Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

üfff bilmiyorum yaa şuan nişanlım bodrumda bikaçgünlüğüne arkadaşıyla beraber tatile gittiler aklım hep onda evliliğe hazırlanan bi insanın ne işi var oralarda oturup birikim yapıp evlilik arefesinde daha hasas davranması gerekirken gidip keyfi hareket edebiliyo ben çok sıkıntılıyım yaa herşeyide ayarladık evimis falan tadilatta zaten onun masrafı yetiyo bide böyle iş stresindendi bilmemnedendi deyip tatile çıkması üzüyo beni.. beni rahatlatcak bişiler deyin kafayı yicem yoksa azönce konuştuk daha keyifsiz konuştum ne biliyim bi tuhaf oldum yaa üfff

cnm seni rahatlatırmıyım bilmem ama bende senin gibi davranırdım...ama onada hak ver belki canı sıkılmıştır gerçkten tatile ihtiyacı vardır..evlilik zor iş valla kafasını dağıtıyordur...ama bende çok üzülürdüm...

kafa dapıtmak,stres atmak için buna ihtiyacı olduğunu hep söyledi durdu zaten ama yok ya insanın daha ciddi daha hassas davranması lazımken böyle bi dönemde bilmiyorum yaaa(

erva canım boşver..bunlara sinirlendiğimizi gösterdikçe taa tepemize kadar çıkıyolar..haz alıyolar sanki..
bende çok sinirliyim şuan..
salla gitsin ya..
kim ne yaparsa kendine yapar bunu düşün rahatla :umursamaz:

yelizzz eklediğin herşey çok çok güzel
saten gecelik wardı bi tane aslılarında taşlar olan krem rengi
onun aynısı benim nişan bohçamdaki..

ohhhh beeeee 96 sayfa okudum tam 2 saat 5 dakikada kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne cok yazmissiniz be ya

bu arada herkese iyi aksamlar

aimecim, onlar kına gecesinde takılıyor. Düğünlerde hiç görmedim. fisfisfis

eminönünde dolu canım :) ama anlamını bilmiyorum :umursamaz:

canım benim ki böyleydi. evden çıkarken ay yıldızlı örttüler. eşime de kına da yeşil üzeri osmanlı tuğrası olanı örttük :)

jüli akşam aimede damadın sırtıan koydukları örtünün anlamını soruyoduu, bi anlamı falan varmı canım???

Böyle anlami oldugunu sanmiyorum. Ama kina yakilirken gelin kirmizi giyiyor genelde. Damat'tada kirmizi birsey olursa daha olumlu oluyor.
Ama yesil örtü ve kirmizi örtünü arasinda ki farki bence kültürel birsey sadece.

kizlar ilginiz icin hepinize tsk ederim
opuyorumnanaktan
benim merak ettigim anlaminin olup olmadigi idi...
kina icin sormamistim... kinaya hadi bir nevi anlam verebilirimde dügünde
CADIARZU

gercektende durumun sinirlenmeyecek gibi degil canim
ama iyiki orda haklarini savunmussun... ben bu kadar cesaret göstere bilirmiydim o anda hic bilmiyorum... daha cok üzülürdüm herhalde... insallah bundan sonra hersey yolunda gider ve en güzel gelinligi giyersin

bence böylesi daha olmus Isil ablacim... Icine sindigi gibi yerlestirirsin esyalarini...
Bu arada cikan kiraci yaptirmak zorunda degil, bu anlasmaya bakiyor
a.s
temiz alirsan temiz birakmak zorundasin, kendin yaparsan girdiginde badanasini cikarken sende öyle biraka bilirsin

sulfatcim avizen yine cok orijinal ben begendim digerleri gibi
ayakkabilarin ise cok $ik ve cok zarif
deniz yildiz nikah sekerin ise cok güzel....

$aka mi bu klava:klava:klava:
igrenc ötesi bisey

oveg umarim hersey diledigin gibi olur...
fazla üzme kendini o günün tadini cikarmaya calis...
sonucta mutluluga bir adim atiyorsun canim

Hiç bi gelişme yok mafoldumben

Yarın da doğumgünü..........

eniste beyin dogum günü simdiden kutlu olsun pufi

:1shok: kızlar şimdi bişe öğrendim
akşam haberlerde feci bi kaza göstermişler izleyen warmı bilmem
bizim siteden bi kızın nişanlısıymış ölmüş çocuk :1shok: :1no2:

cok zor bir durum
allah sabir versin
kimseye bu aciyi tattirmasin allahim düsünmek bile insani cok cok üzüyor

kızlar ekliycem dedim ekliyorum bunlar bana erkek tarfının aldığı iç çamaşırları..üşenmedim kutularından çıkarıp resimlerini çektim...

güle güle giyin canim

ben gıdıyommm
boynum ağrıo az uycam hem

gecmis olsun böcükk

kızlar moralim bozukyaa
hayirdir canim

ya canımcım keşke rahat davranabilsem ama olmuyor sinirlendiğimi gördükçe tepeme çıkıyo dediğin gibi bu adamları naapmalı bilmiyorum ya haklı değilmiyim ama üfff ...

haklısın balım haklısın...
dedimya sinirlendiğini göstermiceksin..ama onuda beceremiyoruzki... lmaz:

yelizzz eklediğin herşey çok çok güzel
saten gecelik wardı bi tane aslılarında taşlar olan krem rengi
onun aynısı benim nişan bohçamdaki..

cnm teşekkür ederim..ama sana bişe sorayım ben daha onu kullanmadan taşları karardı neden sence...seninkinde öyle bişe var mı?kötükedihüso

yaa göstermiyim sinirimi diyorum busefer ben kendikendimi yiyorum erkekler böyle zaten trip atsan bile anlamıyolar ne rahatlar yaaa... onlar sinirlenince öyle olmuyo ama .. ee ben nasıl davranacağım şimdi haklı oldumu bilmeliiii((

canım sen niye sinirlisin densemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…