bende izmite gelin gidicem kısmetse :))
kızlar moralim bozukyaa
üfff bilmiyorum yaa şuan nişanlım bodrumda bikaçgünlüğüne arkadaşıyla beraber tatile gittiler aklım hep onda evliliğe hazırlanan bi insanın ne işi var oralarda oturup birikim yapıp evlilik arefesinde daha hasas davranması gerekirken gidip keyfi hareket edebiliyo ben çok sıkıntılıyım yaa herşeyide ayarladık evimis falan tadilatta zaten onun masrafı yetiyo bide böyle iş stresindendi bilmemnedendi deyip tatile çıkması üzüyo beni.. beni rahatlatcak bişiler deyin kafayı yicem yoksa azönce konuştuk daha keyifsiz konuştum ne biliyim bi tuhaf oldum yaa üfff
aimecim, onlar kına gecesinde takılıyor. Düğünlerde hiç görmedim. fisfisfis
eminönünde dolu canım :) ama anlamını bilmiyorum :umursamaz:
canım benim ki böyleydi. evden çıkarken ay yıldızlı örttüler. eşime de kına da yeşil üzeri osmanlı tuğrası olanı örttük :)
Benim Kinamdada nisanlimin omuzlarini türk bayragi koyduk. Hatta Fesi bile vardi opuyorumnanaktan Coook tatli olmustu askim.
Benim bildigim, sadece uyum icin o örtü. Hani Kina yakilirken gelin kirmizi giyiyor ya. Ben örtüyü Istanbulda aldim. Orada adem kina gecesi icin mi sordu.a
jüli akşam aimede damadın sırtıan koydukları örtünün anlamını soruyoduu, bi anlamı falan varmı canım???
Böyle anlami oldugunu sanmiyorum. Ama kina yakilirken gelin kirmizi giyiyor genelde. Damat'tada kirmizi birsey olursa daha olumlu oluyor.
Ama yesil örtü ve kirmizi örtünü arasinda ki farki bence kültürel birsey sadece.
hekese gunaydın kızlar nasılsınız?
benim moralim cok bozuk senağlama
parpalm seninde 1 agıstos dimi dugun benimde oyle canım ve benim gelinliğim yeni dikilmeye baslanacak senağlama senağlama
hıc bısey yetismedi bır suru eksik var ve balayı ile ilgili de problem cıktı senağlama
oyy unutmmamışda
kuzucum evet o evi tuttu nişanlım
eşyalarımızda ayarlandı ama şimdik içine giremiyoruz
1 ağustosta boşaltcaklarmış
yani nişanlım burdayken ev boşalmış olcak
benimde canımı sıkan bu
gittiğimde ev hazır olmayacak
ama olsun dedim gittiğimizde bir günde hallederiz
gerekirse ilk akşam yerde yatarız nolcak dedim
hem boya banada işi olmayacağı için sadece tezmizlik yapıp eşyaları yerleştircez
1 günde hallederim ben
meğer orda boya badanayı çıkan kiracı çıkarken yaptırmak zorundaymış ondan yaneee
Avizeler için yapılan tüm yorumlara çok teşekkür ederim. Allah daha güzellerininasip etsin sizlere. Şimdi salonu da ekliyorum
Siparişini verdiğim gelinlik ayakkabılarım da dün bitti ve teslim aldım
Bu da deniz yıldızı nikah şekerlerimiz
Damacanayla mastürbasyon
Su dağıtıcısı, sitenin asansöründe boş damacanayla mastürbasyon yaparken güvenlik kamerasına yakalandı..
22 Temmuz 2009 / 10:37
damacanayla-masturbasyon-
Bursa'da, bir siteye su götüren 27 yaşındaki su dağıtıcısı Naci K.'nin asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığı tespit edildi
Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde "Bu kadarına da pes artık" dedirten bir olay yaşandı. İlçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarında ve bilgisayar sisteminde arıza olunca durumu sistemi kuran firmaya bildirdi. Firma yöneticileri, arızayı gidermek için bilgisayarlı sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
İKİ KERE SU GETİRDİ İKİSİNDE DE MASTÜRBASYON YAPTI
Arızayı belirlemeye çalışan firma, kısa süren çalışma sonunda duyanları şaşkına çeviren bambaşka bir olayı gün yüzüne çıkardı. Bilgisayar firması yetkilileri, sitenin 10'ar katlı bloklarından birinin asansöründe, binaya su getiren firmada çalışan 27 yaşındaki su dağıtıcısı Naci K.'nin yaklaşık 1 dakika boyunca boş damacanayla mastürbasyon yaptığını gördü. Bilgisayar teknikerleri, kayıtları daha da dikkatle incelediklerinde aynı
kişinin aynı gün içinde iki kez su getirdiğini; ikisinde de asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığını tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi.
"ÇEŞMEDEN İÇİYORUM"
Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalışsa da site sakinlerinden inşaat teknikeri T.K. güvenlik kamerası görüntüleriyle karakola başvur¬du. Yaşanan olayı seyrettiğinden beri şehir şebekesinden su içtiği ni söyleyen T.K. Naci K.'den şikâyetçi oldu. İşten çıkarılan Naci K., çıkarıldığı savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Olayın ardından sitenin içindeki duvarlara ise, su dağıtıcısının çalıştığı firmadan "Bazı nedenlerle" su alınmaması gerektiği uyarıları asıldı.
bundan sora su içerken dikkat edin:)
selamlar kızlar
Kızlar benimde evde son 2 günüm cumartesi gidiyorum memlekete düğün için.Çok kötü bir duygu ya bu evde son 3 günüm dün ağladım biraz kardeşlerimden düzenimden ayrılmk çok zor olacak galiba düğünde çok ağlıyıcam
Bugun kına elbisem için ayakkabı alıcam
Dün gelinlik altına giyeceğim jartiyer çorap ve çamaşırını aldım .Üst çamaşırım gelinliğe uygun bir sütyen çok hoş bi görünümü yok ama alt süpper oldu gerçekten taşlı bişey:)
Hiç bi gelişme yok mafoldumben
Yarın da doğumgünü..........
:1shok: kızlar şimdi bişe öğrendim
akşam haberlerde feci bi kaza göstermişler izleyen warmı bilmem
bizim siteden bi kızın nişanlısıymış ölmüş çocuk :1shok: :1no2:
kızlar ekliycem dedim ekliyorum bunlar bana erkek tarfının aldığı iç çamaşırları..üşenmedim kutularından çıkarıp resimlerini çektim...
ben gıdıyommm
boynum ağrıo az uycam hem
hayirdir canimkızlar moralim bozukyaa
erva canım boşver..bunlara sinirlendiğimizi gösterdikçe taa tepemize kadar çıkıyolar..haz alıyolar sanki..
bende çok sinirliyim şuan..
salla gitsin ya..
kim ne yaparsa kendine yapar bunu düşün rahatla :umursamaz:
yelizzz eklediğin herşey çok çok güzel
saten gecelik wardı bi tane aslılarında taşlar olan krem rengi
onun aynısı benim nişan bohçamdaki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?