Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben bu gelinliğe bayıldım acaba bende kabarık almasammııı harika..
canım bunun önden tam görünüşü yokmuu?? :uhm:
ay kendimi hırsız gibi hissettim he :roflol:
insanların fotolarını çalıyorum
hiç istemem birileri de benim fotoları kullansın
neyse allahtan bütün yüzleri siliyorum

kızlar bi gelinliği aslaaa 7500 verilmez ötsün isterse
walla bence d eveirlmez
hem sonra insan ne atmaya kıyabilir
ne satmaya
ay o kadar para
içime oturur herhalde

7.500 mü :1shok:
buket senin gelinliğin çook güselmiş opuyorumnanaktan sana maliyeti ne kadar oldu kuzum gelinliğinin :uhm:
bence de çok güzelmiş buketinki
ama benim kafamdakine göre biraz sade kalmış

sanırım ışılınkiyle benimki aynı kafada olcak

ay asıl size benim en çok beendiim gelinliği bulim

kızlar nie verilmez bilionuzmu gelinlikler maliyeti çok düşük kostümler iki fırfır bir tırtıtr oluo bitio dikimide gayet kolay isterse heryeri fransız güpürü olsun en kaliteli güpürün metresi 350 tl ki hiç biri o kalitede kullanmıo çatlasanda patlasanda o fiyat tuttmaz

julide bu saç modeli çok hoşmuş hee..
merveeee o taç tencereye bi bak istersen kullanmasam sölemem ama gerçekten iidir yani.

tefalden bile iyi dediğiniz teflon tencere hangi marka kuzum ?
fransız kaldım takip edemiyorum işlerin yoğunluğundan..
bende almadım daha teflon tencere..

taç tencereden bahsedioruz elisacım..
fiyatları tefala göre cook uygun..

taam canım araştırıcam bende..

kızlar benim gelinliği hatırlarsınız eklemiştim geliniliğimi aldım
kendim özel diktirdim eğer beğenen ve kiralamak yada almak isteyen olursa yardımcı olurum kızlar 2 hafta sonra düğünüm var ve sandıkta beklemesin diyorum şimdiden

heeyy ayakkabı altına benide yazııınn :Saruboceq:

neyse ben hala geçmişi okuyorum :)

pıtırcığın kardeşini sorcaktım endüstri meslek olmuş :) hayırlısı pıtırcık bakalım deneyin tekrar şansınızı..

Pufi evle ilgili ben yorum yazdıydım ama görmedin heralde, ne oldu karar verebildinizmi :)

Gamze ve Buket hoşgeldiler.. Vazgeçilmezimde gelmiş.. Esam buralardamı oda gelcekti sanki..

Edaaa çeyizlerin hayırlı olsun, evin 4 4 lük olcak valla herşey bir örnek çok şık :)

neyse ben devam okumaya :)

mervebu :kedi:
bağırmadım tatlım
sadece kazıklanmanızı istemiyorum :kedi:

sitesini bulamıyorum bi bulsam eklicem resminide işte

huhu selam verdik kızlar yaaa:umursamaz:

hoşgeldin nuran

bencede öyle yaa süsleyip püsleyip fiyatı artıyo işte bi kabartıyolar falan öle öle yoksa kumaşıymış fırfırıymış pahalı şeyler değil.. bi gelinliğede 7.5 çok çok uç rakam o parayla 2 oda dizilir
genelde hep 1 küsür oluyor yine pahalı bence ama yapcak bişi yok modaevleri beğendiğin modeli daha pahalıya dkiyo galiba
nerde diktirdiniz peki diktirenler<?

ay kendimi hırsız gibi hissettim he :roflol:
insanların fotolarını çalıyorum
hiç istemem birileri de benim fotoları kullansın
neyse allahtan bütün yüzleri siliyorum

bunebuuu kesinlikle çok begendim hemen aşkımada gösterdim bundan sitiyom diye kabarıkta vazgeçtim :)))))

ki bende kilo sorunuda varr birascıkk 55 düşmedikten sonraaa böyle bişe lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…