buket resimleriniz çok güzel maşallah ama hani kaydırklardan kayarken resim klava:
reyhancım çok saol cnm
nan pufilota ben senden korkuom kız :1ninca:
ya kaydıraktan kayarken video varordan prntscreenlmi çeksem acep kafamçokkarıştı
günaydın güzelllerrr
bugün çok heyecanlıyım gelinliğimin bitmiş halini giyeceğim
iççim içime sığmıyor yaaa ayyyyyyyyyyy hihoyyyt
günaydınnnn opuyorumnanaktan
aşkım süpris yaptı bana akşam :asigim:
Nolduu da:1shok:
çek tabi yerimseniben
ben hala resim yüklüorum buketcim bitsin seninkilere bakıcam tatlım
günaydın kızlar...
ışılcım içine siner inşallah resmini bekliyoruz bugün:)
doğum günün kutlu olsun cnm ne güzel süpriz yapmış aşkın..
pufitilo yemek takımın kahvaltı takımın çok hoş olmus iyi günlerde kullan...
pufii günlük yemek takımını setmi aldın kendinmi oluşturdun takımı çok güzel görünüyo :)
bu arada kahvaltı tabağın çok güzel, bende alacağım zaman böyle tek tek istiyorum kokuları birbirine geçmiyo :) güle güle kullan iyi günlerde inşallahh
mandilim doğtaş özel seriden, dream modelin adı, yatak odasıda çok güzel :)) herbişiyini beğendim bu serinin :)
günaydın kızlar zemuszemus kociş 2 gün yattı evde bende sizden uzak kaldım. neyse iyileşti çok şüküropuyorumnanaktan. bu arada tatile gitmek için cmrtesi sabahı kalktık arabaya bavulları koyuyoruz ben tam arabaya binicem bacağıma kuş sıçtıkaydirigubbakcemile3 komedi yaa. mendille temizledim falan.sonra yolda dinlemek için cd yapmıştım bi taktık boşkaydirigubbakcemile3 yol boyunca herşey çok güzeldi izmirde arabayı ben aldım çeşmeye ben götürdüm.inanılmaz kalabalıktı yaa herkes sanki ordaydı. resimleri koyucam birazdan.
günaydın kızlar...
günaydın canım, banyo takımı bekliom senden müsaait olduğunda eklersinn
buket cnm benim çok çok güzel bir gelin olmuşsunnnn mutluluk hep sizinle olsun
kız sen bi geldin başladın hepimizi tek tek sayma tüm detaylarla gecendede bi arkadası rüyanda görmüşün dore eşarp falan şok oldumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
DİMPLES VE BUKET
resimlere baktım canlarım çok güzelelr.
gamze kaç gündür bekliyorum senin rsimleri çatlayacaktım valla.bu arada geçmiş olsun kocişineki zaten ben diyene kadar geçmiş herhaldeopuyorumnanaktan.
yenileri ekleyince haber et bazen kaçırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?