arkadadişim çok hakluu alkisalkisalkis :roflol: :roflol: :roflol:
nannn en güsel yerimden kocişim öpii :kedi: ama sende nanakımdan öp bende seni öpiciim ama ŞenizŞenizŞeniz
gazwoman apla benım en gzel yerım nere bılın mı sen
dötüm:roflol:
hahahahahh
Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
pıtırcık85, aybuer, croiselle+, densem+, eccu, Gasoline+, jtosik+, mandilin+, mervebu, parpalm+, psoriasis, Pufilota, p_nr, sewengirl, türkiyem, KK Pro Üyeuğur böcüğü+
sen koptundapislüükk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:koptum len burdaaa
way böcük :lepi:
bu ne sevgi ahhhhhhh :jeyyar:
:inönü stadına öpücüğe bulanan böcük smileyi:
hey allam deli böcük yaaa
bılıyom haklıda elden gelen bısı yok:gitme:
kocası olan havasını atıyy valla ohh:umursamaz:
aynen bızm dusunduklerımız gecmıste okudysan aynısını yazdım
ama benım aılem gelcek sonbahrda kasım gıbı olursa evde sadece alyans alıp takcaz
kardeslerımde takı yerıne eksıklerımden alcaklar:lepi:
banu alkan aklıma geldıkaydirigubbakcemile3
bılıyom haklıda elden gelen bısı yok:gitme:
kocası olan havasını atıyy valla ohh:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?