Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol: istanbulda hayatta bırakmaslar öle bişeyi üstünde senin bu esprilerin çok hoşuma gidiyo yaaopuyorumnanaktan
en pahalı takı trabzon işi heralde dimi kıslar:uhm:

oveg hoşgeldinn:1hug:

kızlarrrr haftaya pazar günü tanışma yıldönümümüs aşkımlaaaa 9 ağustos zemuszemus ne günlerdi beee 1 sene geçti bak görüyomusun hey gidiiiii daha nerdeyim :asigim:

Son düzenleme:

evet canım bu gündemde dursun
güzel olur yaa heyecanlı
dur ben bi oylama yapim bunun için

aynı oyundan bahsedioz
sinir oldum bişi ektim sora tarlam kayboldu fln filan

nasıl ektin nasıl ekiliyo ben hiç anlamadım he oraya buraya yürüttüm durdum kızı :1closedeyes: tmm canım zaten önümüzde yılbaşı var 6 ay kadar sonra :1rolleyes:

hoşbulduk canım:)
geçmiş sayafaları kdum geldim:)
senin resini gördüm maşallah çk hoş kızsın.

Hazırlıklarım bitti sayılır canım...
yarım yola çıkıyorum memlekete
benim düğün memlekette olacak.
Gelinliğim kocaman elimde nasıl götürücem kırıştırmadan tek sıkıntım o.
Evim gelinliğim kınalığım hepsi hazır ve içime sindi çok şükür.
Son iki hafta...
gidiyorum ama sanki benim düğünüm değil
başkasının düğününde gider gibiyim.
Pazartesinden sonra girebilirmiyim bilmiyorum siteye ama herkesi çok özleyeceğim.
Burcu buket herkes gelicek ben yokum.Balayından sonra ancak girerim ağusts ortasında.
Aklımburada kalacak ama ağustosun son gelini benim:gitme:
sulfat var croiselle var benden önce bildiğim kadarıyla
inş herkesin istediği gibio olur herşey.
Ben nişanlandığım günden beri bu topicten çok şey öğrendim.
Herkese çokk teşekkür ederim.

canımbenim yaa senin adına çok seviniyorum Rabbim hayırlı mutlu bi yuva nasip etsin inşallah çok mutlu olursunuz şimdi düğün şokundasın tabi o yüzden duygularınıda tam anlamıyosun hele bi giy gelinliği o zaman anlarsın artk:)) bizde seni çok özleyeceğiz bol bol resim eklersin geldiğinde herşey yolunda gider inşallah güzelim hayallerine kavuşuyosun sonunda her genç kızın isteklerinden biri Allah nazardan saklasın yuvanızı şimdiden canım bende burada çok şey öğrendim çok farklı bi ortam yaa çok seviyorum kızları hüznü,mutluluğu herşeyi paylaşabiliyosun içini rahatlatıyor hepsi.. balayına nerdesiniz ? canımcım inşallah herşey istediğin gibi olsun hiçbir olumsuzluk olmasın.. :Saruboceq:

teşekkkür ederim tatlım benim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Balayında Sidede Barıt arum oteldeyiz.
inş güzel geçer hayırlısıyla evimize döneriz.

Senin düğün ne zaman tar,h bell mi

nisan sonu veya mayıs başı inşallah canım 9 mayos diye düşünüyoruz daha almadık tarih ama.. hayırlısıyla inşallah...:Saruboceq: ayyy balayında bolbol resim çek heeekaydirigubbakcemile3

tamam çekerim evime yerleşiyim ev resimlerim dahil herşeyi paylaşıcam
seninde hayırlısıyla olsun inş

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro ÜyePashmina, acemiperi, bktbb+, Erva8+, Eudorabeta+, mandilin+, oveg+

bukettt geldinmi canım yaa, geçmişi okuma boşver yanımıza gel biran önce

Ekim 2008 de nişanlandk 10 ay yani bir yıla yakın nişanlı kaldık canım.onun öncesinde 3 yıldır çıkıyorduk zaten.
Sen kaç aylık nişanlısın?

konuyu okuyan gelinler çıkın ortaya:)

iyi akşamlar kızlar...

lady hadi hayırlısı canım, heycanlanma demicem haycanlar o anların tadını çıkar:)

oveg, canım inşallh herşey gönllünce olsun. Mutlu haberlerle güzel fotoğraflarla dön. Çook kocaman öpüyorum seni

:roflol: istanbulda hayatta bırakmaslar öle bişeyi üstünde senin bu esprilerin çok hoşuma gidiyo yaaopuyorumnanaktan
en pahalı takı trabzon işi heralde dimi kıslar:uhm:

ben altını cok severım cıngene gıbı heryeırmde olsa ses etmem
hasır ıse hayalım
ama askımın durumu yok alamaz ama hıc uzulmyorum ınş ılerde alırız

bende ekimde nişanlanmıştım :jeyyar: 2008 ağustostada tanışmıştık 2 ayda söz nişan oldu yani :jeyyar: o kadar hızdan sonra yavaşladık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…