kızlarrrrrrr ben bugun tatile çıkıyorum bir hafta yokum. Şimdi birazdan kaçacağım.
Benim yokluğumda evlenecek ışıl, sulfat, parpalm, offfff, size mutluluklar dilerim. opuyorumnanaktan
Umarım inşallh herşey gönlünüzce geçsin. Yüzünüz heeep gülsün.
Güzel fotoğraflarla mutlu haberlerle dönün.
Haftaya pazartesi döneceğim, çeyizci fıstıklarım hepinizi öpüyorum...
Son olarak istanbul yağmirliymiş inşallh yağmaz bizede dua edin emi yolumuz açık olsun :Saruboceq:
kızlarrrrrrr ben bugun tatile çıkıyorum bir hafta yokum. Şimdi birazdan kaçacağım.
Benim yokluğumda evlenecek ışıl, sulfat, parpalm, offfff, size mutluluklar dilerim. opuyorumnanaktan
Son olarak istanbul yağmirliymiş inşallh yağmaz bizede dua edin emi yolumuz açık olsun :Saruboceq:
gelme zaten:dilcikar: dimi eda nan edaaaa nerdesin bu hatunda bi görünüp bi kayboluyo heeeeda evt takstlı fıyatı o aldıklarım 1200 neyım tutuyo işte adam dedı ne kadr paran olursa ozmn getr ıstersen ayda 100 200 farkypmaz dedı
senet neyım ımzalamadım
babamında arkadası olıyy
eylulde getrtcem eve annem gelmeden saklamam lazım:roflol:
ayrıca saff gunduz 12 o:mymeka:
sınaya sen gt ozmn aklın fıkrın boğaz ben bısı yemezdım masrafsızım ama gtmem artık hııh
nan yarın gtcen mı abayın yanına
ohh mandilincimmm ne güzel bizim yerimizede dinlenn
yolunuz ve farınız açık olsun...
öff ya bi ben kaldım tatile gidemeyen((
ağlamak istiorummm
size iyi tatiller canım
benim içinde yüz güneşlen
yeni tatilden gelmedinmi sen bacım zemuszemus ahh ahh hiç yapamayanlar da var burdaa:sinifsinif: yolun açık olsun şekerparem iyi tatiller bol bol eğlen yerimseniben
yolun acık olsun mandalınn:gitme:
güle güle git koşa koşa geelll mandilinim opuyorumnanaktan
hemşo sen hani bana bişey yazıyordun?
kızlarrrrrrr ben bugun tatile çıkıyorum bir hafta yokum. Şimdi birazdan kaçacağım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?